20
Груевски Ќе носиме инвестиции за да има нови работни места

Груевски: Ќе носиме инвестиции за да има нови работни места

пред 5 месеци - Весник - Економија

На овие избори видовме дека другата страна нема сериозни проекти и програми и затоа ни говореа за воздух, ветер и магла....

Груевски Ќе носиме инвестиции за да има нови работни места

Груевски: Ќе носиме инвестиции за да има нови работни места

пред 5 месеци - Сител - Македонија

На овие избори видовме дека другата страна нема сериозни проекти и програми и затоа ни говореа за воздух, ветер и магла....

Груевски Ќе носиме инвестиции за да има нови работни места

Груевски: Ќе носиме инвестиции за да има нови работни места

пред 5 месеци - Република - Економија

На овие избори видовме дека другата страна нема сериозни проекти и програми и затоа ни говореа за воздух, ветер и магла....

Оваа власт е марионетска донесена од други сили нема држава каде таква опстанала предолго

Оваа власт е марионетска, донесена од други сили, нема држава каде таква опстанала предолго

пред 5 месеци - Весник - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски денеска заедно со кандидатот за градоначалник од партијата за Општина Карбинци, Зоран Минов.

Оваа власт е марионетска донесена од други сили нема држава каде таква опстанала предолго

Оваа власт е марионетска, донесена од други сили, нема држава каде таква опстанала предолго

пред 5 месеци - Република - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски денеска заедно со кандидатот за градоначалник од партијата за Општина Карбинци, Зоран Минов.

Груевски Оваа власт е марионетска донесена од други сили нема држава каде таква опстанала предолго

Груевски: Оваа власт е марионетска, донесена од други сили, нема држава каде таква опстанала предолго

пред 5 месеци - Курир - Македонија

Груевски кажа дека биле организирани африкански избори, со застрашување на граѓаните, поткуп, кој беше поддржан од Македонија.

Груевски Нашата основна цел беше отворање на нови работни места така ќе продолжиме и во иднина

Груевски: Нашата основна цел беше отворање на нови работни места, така ќе продолжиме и во иднина

пред 5 месеци - A1on - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски вечерва во Таринци, општина Карбинци потенцираше дека дека таму во 2006 година имало 280 вработени, а на крајот на 2016.

Груевски Во Карбинци ќе изградиме ново училиште ќе реконструираме многу улици и ќе отвориме нови работни места

Груевски: Во Карбинци ќе изградиме ново училиште, ќе реконструираме многу улици и ќе отвориме нови работни места

пред 5 месеци - Република - Македонија

???????????????????????????????????? Денеска сум тука на еден многу голем ден 23 октомври денот на македонската револуционерна...

Груевски Во Карбинци ќе изградиме ново училиште ќе реконструираме многу улици и ќе отвориме нови работни места

Груевски: Во Карбинци ќе изградиме ново училиште, ќе реконструираме многу улици и ќе отвориме нови работни места

пред 5 месеци - Курир - Македонија

-На овие избори видовме дека другата страна немаат ниту некои сериозни проекти, ниту програми и затоа ни говореа за воздух, ветер и магла, па видоа дека не можат да се мерат со работа со нас и удрија на криминални избори.

Груевски Тие со сите сили се обидуваат сакањето на државата да го направат демоде нешто што не е во тренд

Груевски: Тие со сите сили се обидуваат сакањето на државата да го направат демоде, нешто што не е во тренд

пред 5 месеци - Курир - Македонија

-Видовме низ овој период дека СДСМ немаат ниту проекти, ниту некоја сериозна програма и токму затоа ни зборубаат за воздух, за ветер, за магла.

Груевски Заедно со народот ќе се бориме за државните и национални интереси

Груевски: Заедно со народот ќе се бориме за државните и национални интереси

пред 5 месеци - Курир - Македонија

-Видовме дека СДСМ немаат ниту проекти, ниту сериозна програма и затоа ни зборуваат за воздух, магла и ветер. Видоа дека...

