20
ДИК го усвои Извештајот за приговорите ќе се разгледуваат од утре

ДИК го усвои Извештајот за приговорите, ќе се разгледуваат од утре

пред 4 месеци - Весник - Македонија

Државна изборна комисија денеска го усвои Извештајот за поднесените приговори на постапката за гласање, сумирање и утврдување на резултатите.

ДИК го усвои Извештајот за приговорите ќе се разгледуваат од утре

ДИК го усвои Извештајот за приговорите, ќе се разгледуваат од утре

пред 4 месеци - Република - Македонија

Државна изборна комисија денеска го усвои Извештајот за поднесените приговори на постапката за гласање, сумирање и утврдување на резултатите.

ДИК го усвои Извештајот за приговорите ќе се разгледуваат од утре

ДИК го усвои Извештајот за приговорите, ќе се разгледуваат од утре

пред 4 месеци - Сител - Македонија

Државна изборна комисија денеска го усвои Извештајот за поднесените приговори на постапката за гласање, сумирање и утврдување на резултатите.

ДИК го усвои Извештајот за приговорите ќе се разгледуваат од утре

ДИК го усвои Извештајот за приговорите, ќе се разгледуваат од утре

пред 4 месеци - Алфа - Македонија

Државна изборна комисија денеска го усвои Извештајот за поднесените приговори на постапката за гласање, сумирање и утврдување на резултатите.

ДИК го усвои извештајот за приговорите ќе се разгледуваат од утре

ДИК го усвои извештајот за приговорите, ќе се разгледуваат од утре

пред 4 месеци - Макфакс - Македонија

Државната изборна комисија денеска го усвои извештајот за поднесените приговори на постапката за гласање, сумирање и утврдување на резултатите.

ДИК го усвои Извештајот за приговорите ќе се разгледуваат од утре

ДИК го усвои Извештајот за приговорите, ќе се разгледуваат од утре

пред 4 месеци - Курир - Македонија

Во предвидениот рок до ДИК беа поднесени вкупно 46 приговори. Најмногу приговори поднела ВМРО-ДПМНЕ 43 и по еден од ТМРО, Алијансата на Албанците и Левица.

ДИК го усвои Извештајот за приговорите ќе се разгледуваат од утре

ДИК го усвои Извештајот за приговорите, ќе се разгледуваат од утре

пред 4 месеци - +Инфо - Македонија

Државна изборна комисија денеска го усвои Извештајот за поднесените приговори на постапката за гласање, сумирање и утврдување на резултатите.

ДИК го усвои Извештајот за приговорите ќе се разгледуваат од утре

ДИК го усвои Извештајот за приговорите, ќе се разгледуваат од утре

пред 4 месеци - A1on - Македонија

Државна изборна комисија денеска го усвои Извештајот за поднесените приговори на постапката за гласање, сумирање и утврдување на резултатите.

ДИК го усвои извештајот за пристигнатите приговори

ДИК го усвои извештајот за пристигнатите приговори

пред 4 месеци - Канал 5 - Македонија

До Изборната комисија пристигнати се вкупно 47 приговори од четири политички партии. ВМРО ДПМНЕ која поднесе 43 приговори и по еден од ТМРО, Алијанса за Албанците и Левица.

ВМРО ДПМНЕ поднесе 34 од вкупно 46 приговори до ДИК

ВМРО ДПМНЕ поднесе 34 од вкупно 46 приговори до ДИК

пред 4 месеци - Сител - Македонија

Embedded video for ВМРО ДПМНЕ поднесе 34 од вкупно 46 приговори до ДИК Државна изборна комисија денеска ја одржува 158-та...

Седница на ДИК, ќе се разгледува Извештајот за приговорите за изборите

пред 4 месеци - ТВ Нова - Македонија

Државна изборна комисија денеска ќе ја одржи 158-та седница на која ќе се разгледува Извештајот за поднесените приговори на постапката за гласање, сумирање и утврдување на резултатите.

ВМРО ДПМНЕ со 34 од вкупно 46 приговори до ДИК

ВМРО ДПМНЕ со 34 од вкупно 46 приговори до ДИК

пред 4 месеци - Сител - Македонија

Embedded video for ВМРО ДПМНЕ со 34 од вкупно 46 приговори до ДИК Партиите кои учествуваат на локалните избори, најмногу забелешки имаат во постапката за сумирање и утврдување на резултатите од гласачките места.

Седница на ДИК ќе се разгледува Извештајот за приговорите за изборите

Седница на ДИК, ќе се разгледува Извештајот за приговорите за изборите

пред 4 месеци - Сител - Македонија

Државна изборна комисија денеска ќе ја одржи 158-та седница на која ќе се разгледува Извештајот за поднесените приговори на постапката за гласање, сумирање и утврдување на резултатите.

Седница на ДИК ќе се разгледува Извештајот за приговорите за изборите

Седница на ДИК- ќе се разгледува Извештајот за приговорите за изборите

пред 4 месеци - Курир - Македонија

Ќе даде и предлог-заклучок за објавување конечни резултати за општините каде што нема поднесено приговор. Тагови: дик

Поднесени 46 приговори до ДИК ВМРО ДПМНЕ

Поднесени 46 приговори до ДИК, ВМРО-ДПМНЕ

пред 4 месеци - Канал 5 - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ  на истекот на рокот синоќа поднесе 43 приговори до ДИК, за гласањето и пребројувањето на гласовите во неделата во првиот круг на локалните избори.

