20
БЈБ побара одложување на пресудата за Диво насеље

БЈБ побара одложување на пресудата за Диво насеље -

пред 5 месеци - Сител - Македонија

Embedded video for БЈБ побара одложување на пресудата за Диво насеље - Скопскиот Кривичен суд по барање на Министерството...

Пресудата за Дива населба одложена за 2 ри ноември

Пресудата за „Дива населба“ одложена за 2-ри ноември

пред 5 месеци - МТВ 1 - Македонија

Скопскиот Кривичен суд по барање на Министерството за внатрешни работи го презакажа објавувањето на пресудата за „Дива населба“ за 2 ноември, поради ангажираност на полицијата за време на локалните избори.

Пресудата за Диво насеље одложена за 2 ноември

Пресудата за „Диво насеље“ одложена за 2 ноември

пред 5 месеци - Република - Без катеторија

Скопскиот Кривичен суд по барање на Министерството за внатрешни работи го презакажа објавувањето на пресудата за „Диво насеље“ за 2 ноември, поради ангажираност на полицијата за време на локалните избори.

Пресудата за Дива населба одложена за 2 ри ноември

Пресудата за „Дива населба“ одложена за 2-ри ноември

пред 5 месеци - Канал 5 - Македонија

- Денес на 13.10.2017 година во 13:45 часот во Основен суд Скопје 1 Скопје е пристигнато барање од Министерството за внатрешни...

Пресудата за Дива населба одложена за 2 ноември

Пресудата за „Дива населба“ одложена за 2 ноември

пред 5 месеци - Сител - Македонија

Скопскиот Кривичен суд по барање на Министерството за внатрешни работи го презакажа објавувањето на пресудата за „Дива населба“ за 2 ноември, поради ангажираност на полицијата за време на локалните избори.

Пресудата за Диво насеље одложена за 2 ноември

Пресудата за „Диво насеље“ одложена за 2 ноември

пред 5 месеци - +Инфо - Македонија

Скопскиот Кривичен суд по барање на Министерството за внатрешни работи го презакажа објавувањето на пресудата за „Диво насеље“ за 2 ноември, поради ангажираност на полицијата за време на локалните избори.

Пресудата за Диво насеље одложена за 2 ноември

Пресудата за „Диво насеље“ одложена за 2 ноември

пред 5 месеци - 24 вести - Македонија

Скопскиот Кривичен суд по барање на Министерството за внатрешни работи го презакажа објавувањето на пресудата за „Диво насеље“ за 2 ноември, поради ангажираност на полицијата за време на локалните избори.

Судењето Дива населба одложено за 2 ноември

Судењето „Дива населба“ одложено за 2 ноември

пред 5 месеци - Прес 24 - Хроника

Скопскиот Кривичен суд по барање на Министерството за внатрешни работи го презакажа објавувањето на пресудата за „Дива населба“ за 2 ноември, поради ангажираност на полицијата за време на локалните избори.

Пресудата за Дива населба одложена за 2 ноември

Пресудата за „Дива населба“ одложена за 2. ноември

пред 5 месеци - еМАГАЗИН - Македонија

Скопскиот Кривичен суд по барање на Министерството за внатрешни работи го презакажа објавувањето на пресудата за „Дива населба“ за 2-ри ноември, поради ангажираност на полицијата за време на локалните избори.

Пресудата за Дива населба одложена за 2 ри ноември

Пресудата за „Дива населба“ одложена за 2-ри ноември

пред 5 месеци - A1on - Македонија

Скопскиот Кривичен суд по барање на Министерството за внатрешни работи го презакажа објавувањето на пресудата за „Дива населба“ за 2-ри ноември, поради ангажираност на полицијата за време на локалните избори.

Пресудата за Диво насеље по локалните избори

Пресудата за „Диво насеље“ по локалните избори

пред 5 месеци - Нова ТВ - Македонија

По барање на Министерството за внатрешни работи и Бирото за јавна безбедност, Основниот суд Скопје 1 ги одложи рочиштата за три предмети, меѓу кои е и „Диво насеље“, за кои следната недела требаше да бидат соопштени пресудите.

Пресудата за Дива населба одложена за 2 ноември

Пресудата за „Дива населба“ одложена за 2 ноември

пред 5 месеци - Либертас - Македонија

Скопскиот Кривичен суд по барање на Министерството за внатрешни работи го презакажа објавувањето на пресудата за „Дива населба“ за 2 ноември, поради ангажираност на полицијата за време на локалните избори.

Пресудата за Диво насеље одложена за 2 ноември поради изборите

Пресудата за „Диво насеље“ одложена за 2 ноември поради изборите

пред 5 месеци - Локално - Хроника

Скопскиот Кривичен суд по барање на Министерството за внатрешни работи го презакажа објавувањето на пресудата за „Диво насеље“ за 2 ноември, поради ангажираност на полицијата за време на локалните избори.

Времеплов
x