ЛИ2017 Груевски Не можат да се мерат со работа со нас

ЛИ2017/Груевски: Не можат да се мерат со работа со нас

пред 5 месеци - Либертас - Македонија

На овие избори видовме дека другата страна нема сериозни проекти и програми и затоа ни говореа за воздух, ветер и магла....

Груевски Во Македонија се спроведоа африкански избори

Груевски: Во Македонија се спроведоа африкански избори

пред 5 месеци - Макфакс - Македонија

Во очи на празникот 23 Октомври, денот на македонската револуционерна борба, денот на создавањето на ВМРО, со нејзиното прво име македонска револуционерна организација.

Груевски: СДСМ организира избори со закани и притисоци, нема да не скршат и поколебаат

пред 5 месеци - Денешен - Без катеторија

Синоќа во очи празникот, 23 Октомври, ден на македонската револуционерна борба, денот на создавањето на ВМРО, денот од кој гледаме дека СДСМ се плаши и се срами и бега од него.

ВИДОА ДЕКА НЕ МОЖАТ ДА СЕ МЕРАТ СО РАБОТА УДРИЈА НА КРИМИНАЛ Главни сојузници на СДС на овие избори беа криминалците и полицијата

ВИДОА ДЕКА НЕ МОЖАТ ДА СЕ МЕРАТ СО РАБОТА, УДРИЈА НА КРИМИНАЛ: Главни сојузници на СДС на овие избори беа криминалците и полицијата!

пред 5 месеци - Infomax - Македонија

Вечерва во очи празникот,23 Октомври, ден на македонската револуционерна борба, денот на создавањето на ВМРО, денот од кој гледаме дека СДСМ се плаши и се срами и бега од него.

Груевски СДСМ организира избори со закани и притисоци нема да не скршат и поколебаат

Груевски: СДСМ организира избори со закани и притисоци, нема да не скршат и поколебаат

пред 5 месеци - Република - Македонија

Вечерва во очи празникот,23 Октомври, ден на македонската револуционерна борба, денот на создавањето на ВМРО, денот од кој гледаме дека СДСМ се плаши и се срами и бега од него.

Груевски: Многу проекти во Железара и нови работни места

пред 5 месеци - Денешен - Македонија

Гледаме дека СДСМ немаат програми односно имаат формални програми колку да покажат нешто и гледаме дека зборуваат за воздух,...

Груевски СДСМ организира избори со закани и притисоци нема да не скршат и поколебаат

Груевски: СДСМ организира избори со закани и притисоци, нема да не скршат и поколебаат

пред 5 месеци - Курир - Македонија

-СДСМ не дава никакви проекти, немаат никаква програма, затоа зборуваат за воздух, ветер и магла. Видоа дека не можат да се мерат со нас и удрија на криминални измами.

ГРУЕВСКИ Македонскиот народ низ историјата покажал цврстина и знаел да ја крене главата против неправдата

ГРУЕВСКИ: Македонскиот народ низ историјата покажал цврстина и знаел да ја крене главата против неправдата

пред 5 месеци - Infomax - Македонија

Гледаме дека СДСМ немаат програми односно имаат формални програми колку да покажат нешто и гледаме дека зборуваат за воздух,...

Груевски Во Железара се планираат многу проекти а клучната работа за ВМРО останува отворањето на нови работни места

Груевски: Во Железара се планираат многу проекти, а клучната работа за ВМРО останува отворањето на нови работни места

пред 5 месеци - Република - Македонија

Гледаме дека СДСМ немаат програми односно имаат формални програми колку да покажат нешто и гледаме дека зборуваат за воздух,...

Груевски Во Железара се планираат многу проекти а клучната работа за ВМРО останува отворањето на нови работни места

Груевски: Во Железара се планираат многу проекти, а клучната работа за ВМРО останува отворањето на нови работни места

пред 5 месеци - Курир - Македонија

-Од цела Македонија јавуваат делења на пари, вчера и во Јурумлери истото се случувало, нашите информации се дека како никогаш...

