20
Казна од пет меча за уринирање пред навивачите

Казна од пет меча за уринирање пред навивачите

пред 4 месеци - Весник - Спорт

Фудбалерот на италијанскиот четвртолигаш Турис Џовани Либерти доби суспензија од пет меча поради уринирање кон навивачите на ривалите од Сарнезе и правањето „грди и непристојни гестикулации“.

Казна од пет меча за уринирање пред навивачите

Казна од пет меча за уринирање пред навивачите

пред 4 месеци - Република - Фудбал

Фудбалерот на италијанскиот четвртолигаш Турис Џовани Либерти доби суспензија од пет меча поради уринирање кон навивачите на ривалите од Сарнезе и правањето „грди и непристојни гестикулации“.

Казна од пет меча за уринирање пред навивачите

Казна од пет меча за уринирање пред навивачите

пред 4 месеци - Top Sport - Фудбал

Тимот на италијанскиот четвртолигаш Турис, Џовани Либерти доби суспензија од пет меча поради уринирање кон навивачите на ривалите од Сарнезе и правањето „грди и непристојни гестикулации“.

Времеплов
x