20
Се огласија од Фондот за здравствено осигурување Еве што соопштија во врска лекувањето во странство на девојчето Валерија Зафировска

Се огласија од Фондот за здравствено осигурување. Еве што соопштија во врска лекувањето во странство на девојчето Валерија Зафировска

пред 4 месеци - Бизнис вести - Економија

По апелот за донација за лекување во странство на девојчето Валерија Зафировска, Фондот за здравствено осигурување соопшти...

БОЧВАРСКИ ДОНИРАШЕ Штипскиот градоначалник донираше 500 евра на сметка на малата Валерија

БОЧВАРСКИ ДОНИРАШЕ: Штипскиот градоначалник донираше 500 евра на сметка на малата Валерија

пред 4 месеци - Infomax - Македонија

Благоја Бочварски, градоначалникот на Штип се вклучи во акцијата за спас на седумгодишната Валерија Зафировска, за чија операција на тумор на мозокот се потребни 40.

Да и помогнеме на малата Валерија  донации на 070 143 117 и 077 143 480

Да и помогнеме на малата Валерија - донации на 070 143 117 и 077 143 480

пред 4 месеци - Алфа - Македонија

Малата Валерија Зафировска од Штип која боледува од тумор на мозокот успеа на нозе да го крене својот роден град но и целата држава.

Фондот бара конзилијарно мислење за лекување на малата Валерија

Фондот бара конзилијарно мислење за лекување на малата Валерија

пред 4 месеци - Канал 77 - Македонија

По апелот за донација за лекување во странство на седумгодишната Валерија Зафировска од Штип, Фондот за здравствено осигурување...

ПРИТИСОКОТ НА МЕДИУМИТЕ УСПЕШЕН Фондот за здравствено осигурување ќе обезбеди пари за малечката Валерија

ПРИТИСОКОТ НА МЕДИУМИТЕ УСПЕШЕН: Фондот за здравствено осигурување ќе обезбеди пари за малечката Валерија!

пред 4 месеци - Infomax - Здравје

Фондот за здравство во однос на апелот за донација за лекување во странство на девојчето Валерија Зафировска, стапи во контакт...

ТАБЛИТЕ ПОВАЖНИ ОД ЖИВОТОТ Министерството не дава пари за лекувањето на малечката Валерија но троши пари за тројазични табли

ТАБЛИТЕ ПОВАЖНИ ОД ЖИВОТОТ: Министерството не дава пари за лекувањето на малечката Валерија, но троши пари за тројазични табли!

пред 4 месеци - Infomax - Македонија

Седумгодишната Валерија Зафировска ја крена Македонија на нозе. Ова девојче има потреба од наша помош. Малата Валерија има тумор на мозокот кој агресивно расте и поради тоа мора што поскоро да се оперира во Истанбул.

Хуманитарна акција во Штип за седумгодишната Валерија

Хуманитарна акција во Штип за седумгодишната Валерија

пред 4 месеци - 24 вести - Македонија

Штипјани во хумана акција. Цел град се бори да остане насмевката на лицето на седумгодишната Валерија Зафировска. Нејзе пред еден месец и е откриен тумор на мозокот.

ФЗОМ подготвен за помош на малата Валерија во Штип се прибирата средства за нејзина операција

ФЗОМ подготвен за помош на малата Валерија, во Штип се прибирата средства за нејзина операција

пред 4 месеци - Канал 5 - Живот

Седумгодишната штипјанка Валерија ги сплоти штипјани. Експресно организираа хуманитарни активности за спас на девојчето, кај кое е  дијагностициран тумор на мозокот.

Бочварски донираше за операција на седумгодишната Валерија

Бочварски донираше за операција на седумгодишната Валерија

пред 4 месеци - +Инфо - Македонија

Градоначалникот на Штип Благој Бочварски донираше 30.000 денари за операција на седумгодишната штипјанка Валерија Зафировска, за чија операција на тумор на мозокот се потребни 40.

ФЗОМ чека конзилијарно мислење за да ѝ помогне на Валерија

ФЗОМ чека конзилијарно мислење за да ѝ помогне на Валерија

пред 4 месеци - +Инфо - Македонија

Фондот за здравствено осигурување (ФЗОМ) во однос на апелот за донација за лекување во странство на девојчето Валерија Зафировска,...

ФЗОМ Валерија Зафировска нема конзилијарно мислење од соодветна ЗУ

ФЗОМ: Валерија Зафировска нема конзилијарно мислење од соодветна ЗУ

пред 4 месеци - Сител - Македонија

Фондот за здравствено осигурување на Македонија соопшти дека во врска со апелот за донација за лекување во странство на девојчето...

Фондот ќе го плати лекувањето на малата Валерија се чека конзилијарно мислење

Фондот ќе го плати лекувањето на малата Валерија, се чека конзилијарно мислење

пред 4 месеци - Либертас - Македонија

Фондот за здравствено осигурување, во однос на апелот за донација за лекување во странство на девојчето Валерија Зафировска,...

ФЗОМ Валерија Зафировска нема конзилијарно мислење од соодветна здравствена установа

ФЗОМ: Валерија Зафировска нема конзилијарно мислење од соодветна здравствена установа

пред 4 месеци - Прес 24 - Македонија

Фондот за здравствено осигурување на Македонија соопшти дека во врска со апелот за донација за лекување во странство на девојчето...

Прво конзилиарно мислење па лекување во странство за малата Валерија

Прво конзилиарно мислење па лекување во странство за малата Валерија

пред 4 месеци - Весник - Македонија

По апелот за донација за лекување во странство на девојчето Валерија Зафировска, Фондот за здравствено осигурување соопшти...