Груевски: Kрајната цел на Заев е, да се сузбие секој слободномислечки Македонец кој ја сака својата држава

пред 5 месеци - Денешен - Македонија

Крајната цел на Заев не е само да го урне  ВМРО, крајната цел не сум само јас , крајната цел е да се сузбие секој слободномислечки...

Груевски Децата од прво до петто одделение во Гази Баба ќе добиваат бесплатен здрав оброк и семејствата ќе можат да се стекнат со сопствен дом

Груевски: Децата од прво до петто одделение во Гази Баба ќе добиваат бесплатен здрав оброк и семејствата ќе можат да се стекнат со сопствен дом

пред 5 месеци - Курир - Македонија

-Сето ова време додека тие прават спектакли економијата тоне, индустриското производство паѓа, а се намалува и девизните резерви.

БЕСПЛАТНИ ЗДРАВИ ОБРОЦИ ЗА ДЕЦАТА ОД ГАЗИ БАБА Семејствата ќе можат лесно да се стекнат со нов дом во Гази Баба

БЕСПЛАТНИ ЗДРАВИ ОБРОЦИ ЗА ДЕЦАТА ОД ГАЗИ БАБА: Семејствата ќе можат лесно да се стекнат со нов дом во Гази Баба!

пред 5 месеци - Infomax - Македонија

Дојде време на политички реваншизам каде што се даваат големи казни за најмали прекршоци, кои се политички од спротивната...

ВЛАДЕАТ СО НАСИЛСТВО РЕВАНШИЗАМ И ПРАЗНИ ВЕТУВАЊА СДСМ се обидуваат да владеат со страв за да не се види големата слика од нивното владеење

ВЛАДЕАТ СО НАСИЛСТВО, РЕВАНШИЗАМ И ПРАЗНИ ВЕТУВАЊА: СДСМ се обидуваат да владеат со страв, за да не се види големата слика од нивното владеење!

пред 5 месеци - Infomax - Македонија

Денеска на средба со граѓаните во општина Гази Баба, во населбата Хиподром беше претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, а во негова придружба беше и кандидатот за градоначалник на општината, Тони Трајковси.

Груевски Власта бега од одбележување на 23 Октомври Денот на македонската револуционерна борба

Груевски: Власта бега од одбележување на 23 Октомври, Денот на македонската револуционерна борба

пред 5 месеци - Сител - Македонија

Embedded video for Груевски: Власта бега од одбележување на 23 Октомври, Денот на македонската револуционерна борба Покажавме...

Груевски СДСМ се обидуваат да владеат со страв за да не се види големата слика од нивното владеење

Груевски: СДСМ се обидуваат да владеат со страв, за да не се види големата слика од нивното владеење

пред 5 месеци - Курир - Македонија

-Решиле оваа година да не ја доделуваат наградата „23 Октомври“. Зошто? Од што се плашат? Од што се срамат? Од што се кријат? Од луѓето кои што се бореа и ги дадоа животите за слободата на оваа земја, па уште и ќе го укинувале празникот.

Груевски СДСМ сака сакањето на државата да стане демоде а геј браковите да станат модерни

Груевски: СДСМ сака сакањето на државата да стане демоде, а геј браковите да станат модерни

пред 5 месеци - Макфакс - Македонија

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски на средбата со жителите на скопско Стајковци истакна дека во првиот круг од изборите се видело како СДСМ организира избори.

Груевски Покажавме како се работи со програма

Груевски: Покажавме како се работи со програма

пред 5 месеци - +Инфо - Македонија

Покажавме како се работи со програма - да се осмисли, да се дебатира, да се прашаат луѓето, да се издвојат најважните приоритети...

Груевски СДСМ се обидуваат да владеат со страв

Груевски: СДСМ се обидуваат да владеат со страв

пред 5 месеци - Пулс 24 - Македонија

Денеска на средба со граѓаните во општина Гази Баба, во населбата Хиподром беше претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски, а во негова придружба беше и кандидатот за градоначалник на општината, Тони Трајковси.

Времеплов
x