20
Скопје и Сараево се збратимија

Скопје и Сараево се збратимија

пред 4 месеци - Весник - Македонија

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов и градоначалникот на Градот Сараево, Абдулах Скака, потпишаа спогодба за соработка меѓу градовите Скопје и Сараево.

Скопје и Сараево се збратимија

Скопје и Сараево се збратимија

пред 4 месеци - Алфа - Македонија

Градоначалниците на Скопје и на Сараево, Петре Шилегов и Абдулах Скака, денеска потпишаа Спогодба за збратимување. Градоначалниците на Скопје и на Сараево, Петре Шилегов и Абдулах Скака, денеска потпишаа Спогодба за збратимување.

Скопје и Сараево се збратимија

Скопје и Сараево се збратимија

пред 4 месеци - Вечер - Македонија

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов и градоначалникот на Градот Сараево, Абдулах Скака, потпишаа спогодба за соработка меѓу градовите Скопје и Сараево.

Градоначалниците на Сараево и Скопје ќе потпишат спогодба за збратимување

Градоначалниците на Сараево и Скопје ќе потпишат спогодба за збратимување

пред 4 месеци - Сител - Македонија

Спогодба за збратимување меѓу Град Скопје и Град Сараево ќе биде потпишана денеска во Националната галерија Даут-пашин амам.

Скопје и Сараево се збратимија

Скопје и Сараево се збратимија

пред 4 месеци - Макфакс - Македонија

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов и градоначалникот на Градот Сараево, Абдулах Скака, потпишаа спогодба за соработка меѓу градовите Скопје и Сараево.

Скопје и Сараево се збратимија

Скопје и Сараево се збратимија

пред 4 месеци - Сител - Македонија

Градоначалниците на Скопје и на Сараево, Петре Шилегов и Абдулах Скака, денеска потпишаа Спогодба за збратимување. - Оваа...

Скопје и Сараево се збратимија

Скопје и Сараево се збратимија

пред 4 месеци - +Инфо - Скопје

Градоначалниците на Скопје и на Сараево, Петре Шилегов и Абдулах Скака, денеска потпишаа Спогодба за збратимување. - Оваа...

Скопје и Сараево се збратимија

Скопје и Сараево се збратимија

пред 4 месеци - Канал 5 - Македонија

- Оваа Спогодба претставува круна на еден процес кој се одвиваше во текот на една година, благодарност до нашите претходници и градската администрација, рече Шилегов по потпишувањето.

Скопје и Сараево се збратимија

Скопје и Сараево се збратимија

пред 4 месеци - Прес 24 - Скопје

Градоначалниците на Скопје и на Сараево, Петре Шилегов и Абдулах Скака, денеска потпишаа Спогодба за збратимување. - Оваа...

Се збратимија Скопје и Сараево

Се збратимија Скопје и Сараево

пред 4 месеци - Канал 5 - Македонија

Имајќи го предвид традиционалното пријателство и соработка на Република Македонија и Федерацијата Босна и Херцеговина, како...

Скопје се збратими со Сараево

Скопје се збратими со Сараево

пред 4 месеци - A1on - Македонија

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов и градоначалникот на Градот Сараево, Абдулах Скака, денеска /14.11.2017 година, вторник/ потпишаа спогодба за соработка меѓу градовите Скопје и Сараево, со што двата града официјално се збратимија.

Сараево и Скопје ќе се збратимат

Сараево и Скопје ќе се збратимат

пред 4 месеци - +Инфо - Скопје

Спогодба за збратимување меѓу Град Скопје и Град Сараево ќе биде потпишана денеска во Националната галерија Даут-пашин амам.

Градоначалниците на Сараево и Скопје ќе потпишат спогодба за збратимување

Градоначалниците на Сараево и Скопје ќе потпишат спогодба за збратимување

пред 4 месеци - A1on - Македонија

Спогодба за збратимување меѓу Град Скопје и Град Сараево ќе биде потпишана денеска во Националната галерија Даут-пашин амам.

Скопје и Сараево се збратимија

Скопје и Сараево се збратимија

пред 4 месеци - Либертас - Македонија

Градоначалниците на Скопје и на Сараево, Петре Шилегов и Абдулах Скака, денеска потпишаа Спогодба за збратимување. – Оваа...

Времеплов
x