20
Инцијаторите за реформи во ВМРО ДПМНЕ бараат конгрес за избор на нов лидер

Инцијаторите за реформи во ВМРО-ДПМНЕ бараат конгрес за избор на нов лидер

пред 5 месеци - Канал 5 - Македонија

Александар Михајловски, еден од иницијаторите за реформи, на свеченоста по повод одбележувањето 124 години од основањето...

Михајлоски најави конгрес за избор на нов лидер за демократско ВМРО

Михајлоски најави конгрес за избор на нов лидер за демократско ВМРО

пред 5 месеци - Макфакс - Македонија

„Во државата и во партијата беше гушена слободата и беа правени големи неправди. Токму затоа на овие локални избори го казнија самоволието, а политичарите треба да извлечат поуки.

Михајлоски  Избор на нов лидер  потребно е реформирано ВМРО ДПМНЕ

Михајлоски: Избор на нов лидер, потребно е реформирано ВМРО-ДПМНЕ

пред 5 месеци - A1on - Македонија

Иницијаторот за реформи во ВМРО-ДПМНЕ, Александар Михајлоски во говорот на прославата на годишнината од ВМРО повика на избор на нов лидер на партијата на демократски и слободен конгрес.

Реформаторите на ВМРО ДПМНЕ повикаа на конгрес за смена на Груевски

Реформаторите на ВМРО-ДПМНЕ повикаа на конгрес за смена на Груевски

пред 5 месеци - 24 вести - Македонија

„ВМРО-ДПМНЕ со изградба на Белиот дворец го напушти идентитетот од народна партија и стана елитистичка партија,  што беше причина за големо разочарување кај членството.

Реформаторите на ВМРО ДПМНЕ бараат нов лидер

Реформаторите на ВМРО ДПМНЕ бараат нов лидер

пред 5 месеци - Нова ТВ - Македонија

Иницијаторите за реформи во ВМРО-ДПМНЕ вечерва во Скопје побараа одржување слободен и демократски конгрес на кој, како што беше истакнато, членовите на партијата ќе изберат нов лидер.

Реформаторите на ВМРО ДПМНЕ повикаа на конгрес за смена на Груевски

Реформаторите на ВМРО-ДПМНЕ повикаа на конгрес за смена на Груевски

пред 5 месеци - Либертас - Македонија

„ВМРО-ДПМНЕ со изградба на Белиот дворец го напушти идентитетот од народна партија и стана елитистичка партија,  што беше причина за големо разочарување кај членството.

Времеплов
x