20
САМИТ 100 Меморандум за деловна соработка и унапредување на конкурентноста во Западен Балкан

САМИТ 100: Меморандум за деловна соработка и унапредување на конкурентноста во Западен Балкан

пред 5 месеци - Сител - Економија

Регионалната платформа САМИТ100 и Коморскиот инвестициски форум на шест земји од Западен Балкан (WB6 CIF) со Меморандум за...

Потпишан Меморандум за разбирање за меѓусебна соработка меѓу Самит 100 и Коморскиот инвестициски форум

Потпишан Меморандум за разбирање за меѓусебна соработка меѓу Самит 100 и Коморскиот инвестициски форум

пред 5 месеци - 24 вести - Економија

Вчера во Скопје во рамки на шестиот годишен Самит 100, беше потпишан Меморандум за соработка помеѓу регионалната платформа...

Потпишан Меморандум меѓу САМИТ100 и Коморскиот инвестициски форум

Потпишан Меморандум меѓу САМИТ100 и Коморскиот инвестициски форум

пред 5 месеци - Денар - Економија

Вчера во Скопје, во рамки на 6-тиот годишен САМИТ100, беше потпишан Меморандум за соработка помеѓу регионалната платформа...

Потпишан Меморандум за разбирање за меѓусебна соработка меѓу САМИТ100 и Коморскиот инвестициски форум

Потпишан Меморандум за разбирање за меѓусебна соработка меѓу САМИТ100 и Коморскиот инвестициски форум

пред 5 месеци - Курир - Македонија

Форумот e формиран е на маргините на Самитот во Трст за Западен Балкан. Според потписниците на Меморандумот, Претседателот...

Потпишан Меморандум за разбирање за меѓусебна соработка меѓу САМИТ100 и Коморскиот инвестициски форум

Потпишан Меморандум за разбирање за меѓусебна соработка меѓу САМИТ100 и Коморскиот инвестициски форум

пред 5 месеци - Прес 24 - Економија

Вчера во Скопје, во рамки на 6-тиот годишен САМИТ100, беше потпишан Меморандум за соработка помеѓу регионалната платформа...

Потпишан Меморандум за разбирање за меѓусебна соработка меѓу САМИТ100 и Коморскиот инвестициски форум

Потпишан Меморандум за разбирање за меѓусебна соработка меѓу САМИТ100 и Коморскиот инвестициски форум

пред 5 месеци - Вистина - Без катеторија

Вчера во Скопје, во рамки на 6-тиот годишен САМИТ100, беше потпишан Меморандум за соработка помеѓу регионалната платформа...

САМИТ 100 Меморандум за деловна соработка и унапредување на конкурентноста во Западен Балкан

САМИТ 100: Меморандум за деловна соработка и унапредување на конкурентноста во Западен Балкан

пред 5 месеци - Канал 5 - Македонија

Меморандумот го потпишаа претседателот на Управниот одбор на САМИТ100, Живко Мукаетов, и претседателот на Стопанската комора на Србија, Марко Чадеж, во рамки на 6.

Меморандум за разбирање за меѓусебна соработка меѓу Самит100 и Коморскиот инвестициски форум

Меморандум за разбирање за меѓусебна соработка меѓу Самит100 и Коморскиот инвестициски форум

пред 5 месеци - Бизнис инфо - Македонија

Вчера во Скопје, во рамки на шестиот годишен Самит100, беше потпишан Меморандум за соработка помеѓу регионалната платформа...

Потпишан Меморандум за соработка меѓу Самит100 и Коморскиот инвестициски форум

Потпишан Меморандум за соработка меѓу Самит100 и Коморскиот инвестициски форум

пред 5 месеци - +Инфо - Економија

Во рамки на Самит 100 кој се одржува во Скопје потпишан е Меморандум за соработка помеѓу регионалната платформа Самит 100...

