20
По седум години пауза повторно се враќа кружната авто трка во Скопје

По седум години пауза повторно се враќа кружната авто трка во Скопје

пред 4 месеци - Вечер - Скопје

Вљубениците во авто-спортот повторно ќе може да уживаат во Скопје, во организација на АКК Примо Авј-Скопје и со поддршка на Агенцијата за спорт и млади, после 7 години успеавме се враќата кружната авто трка во главниот град на Македонија.

По седум години пауза повторно се враќа кружната авто трка во Скопје

По седум години пауза повторно се враќа кружната авто трка во Скопје

пред 4 месеци - Весник - Македонија

Вљубениците во авто-спортот повторно ќе може да уживаат во Скопје, во организација на АКК Примо Авј-Скопје и со поддршка на Агенцијата за спорт и млади, после 7 години успеавме се враќата кружната авто трка во главниот град на Македонија.

По седум години пауза повторно се враќа кружната авто трка во Скопје

По седум години пауза повторно се враќа кружната авто трка во Скопје

пред 4 месеци - Курир - Спорт

-На 21 и 22 овој месец ќе се организира кружната авто трка во Скопје, на старата позната патека, на булеварот од Македонска телевизија до Скопски саем, изјави еден од организаторите.

Подготвени за трка? Викендов се вози Скопје Круг 2017!

пред 4 месеци - Car Club - Авто

Сподели! ;) Викендов по неколкугодишна пауза во нашиот главен град ќе се вози трката Скопје Круг и се очекуваат околу 50-тина...

По пауза од 7 години  кружните автотрки повторно се враќаат на скопскиот асфалт

По пауза од 7 години, кружните автотрки повторно се враќаат на скопскиот асфалт

пред 4 месеци - Sportmedia - Авто

По седумгодишна пауза, повторно ќе има кружна автотрка на скопскиот асфалт! Викендов, во организација на АКК Примо АВЈ, ќе...

По седум години пауза  повторно кружните трки на улиците на Скопје

По седум години пауза, повторно кружните трки на улиците на Скопје!

пред 4 месеци - Екипа - Авто

По пауза од 7 години, кружните авто трки повторно се враќаат на скопскиот асфалт! Во организација на АКК Примо АВЈ, на 21.

СКОПЈЕ КРУГ 2017: По седум години пауза конечно трка во Скопје

пред 4 месеци - Високи октани - Спорт

По пауза од седум години викендов во Скопје ќе се одржи кружна трка „Скопје круг 2017“ во организација на АКК Примо АВЈ Натпреварувачите...

По седум години повотрно ќе се вози кружна трка

По седум години повотрно ќе се вози кружна трка

пред 4 месеци - Top Sport - Авто

По пауза од седум години, кружните авто трки повторно се враќаат на скопскиот асфалт. Во организација на АКК „Примо АВЈ“, на 21 и 22 октомври ќе се одржи меѓународната трка „Скопје круг 2017“.

По седумгодишна пауза викендов во Скопје кружна трка  Скопје круг 2017

По седумгодишна пауза викендов во Скопје кружна трка „Скопје круг 2017“

пред 4 месеци - Канал 5 - Македонија

Натпреварувачите ќе возат по традиционалната скопска патека пред зградата на Македонската телевизија на булеварот „Гоце Делчев“ и улицата „Беласица“ пред влезот во Скопски саем.

По седумгодишна пауза викендов во Скопје кружна трка  Скопје круг 2017

По седумгодишна пауза викендов во Скопје кружна трка „Скопје круг 2017“

пред 4 месеци - +Инфо - Скопје

По пауза од седум години викендов во Скопје пред зградата на Македонската радио и телевизија ќе се одржи кружна трка „Скопје круг 2017“ во организација на АКК Примо АВЈ.

По седумгодишна пауза викендов во Скопје кружна трка  Скопје круг 2017

По седумгодишна пауза викендов во Скопје кружна трка „Скопје круг 2017“

пред 4 месеци - A1on - Без катеторија

По пауза од седум години викендов во Скопје пред зградата на Македонската радио и телевизија ќе се одржи кружна трка „Скопје круг 2017“ во организација на АКК Примо АВЈ.

По седумгодишна пауза викендов во Скопје кружна трка  Скопје круг 2017

По седумгодишна пауза викендов во Скопје кружна трка „Скопје круг 2017“

пред 4 месеци - Либертас - Спорт

По пауза од седум години викендов во Скопје пред зградата на Македонската радио и телевизија ќе се одржи кружна трка „Скопје круг 2017“ во организација на АКК Примо АВЈ.

Времеплов
x