20
Трајковски Ќе им ги вратиме парите на пари на жителите кои финансиски учествувале во изградбата на фекална канализација

Трајковски: Ќе им ги вратиме парите на пари на жителите кои финансиски учествувале во изградбата на фекална канализација

пред 4 месеци - Весник - Македонија

Кандидатот за градоначалник на општина Гази Баба од ВМРО-ДПМНЕ, Тони Трајковски при денешната посета на населеното место...

Трајковски Ќе им ги вратиме парите на пари на жителите кои финансиски учествувале во изградбата на фекална канализација

Трајковски: Ќе им ги вратиме парите на пари на жителите кои финансиски учествувале во изградбата на фекална канализација

пред 4 месеци - Република - Скопје

Кандидатот за градоначалник на општина Гази Баба од ВМРО-ДПМНЕ, Тони Трајковски при денешната посета на населеното место...

Трајковски најави враќање пари на жителите кои финансиски учествувале во изградбата на фекална канализација

Трајковски најави враќање пари на жителите кои финансиски учествувале во изградбата на фекална канализација

пред 4 месеци - Курир - Македонија

-Ова го темелиме врз основа на тоа што направивме финансиска анализа за нашите можности во следните четири години и врз основа на фактот дека Советот на општина Гази Баба ќе биде предводен од советничката група на ВМРО-ДПМНЕ и коалиционите партнери.

Распишани осум повици за изградба и обнова на комунална инфраструктура

Распишани осум повици за изградба и обнова на комунална инфраструктура

пред 4 месеци - +Инфо - Економија

Министерството за транспорт и врски распиша осум јавни повици за изградба на комунална инфраструктура, со што ја почна реализација на проект за подобрување на водоводната и канализациската мрежа.

Патната инфраструктура ќе ја подобриме во секоја населба

пред 4 месеци - Денешен - Македонија

Изминативе четири години се асфалтираа повеќе од 40км улици, а се тампонираа повеќе од 60 км улици, пишува на својот Фејсбук профил актуелниот и кандидат за градоначалник за Општина Гази Баба од ВМРО-ДПМНЕ Тони Трајковски.

Распишани осум повици за изградба и обнова на комунална инфраструктура

Распишани осум повици за изградба и обнова на комунална инфраструктура

пред 4 месеци - A1on - Македонија

Министерството за транспорт и врски распиша осум јавни повици за изградба на комунална инфраструктура, со што ја почна реализација на проект за подобрување на водоводната и канализациската мрежа.

Трајковски Ќе ја подобриме патната инфраструктура во секоја населба

Трајковски: Ќе ја подобриме патната инфраструктура во секоја населба

пред 4 месеци - Макфакс - Македонија

Изминативе четири години се асфалтираа повеќе од 40 километри улици, а се тампонираа повеќе од 60 километри улици, пишува на својот Фејсбук профил кандидатот за градоначалник за Општина Гази Баба од ВМРО-ДПМНЕ, Тони Трајковски.

Трајковски Патната инфраструктура ќе ја подобриме во секоја населба

Трајковски: Патната инфраструктура ќе ја подобриме во секоја населба

пред 4 месеци - Весник - Македонија

Изминативе четири години се асфалтираа повеќе од 40км улици, а се тампонираа повеќе од 60 км улици, пишува на својот Фејсбук профил актуелниот и кандидат за градоначалник за Општина Гази Баба од ВМРО-ДПМНЕ Тони Трајковски.

ЛИ2017 Георгиевски Реконтрукција на 45 улици и целосна атмосферска и фекална канализација

ЛИ2017/Георгиевски: Реконтрукција на 45 улици и целосна атмосферска и фекална канализација

пред 4 месеци - Либертас - Македонија

Новата локална власт предвидува асфалтирање на 45 улици и менување на атмосферската и канализациска мрежа на целата територија на општината.

Георгиевски Реконструкција на 45 улици и атмосферска и фекална канализација во цела општина Гази Баба

Георгиевски: Реконструкција на 45 улици и атмосферска и фекална канализација во цела општина Гази Баба

пред 4 месеци - Макфакс - Македонија

Општина Гази Баба сè уште го живее секојдневието на раскопани, неасфалтирани и неосветлени улици низ кои се излеваат фекалии на секој поголем дожд.