САМИТ 100 Меморандум за деловна соработка и унапредување на конкурентноста во Западен Балкан

САМИТ 100: Меморандум за деловна соработка и унапредување на конкурентноста во Западен Балкан

пред 5 месеци - A1on - Економија

Регионалната платформа САМИТ100 и Коморскиот инвестициски форум на шест земји од Западен Балкан (WB6 CIF) со Меморандум за...

Потпишан Меморандум за разбирање за меѓусебна соработка меѓу САМИТ100 и Коморскиот инвестициски форум

Потпишан Меморандум за разбирање за меѓусебна соработка меѓу САМИТ100 и Коморскиот инвестициски форум

пред 5 месеци - Бизнис вести - Економија

Вчера во Скопје, во рамки на 6-тиот годишен САМИТ100, беше потпишан Меморандум за соработка помеѓу регионалната платформа...

Потпишан Меморандум за разбирање за меѓусебна соработка меѓу Самит 100 и Коморскиот инвестициски форум

Потпишан Меморандум за разбирање за меѓусебна соработка меѓу „Самит 100“ и Коморскиот инвестициски форум

пред 5 месеци - еМАГАЗИН - Економија

Во рамките на „Самит 100“, вчера беше потпишан меморандум за соработка помеѓу регионалната платформа „Самит 100“ и Коморскиот инвестициски форум на шест земји од Западен Балкан (WB6 CIF).

Премиери од регионот гости на Самит 100

Премиери од регионот гости на Самит 100

пред 5 месеци - Алфа - Економија

Четворица премиери од регионот денеска ќе бидат учесници на панел на тема „Дали регионот може да се натпреварува на глобалниот пазар?“ на Самит 100 што од вчера се одржува во Скопје.

САМИТ100 и Форумот на коморите од регионот ќе соработуваат

САМИТ100 и Форумот на коморите од регионот ќе соработуваат

пред 5 месеци - Нова ТВ - Економија

Вчера во Скопје, во рамки на 6-тиот годишен САМИТ100, беше потпишан Меморандум за соработка помеѓу регионалната платформа...

Анѓушев на Самит 100 Прво добра инфраструктура па потоа Е мобилити

Анѓушев на Самит 100: Прво добра инфраструктура па потоа Е-мобилити

пред 5 месеци - +Инфо - Економија

Земјите од регионот мора да изградат добра инфраструктура па да стигнат до Е-мобилити која е последната лекција, рече вицепремиерот...

Премиерски панел на Самит 100

Премиерски панел на „Самит 100“

пред 5 месеци - 24 вести - Македонија

Над 150 бизнис лидери од југоисточна Европа, четворица премиери од Западен Балкан, министри и претставници на Европската унија учествуваат на регионалниот „Самит 100“ што вчера и денеска се одржува во Скопје.

Премиери од регионот гости на Самит 100

пред 5 месеци - ТВ Нова - Македонија

Четворица премиери од регионот денеска ќе бидат учесници на панел на тема „Дали регионот може да се натпреварува на глобалниот пазар?“ на Самит 100 што од вчера се одржува во Скопје.

Премиери од регионот гости на Самит 100

Премиери од регионот гости на Самит 100

пред 5 месеци - Сител - Економија

Четворица премиери од регионот денеска ќе бидат учесници на панел на тема „Дали регионот може да се натпреварува на глобалниот пазар?“ на Самит 100 што од вчера се одржува во Скопје.

Самит 100 Премиери од регионот ќе дискутираат за енергетиката и дигитализацијата

Самит 100: Премиери од регионот ќе дискутираат за енергетиката и дигитализацијата

пред 5 месеци - +Инфо - Економија

Четворица премиери од регионот денеска ќе бидат учесници на панел на тема „Дали регионот може да се натпреварува на глобалниот пазар?“ на Самит 100 што се одржува во Скопје.

