20
МИНО КАЖУВА ФИНО  Доста јас работев за Ибра  сега тој малку да работи за мене

МИНО КАЖУВА ФИНО: Доста јас работев за Ибра, сега тој малку да работи за мене

пред 4 месеци - Sportmedia - Фудбал

„Верувам дека има уште пет-шест години врвен фудбал во себе. Нема да му дадам да застане и да замине во пензија. Сега мора да работи за мене затоа што јас со години работев за него.

Ибрахимовиќ ќе игра уште 4 5 години  а парите кои ќе ги заработи ќе ги уплати на една личност

Ибрахимовиќ ќе игра уште 4-5 години, а парите кои ќе ги заработи ќе ги уплати на една личност

пред 4 месеци - Весник - Спорт

Златан Ибрахимовиќ иако има 36 години, нема наскоро да ја заврши својата кариера! Напроитв, тој ќе игра уште 4-5 години,...

Ибрахимовиќ ќе игра уште 4 5 години  а парите кои ќе ги заработи ќе ги уплати на една личност

Ибрахимовиќ ќе игра уште 4-5 години, а парите кои ќе ги заработи ќе ги уплати на една личност

пред 4 месеци - Република - Фудбал

Златан Ибрахимовиќ иако има 36 години, нема наскоро да ја заврши својата кариера! Напроитв, тој ќе игра уште 4-5 години,...

Раиола за Ибрахимовиќ  Доста работев за него  сега тој мора

Раиола за Ибрахимовиќ: Доста работев за него, сега тој мора…

пред 4 месеци - Дерби - Фудбал

Мино Раиола е еден од најдобрите фудбалски агенти со тоа штп негов број еден клиент е секако ветеранот Златан Ибрахимовиќ.

Рајола  Сега Златан ќе работи за мене

Рајола: Сега Златан ќе работи за мене!

пред 4 месеци - Top Sport - Фудбал

Напаѓачот на Манчестер јунајтед, Златан Ибрахимовиќ има „минимум од пет-шест години“ игра, вели неговиот агент Мино Рајола.

Времеплов
x