20
Шкорпијата на Журу  најдобар гол за 2017

Шкорпијата на Журу, најдобар гол за 2017

пред 5 месеци - 24 фудбал - Фудбал

Напаѓачот на Арсенал, Оливие Жиру ја доби Пушкаш наградата на ФИФА за најубав гол за 2017 година. Шкорпија ударот на Жиру против Кристал Палас е прогласен за најубав гол на годината.

Ова е најдобриот гол за минатата сезона

Ова е најдобриот гол за минатата сезона

пред 5 месеци - Тип - Фудбал

Голот на Оливие Жиру за Арсенал на дуелот против Кристал Палас на 1 јануари беше изгласан за број 1 во анкетата на ФИФА. Французинот постигна гол со акробатски перформанси популарни како – Шкорпија, и ја освои наградата – Ференц Пушкаш.

Жиру ја доби наградата  Ференц Пушкаш  за најдобар гол

Жиру ја доби наградата „Ференц Пушкаш“ за најдобар гол

пред 5 месеци - Top Sport - Фудбал

Францускиот напаѓач на Арсенал, Оливие Жиру ја освои ФИФА наградата „Ференц Пушкаш“ за најдобар гол на годината. Фантастичните...

 Ножичките  на Жиру се најубавиот гол за 2017 година

„Ножичките“ на Жиру се најубавиот гол за 2017 година

пред 5 месеци - Екипа - Фудбал

ФИФА „Пушкаш“ наградата за најдобар гол оди во рацете на фудбалерот на Арсенал, Оливие Жиру. Напаѓачот на Арсенал во мечот против Кристал Палас на 1.

Времеплов
x