20
Просечната нето плата во август била 22 912 денари

Просечната нето плата во август била 22.912 денари

пред 5 месеци - Макфакс - Економија

Просечната месечна исплатена нето плата по вработен во август изнесувала 22.912 денари и е зголемена за 2,8 проценти во споредба со истиот месец минатата година, според податоците што денеска ги објави Државниот завод за статистика.

Просечната нето плата во август 22 912 денари

Просечната нето плата во август 22.912 денари

пред 5 месеци - Сител - Економија

Просечната месечна исплатена нето плата по вработен во август изнесувала 22.912 денари и е зголемена за 2,8 проценти во споредба со истиот месец минатата година.

Еве колку изнесувала просечната нето плата во август во земјава

Еве колку изнесувала просечната нето плата во август во земјава

пред 5 месеци - Прес 24 - Македонија

Просечната месечна исплатена нето плата по вработен во август изнесувала 22.912 денари и е зголемена за 2,8 проценти во споредба со истиот месец минатата година.

Просечната нето плата во август 22 912 денари

Просечната нето плата во август 22.912 денари

пред 5 месеци - Канал 5 - Македонија

Според податоците што денеска ги објави Државниот завод за статистика, зголемувањето се должи на покачувањето на нето платата...

Просечната нето плата во август 22 912 денари

Просечната нето плата во август 22.912 денари

пред 5 месеци - A1on - Економија

Просечната месечна исплатена нето плата по вработен во август изнесувала 22.912 денари и е зголемена за 2,8 проценти во споредба со истиот месец минатата година.

Просечната нето плата во август е 22 912 денари

Просечната нето плата во август е 22.912 денари

пред 5 месеци - Бизнис инфо - Економија

Фото: Pixabay Според податоците на Државниот завод за статистика, индексот на просечната месечна исплатена нето плата по вработен, во август 2017 година, во однос на август 2016 година, изнесува 102.

Просечната нето  плата во август достигна 375 евра

Просечната нето- плата во август достигна 375 евра

пред 5 месеци - еМАГАЗИН - Економија

Според податоците на Државниот завод за статистика, просечната месечна исплатена нето-плата по вработен, во август 2017 година, изнесува 22.

10 најбарани работни места во светот

10 најбарани работни места во светот

пред 5 месеци - Денар - Живот

„Glassdoor“ неодамна направи листа од 10 најбарани работни места во светот, кои имаат минимум 100.000 долари годишна плата.

Времеплов
x