ПотпишанМеморандум за разбирање за меѓусебна соработка меѓу САМИТ100 и Коморскиот инвестициски форум

ПотпишанМеморандум за разбирање за меѓусебна соработка меѓу САМИТ100 и Коморскиот инвестициски форум

пред 5 месеци - Локално - Економија

Вчера во Скопје, во рамки на 6-тиот годишен САМИТ100, беше потпишан Меморандум за соработка помеѓу регионалната платформа...

Самит 100 во Скопје Балканот треба инфраструктурно да се поврзе

Самит 100 во Скопје: Балканот треба инфраструктурно да се поврзе

пред 5 месеци - Build - Македонија

Балканските претприемачи од Скопје побараа од нивните политички елити да ја следат визијата за подобрување на инфраструктурата и меѓусебната поврзаност на Балканот.

Анѓушев ќе ги поттикнува граѓаните да возат електрични автомобили

Анѓушев ќе ги поттикнува граѓаните да возат електрични автомобили

пред 5 месеци - Денар - Економија

Вицепремиерот за економски прашања, Кочо Анѓушев, се обрати на панелот „Е-концепт за забрзување на растот базиран на поврзувањето“, што е дел од „Самитот 100“, на кој учествуваат политичките и бизнис-лидерите од Југоисточна Европа.

Премиери од регионот гости на Самит 100

Премиери од регионот гости на Самит 100

пред 5 месеци - Весник - Економија

Четворица премиери од регионот денеска ќе бидат учесници на панел на тема „Дали регионот може да се натпреварува на глобалниот пазар?“ на Самит 100 што од вчера се одржува во Скопје.

Премиери од регионот гости на Самит 100

Премиери од регионот гости на Самит 100

пред 5 месеци - Република - Економија

Четворица премиери од регионот денеска ќе бидат учесници на панел на тема „Дали регионот може да се натпреварува на глобалниот пазар?“ на Самит 100 што од вчера се одржува во Скопје.

Анѓушев на Самит 100  Треба да се поттикнат граѓаните да користат електрични автомобили

Анѓушев на „Самит 100“: Треба да се поттикнат граѓаните да користат електрични автомобили

пред 5 месеци - Либертас - Македонија

Вицепремиерот за економски прашања Кочо Анѓушев обраќајќи се на „Самитот 100“ на панелот „Е-Концепт за забрзување на растот...

Премиери од регионот гости на Самит 100

Премиери од регионот гости на Самит 100

пред 5 месеци - Канал 5 - Македонија

Потврдено е учеството на премиерот на Република Македонија Зоран Заев, претседателот на Советот на министри на БиХ Денис Зиздиќ, премиерот на Албанија Еди Рама и премиерот на Црна Гора Душко Марковиќ.

Премиерски панел на Самит 100

Премиерски панел на „Самит 100“

пред 5 месеци - МТВ 1 - Македонија

Четворица премиери од регионот денеска ќе бидат учесници на панел дискусија на тема „Дали регионот може да се натпреварува на глобалниот пазар?“ на „Самит 100“ што од вчера се одржува во Скопје.

Премиери од регионот гости на Самит 100

Премиери од регионот гости на Самит 100

пред 5 месеци - Локално - Македонија

Четворица премиери од регионот денеска ќе бидат учесници на панел на тема „Дали регионот може да се натпреварува на глобалниот пазар?“ на Самит 100 што од вчера се одржува во Скопје.

Средба Заев Булц  ЕК породолжува да ги поддржува транспортното поврзување и европските интеграции

Средба Заев-Булц - ЕК породолжува да ги поддржува транспортното поврзување и европските интеграции

пред 5 месеци - Сител - Македонија

Премиерот Зоран Заев, придружуван од вицепремиерот за европски прашања Бујар Османи и министрите за надворешни работи Никола...

Булц Ова е момент за исчекор

Булц: Ова е момент за исчекор

пред 5 месеци - +Инфо - Македонија

Премиерот Зоран Заев, придружуван од вицепремиерот за европски прашања, Бујар Османи, и министрите за надворешни работи,...

Времеплов
x