Трајковски Патната инфраструктура ќе ја подобриме во секоја населба

Трајковски: Патната инфраструктура ќе ја подобриме во секоја населба

пред 4 месеци - Република - Скопје

Изминативе четири години се асфалтираа повеќе од 40км улици, а се тампонираа повеќе од 60 км улици, пишува на својот Фејсбук профил актуелниот и кандидат за градоначалник за Општина Гази Баба од ВМРО-ДПМНЕ Тони Трајковски.

Георгиевски По победата на 29 октомври ќе асфалтираме 45 улици во Гази Баба

Георгиевски: По победата на 29 октомври ќе асфалтираме 45 улици во Гази Баба

пред 4 месеци - A1on - Македонија

Борис Георгиевски, кандидатот за градоначалник на Гази Баба од коалицијата предводена од СДСМ денеска изјави дека Гази Баба...

Тони Трајковски: Патната инфраструктура ќе ја подобриме во секоја населба

пред 4 месеци - Денешен - Македонија

Изминативе четири години се асфалтираа повеќе од 40км улици, а се тампонираа повеќе од 60 км улици, пишува на својот Фејсбук профил актуелниот и кандидат за градоначалник за Општина Гази Баба од ВМРО-ДПМНЕ Тони Трајковски.

Трајковски Патната инфраструктура ќе ја подобриме во секоја населба

Трајковски: Патната инфраструктура ќе ја подобриме во секоја населба

пред 4 месеци - Курир - Македонија

-За следните четири години за секое населено место и секоја населба имаме план за подобрување на патната инфраструктура. Ќе направиме реконструкција на постоечките улици и ќе продолжиме со асфалтирање на улиците кои не се асфалтирани.

Георгиевски Реконтрукција на 45 улици и целосна атмосферска и фекална канализација

Георгиевски: Реконтрукција на 45 улици и целосна атмосферска и фекална канализација

пред 4 месеци - Локално - Македонија

Новата локална власт предвидува асфалтирање на 45 улици и менување на атмосферската и канализациска мрежа на целата територија на општината.

Трајковски ветува улици и пешачки патеки поддршка за младите и вложување во спортот во Гази Баба

Трајковски ветува улици и пешачки патеки, поддршка за младите и вложување во спортот во Гази Баба

пред 4 месеци - Скопје Инфо - Скопје

Во следниот период ќе продолжи изградба на инфраструктурата во Железара, ќе продолжи и доизградба на пешачките патеки, најави кандидатот за градоначалник на ВМРО-ДПМНЕ за општина Гази Баба и актуелен градоначалник, Тони Трајковски.

Тони Трајковски Комплетна реконструкција на улиците поддршка на младите и ревитализација на паркот

Тони Трајковски: Комплетна реконструкција на улиците, поддршка на младите и ревитализација на паркот

пред 4 месеци - Весник - Македонија

Во следниот период ќе продолжи изградба на инфраструктурата во Железара, ќе продолжи и доизградба на пешачките патеки, најави кандидатот за градоначалник на ВМРО-ДПМНЕ за општина Гази Баба и актуелен градоначалник, Тони Трајковски.

Тони Трајковски Комплетна реконструкција на улиците поддршка на младите и ревитализација на паркот

Тони Трајковски: Комплетна реконструкција на улиците, поддршка на младите и ревитализација на паркот

пред 4 месеци - Република - Скопје

Во следниот период ќе продолжи изградба на инфраструктурата во Железара, ќе продолжи и доизградба на пешачките патеки, најави кандидатот за градоначалник на ВМРО-ДПМНЕ за општина Гази Баба и актуелен градоначалник, Тони Трајковски.

Трајковски Улици и пешачки патеки поддршка за младите и вложување во спортот во Гази Баба

Трајковски: Улици и пешачки патеки, поддршка за младите и вложување во спортот во Гази Баба

пред 4 месеци - Курир - Македонија

Тој најави комплетна реконструкција на улиците „Гемиџиска“, „Тајмишка“ и „Извидничка“. -Планираме да се реши и проблемот...

Времеплов
x