Прво конзилиарно мислење па лекување во странство за малата Валерија

Прво конзилиарно мислење па лекување во странство за малата Валерија

пред 4 месеци - Вечер - Македонија

По апелот за донација за лекување во странство на девојчето Валерија Зафировска, Фондот за здравствено осигурување соопшти...

Прво конзилиарно мислење па лекување во странство за малата Валерија

Прво конзилиарно мислење па лекување во странство за малата Валерија

пред 4 месеци - Макфакс - Македонија

По апелот за донација за лекување во странство на девојчето Валерија Зафировска, Фондот за здравствено осигурување соопшти...

Прво конзилиарно мислење па лекување во странство за малата Валерија

Прво конзилиарно мислење па лекување во странство за малата Валерија

пред 4 месеци - A1on - Македонија

По апелот за донација за лекување во странство на девојчето Валерија Зафировска, Фондот за здравствено осигурување соопшти...

ФЗОМ Валерија Зафировска нема конзилијарно мислење од соодветна ЗУ

ФЗОМ: Валерија Зафировска нема конзилијарно мислење од соодветна ЗУ

пред 4 месеци - еМАГАЗИН - Македонија

Фондот за здравствено осигурување на Македонија соопшти дека во врска со апелот за донација за лекување во странство на девојчето...

Штип солидарен за малата Валерија на која и е потребна итна операција во Турција

Штип солидарен за малата Валерија на која и е потребна итна операција во Турција

пред 4 месеци - Сител - Македонија

Во Штип изминатите денови училиштата, градинките, спортските клубови, невладиниот сектор, Општинската организација на Црвениот крст организираат хуманитарни акции и концерти со цел да се соберат 40.

ДОНИРАЈТЕ Да ја спасиме малата Валерија туморот агресивно расте потребна е итна операција

ДОНИРАЈТЕ: Да ја спасиме малата Валерија, туморот агресивно расте, потребна е итна операција!

пред 4 месеци - Весник - Македонија

Седумгодишната Валерија Зафировска ја крена Македонија на нозе. Ова девојче има потреба од наша помош. Малата Валерија има тумор на мозокот кој агресивно расте и поради тоа мора што поскоро да се оперира во Истанбул.

ДОНИРАЈТЕ Да ја спасиме малата Валерија туморот агресивно расте потребна е итна операција

ДОНИРАЈТЕ: Да ја спасиме малата Валерија, туморот агресивно расте, потребна е итна операција!

пред 4 месеци - Вечер - Македонија

Седумгодишната Валерија Зафировска ја крена Македонија на нозе. Ова девојче има потреба од наша помош. Малата Валерија има тумор на мозокот кој агресивно расте и поради тоа мора што поскоро да се оперира во Истанбул.

Да ја спасиме малата Валерија туморот агресивно расте потребна е итна операција

Да ја спасиме малата Валерија, туморот агресивно расте, потребна е итна операција!

пред 4 месеци - Пулс 24 - Македонија

Седумгодишната Валерија Зафировска ја крена Македонија на нозе. Ова девојче има потреба од наша помош. Малата Валерија има тумор на мозокот кој агресивно расте и поради тоа мора што поскоро да се оперира во Истанбул.

Да и помогнеме на Валерија Таа треба да се оперира што побрзо туморот агресивно расте

Да и помогнеме на Валерија: Таа треба да се оперира што побрзо, туморот агресивно расте

пред 4 месеци - Lady - Живот

Седумгодишната Валерија Зафировска ги крена родниот Штип и Македонија на нозе во битката да се спаси овој детски живот. Голем...

ДОНИРАЈТЕ Да ја спасиме малата Валерија туморот агресивно расте потребна е итна операција

ДОНИРАЈТЕ: Да ја спасиме малата Валерија, туморот агресивно расте, потребна е итна операција!

пред 4 месеци - Курир - Македонија

„Валерија треба да се оперира во „Аџибадем“ во Турција, кај познатиот детски неврохирург кој е еден од дестте најдобри во светот, Мемед Озек.

ДОНИРАЈТЕ Да ја спасиме малата Валерија

ДОНИРАЈТЕ: Да ја спасиме малата Валерија

пред 4 месеци - Весник - Живот

Валерија Зафировска има само седум години и боледува од тумор на мозокот (Tu cerebri reg frontotemporalis sin Cephalea). Болеста е во напредната фаза поради што е потребна итна операција која чини 40.

ДОНИРАЈТЕ Да ја спасиме малата Валерија

ДОНИРАЈТЕ: Да ја спасиме малата Валерија

пред 4 месеци - Вечер - Живот

Валерија Зафировска има само седум години и боледува од тумор на мозокот (Tu cerebri reg frontotemporalis sin Cephalea). Болеста е во напредната фаза поради што е потребна итна операција која чини 40.

Отворен донациски број за помош за малата Валерија

Отворен донациски број за помош за малата Валерија

пред 4 месеци - еМАГАЗИН - Без катеторија

За помош на малата Валерија Зафировска од Штип е отворен донацискиот број, за корисниците на Телеком, 070 143 117. Зафировска има тумор на мозокот и е потребна итна операција, за која се потребни 40 илјади евра, апелира нејзината фамилија.

Да спасиме детски живот  да помогнеме на малата Валерија

Да спасиме детски живот – да помогнеме на малата Валерија

пред 4 месеци - Весник - Живот

Малата Валерија Зафировска има тумор на мозокот и потребна и е итно операција за која се потребни многу парични средства.

Да спасиме детски живот  да помогнеме на малата Валерија

Да спасиме детски живот – да помогнеме на малата Валерија

пред 4 месеци - Република - Живот

Малата Валерија Зафировска има тумор на мозокот и потребна и е итно операција за која се потребни многу парични средства.

Времеплов
x