20
Владата ги достави кандидатурите за јавен обвинител до Советот на јавни обвинители

Владата ги достави кандидатурите за јавен обвинител до Советот на јавни обвинители

пред 4 месеци - Сител - Македонија

- Владата на Република Македонија денеска ги достави апликациите на кандидатите за јавен обвинител до Советот на јавни обвинители, потврди за МИА портпаролот на Владата Миле Бошњаковски.

Дури 23 кандидати за нов шеф на ОЈО

Дури 23 кандидати за нов шеф на ОЈО

пред 4 месеци - +Инфо - Македонија

Владата на Република Македонија денеска ги достави апликациите на кандидатите за јавен обвинител до Советот на јавни обвинители, потврди за МИА портпаролот на Владата Миле Бошњаковски.

Владата ги достави кандидатурите за јавен обвинител до Советот на јавни обвинители

Владата ги достави кандидатурите за јавен обвинител до Советот на јавни обвинители

пред 4 месеци - еМАГАЗИН - Македонија

Владата на Република Македонија денеска ги достави апликациите на кандидатите за јавен обвинител до Советот на јавни обвинители, потврди за МИА портпаролот на Владата Миле Бошњаковски.

Владата ги достави кандидатурите за јавен обвинител до Советот на јавни обвинители

Владата ги достави кандидатурите за јавен обвинител до Советот на јавни обвинители

пред 4 месеци - A1on - Македонија

Владата на Република Македонија денеска ги достави апликациите на кандидатите за јавен обвинител до Советот на јавни обвинители, потврди за МИА портпаролот на Владата Миле Бошњаковски.

Кандидатурите за јавен обвинител ќе бидат доставени до Советот за јавни обвинители на разгледување

Кандидатурите за јавен обвинител ќе бидат доставени до Советот за јавни обвинители на разгледување

пред 4 месеци - Прес 24 - Македонија

Владата денеска ќе ги достави апликациите на кандидатите за јавен обвинител до Советот на јавни обвинители кој треба да даде мислење.

Владата денеска ќе ги достави апликациите на кандидатите за јавен обвинител на мислење

Владата денеска ќе ги достави апликациите на кандидатите за јавен обвинител на мислење

пред 4 месеци - 24 вести - Македонија

Владата денеска ќе ги достави апликациите на кандидатите за јавен обвинител до Советот на јавни обвинители кој треба да даде мислење.

Владата ги достави кандидатурите за јавен обвинител до Советот на јавни обвинители

Владата ги достави кандидатурите за јавен обвинител до Советот на јавни обвинители

пред 4 месеци - Либертас - Македонија

Владата на Република Македонија денеска ги достави апликациите на кандидатите за јавен обвинител до Советот на јавни обвинители, потврди за МИА портпаролот на Владата Миле Бошњаковски.

Владата денеска ќе ги достави апликациите на кандидатите за јавен обвинител на мислење

Владата денеска ќе ги достави апликациите на кандидатите за јавен обвинител на мислење

пред 4 месеци - Локално - Македонија

Владата денеска ќе ги достави апликациите на кандидатите за јавен обвинител до Советот на јавни обвинители кој треба да даде мислење.

Времеплов
x