20
Гореше куќа во Кавадарци

Гореше куќа во Кавадарци

пред 5 месеци - Сител - Македонија

Изгоре дел од куќа во пожар кој избувна попладнево во Кавадарци. Во пожарот нема повредени лица. Командирот на Територијалната...

Пожар  Изгоре куќа во Кавадарци

Пожар: Изгоре куќа во Кавадарци

пред 5 месеци - Република - Без катеторија

Изгоре дел од куќа во пожар кој избувна попладнево во Кавадарци. Во пожарот нема повредени лица. Командирот на Територијалната...

Пожар во Кавадарци  изгоре дел од куќа

Пожар во Кавадарци, изгоре дел од куќа

пред 5 месеци - Курир - Хроника

Командирот на Територијалната противпожарна единица Илчо Богевски информираше дека пожарот е изгаснат, оти било реагирано на време и не било дозволено тој да ја зафати целата куќа.

Голем пожар во Кавадарци   изгоре и куќа

Голем пожар во Кавадарци - изгоре и куќа

пред 5 месеци - Прес 24 - Хроника

Изгоре дел од куќа во пожар кој избувна попладнево во Кавадарци. Во пожарот нема повредени лица. Командирот на Територијалната...

Во пожар изгоре дел од куќа во Кавадарци

Во пожар изгоре дел од куќа во Кавадарци

пред 5 месеци - +Инфо - Македонија

Изгоре дел од куќа во пожар кој избувна попладнево во Кавадарци. Во пожарот нема повредени лица. Командирот на Територијалната...

Пожар во Кавадарци  изгоре дел од куќа

Пожар во Кавадарци, изгоре дел од куќа

пред 5 месеци - Бркај работа - Македонија

Изгоре дел од куќа во пожар кој избувна попладнево во Кавадарци. Во пожарот нема повредени лица. Командирот на Територијалната...

Во пожар изгоре дел од куќа во Кавадарци

Во пожар изгоре дел од куќа во Кавадарци

пред 5 месеци - A1on - Македонија

Изгоре дел од куќа во пожар кој избувна попладнево во Кавадарци. Во пожарот нема повредени лица. Командирот на Територијалната...

Во пожар изгоре дел од куќа во Кавадарци

Во пожар изгоре дел од куќа во Кавадарци

пред 5 месеци - Либертас - Македонија

Изгоре дел од куќа во пожар кој избувна попладнево во Кавадарци. Во пожарот нема повредени лица. Командирот на Територијалната...

Времеплов
x