Седница на ДИК ќе се разгледува Извештајот за приговорите за изборите

Седница на ДИК- ќе се разгледува Извештајот за приговорите за изборите

пред 4 месеци - Прес 24 - Македонија

Државна изборна комисија денеска ќе ја одржи 158-та седница на која ќе се разгледува Извештајот за поднесените приговори на постапката за гласање, сумирање и утврдување на резултатите.

Седница на ДИК ќе се разгледува Извештајот за приговорите за изборите

Седница на ДИК, ќе се разгледува Извештајот за приговорите за изборите

пред 4 месеци - Република - Македонија

Државна изборна комисија денеска ќе ја одржи 158-та седница на која ќе се разгледува Извештајот за поднесените приговори на постапката за гласање, сумирање и утврдување на резултатите.

ЛИ2017 ДИК го усвои Извештајот приговорите ќе се разгледуваат од утре

ЛИ2017/ ДИК го усвои Извештајот, приговорите ќе се разгледуваат од утре

пред 4 месеци - Либертас - Македонија

Државна изборна комисија денеска го усвои Извештајот за поднесените приговори на постапката за гласање, сумирање и утврдување на резултатите.

Седница на ДИК ќе се разгледува Извештајот за приговорите за изборите

Седница на ДИК, ќе се разгледува Извештајот за приговорите за изборите

пред 4 месеци - Канал 5 - Македонија

Ќе даде и предлог-заклучок за објавување конечни резултати за општините каде што нема поднесено приговор.

ДИК го усвои Извештајот за поднесените приговори тие ќе се разгледуваат од утре

ДИК го усвои Извештајот за поднесените приговори, тие ќе се разгледуваат од утре

пред 4 месеци - Локално - Македонија

Државна изборна комисија денеска го усвои Извештајот за поднесените приговори на постапката за гласање, сумирање и утврдување на резултатите.

46 приговори за локалните избори

46 приговори за локалните избори

пред 4 месеци - 24 вести - Македонија

46 приговори беа доставени до Државната изборна комисија за првиот круг од локалните избори. Најголемиот број од нив, дури 43 се од опозициската ВМРО-ДПМНЕ и по еден од ТМРО, Алијансата на Албанците и Левица.

Седница на ДИК ќе се разгледува Извештајот за приговорите за изборите

Седница на ДИК, ќе се разгледува Извештајот за приговорите за изборите

пред 4 месеци - A1on - Македонија

Државна изборна комисија денеска ќе ја одржи 158-та седница на која ќе се разгледува Извештајот за поднесените приговори на постапката за гласање, сумирање и утврдување на резултатите.

Поднесени 46 приговори до ДИК

Поднесени 46 приговори до ДИК

пред 4 месеци - МТВ 1 - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ поднела најмногу приговори до Државната изборна комисија, вкупно 43. По еден приговор има од партиите ТМРО, Левица и од Алијансата за Албанците.

Поднесени 46 приговори до ДИК најмногу од ВМРО ДПМНЕ

Поднесени 46 приговори до ДИК, најмногу од ВМРО-ДПМНЕ

пред 4 месеци - Канал 5 - Македонија

Најголем дел од нив се од ВМРО-ДПМНЕ. ВМРО-ДПМНЕ на истекот на рокот синоќа поднесе 43 приговори до ДИК, за гласањето и пребројувањето на гласовите во неделата во првиот круг на локалните избори.

До ДИК пристигнале 48 приговори 43 се од ВМРО ДПМНЕ

До ДИК пристигнале 48 приговори, 43 се од ВМРО ДПМНЕ

пред 4 месеци - Нова ТВ - Македонија

Државната изборна комисија (ДИК) ги корегираше првично објавените податоци за 48 приговори за постапката на гласање, сумирање и утврдување на резултати од првиот круг од локалните избори што се одржаа на 15 октомври.

ЛИ2017 ДИК на седница го разгледува Извештајот за приговорите за изборите

ЛИ2017/ ДИК на седница го разгледува Извештајот за приговорите за изборите

пред 4 месеци - Либертас - Македонија

Државна изборна комисија денеска ја одржува 158-та седница на која ќе се разгледува Извештајот за поднесените приговори на постапката за гласање, сумирање и утврдување на резултатите.

Поднесени 46 приговори до ДИК 43 се од ВМРО ДПМНЕ

Поднесени 46 приговори до ДИК, 43 се од ВМРО- ДПМНЕ

пред 4 месеци - МТВ 1 - Македонија

Поднесени се 46 приговори за првиот круг од локалните изборни одржан на 15-ти октомври. Во предвидениот рок што истече ноќеска...

Поднесени 46 приговори до ДИК најмногу од ВМРО ДПМНЕ

Поднесени 46 приговори до ДИК, најмногу од ВМРО-ДПМНЕ

пред 4 месеци - Сител - Македонија

Државната изборна комисија (ДИК) ги корегираше првично објавените податоци за 48 приговори за постапката на гласање, сумирање и утврдување на резултати од првиот круг од локалните избори што се одржаа на 15 октомври.

46 приговори пристигнале до ДИК најмногу поднеле ВМРО ДПМНЕ

46 приговори пристигнале до ДИК, најмногу поднеле ВМРО-ДПМНЕ

пред 4 месеци - Макфакс - Македонија

До истекот на рокот синоќа пристигнале вкупно 46 приговори до Државната изборна комисија за постапката за гласање, сумирање и утврдување на резултатите.

ДИК денеска ќе се занимава со извештајот за приговорите

ДИК денеска ќе се занимава со извештајот за приговорите

пред 4 месеци - Локално - Македонија

Со почеток во 18 часот, Државна изборна комисија денеска ќе ја одржи 158. седница, на која ќе го разгледува извештајот за поднесените приговори за постапката за гласање, сумирање и за утврдување на резултатите.

Времеплов
x