20
Анѓушев Инвеститорите однапред ќе знаат каква поддршка може да очекуваат од Владата

Анѓушев: Инвеститорите однапред ќе знаат каква поддршка може да очекуваат од Владата

пред 4 месеци - Сител - Македонија

Владата е отворена и транспарентна, а со Планот за економски раст се обезбедува одржливост на економијата и секој инвеститор...

Анѓушев Инвеститорите однапред ќе знаат каква поддршка може да очекуваат од Владата

Анѓушев: Инвеститорите однапред ќе знаат каква поддршка може да очекуваат од Владата

пред 4 месеци - Канал 5 - Македонија

- Целта е создавање стабилно бизнис опкружување за инвеститорите, како и правна рамка со која секој инвеститор ќе може да биде сигурен дека неговата инвестиција е заштитена и дека законите важат за сите подеднакво, рече Анѓушев.

Анѓушев Доста трошевме на споменици

Анѓушев: Доста трошевме на споменици

пред 4 месеци - Весник - Економија

Оваа Влада цврсто реши своите одлуки да ги носи на најтранспарентен и најдемократски начин. За сите прашања, особено за оние најсуштинските, се консултираме со експертите, науката, меѓународната заедница и со пошироката јавност.

Анѓушев Доста трошевме на споменици

Анѓушев: Доста трошевме на споменици

пред 4 месеци - Вечер - Економија

Оваа Влада цврсто реши своите одлуки да ги носи на најтранспарентен и најдемократски начин. За сите прашања, особено за оние најсуштинските, се консултираме со експертите, науката, меѓународната заедница и со пошироката јавност.

Анѓушев Доста трошевме на споменици

Анѓушев: Доста трошевме на споменици

пред 4 месеци - Макфакс - Економија

Оваа Влада цврсто одлучи своите одлуки да ги носи на најтранспарентен и најдемократски начин. За сите прашања, особено за оние најсуштинските, се консултираме со експертите, науката, меѓународната заедница и со пошироката јавност.

Анѓушев Доста се трошеа пари за споменици ни требаат патишта железница гасификација

Анѓушев: Доста се трошеа пари за споменици, ни требаат патишта, железница, гасификација

пред 4 месеци - +Инфо - Економија

Вицепремиерот задолжен за економски прашања Кочо Анѓушев беше главен говорник на панелот „Македонија – вртење на нова страница“, кој се одржа во рамките на „Трансатлантскиот економски форум – Градење мостови на Медитеранот“.

Анѓушев Доста се трошеа пари за спомениви ни требаат патишта железница гасификација

Анѓушев: Доста се трошеа пари за спомениви, ни требаат патишта, железница, гасификација

пред 4 месеци - +Инфо - Економија

Вицепремиерот задолжен за економски прашања Кочо Анѓушев беше главен говорник на панелот „Македонија – вртење на нова страница“, кој се одржа во рамките на „Трансатлантскиот економски форум – Градење мостови на Медитеранот“.

Анѓушев на Трансатлантскиот економски форум Македонија врти нова страница Стабилност просперитет и одржлив економски раст

Анѓушев на Трансатлантскиот економски форум- Македонија врти нова страница: Стабилност, просперитет и одржлив економски раст

пред 4 месеци - A1on - Економија

Заменик претседателот на Владата задолжен за економски прашања Кочо Анѓушев беше главен говорник на панелот „Македонија – вртење на нова страница“, кој се одржа во рамките на „Трансатлантскиот економски форум – Градење мостови на Медитеранот“.

Анѓушев во Вашингтон Инвеститорите однапред ќе знаат каква поддршка може да очекуваат од Владата

Анѓушев во Вашингтон: Инвеститорите однапред ќе знаат каква поддршка може да очекуваат од Владата

пред 4 месеци - Либертас - Македонија

Владата е отворена и транспарентна, а со Планот за економски раст се обезбедува одржливост на економијата и секој инвеститор...

Анѓушев во Вашингтон Инвеститорите од Америка се добредојдени во Македонија

Анѓушев во Вашингтон: Инвеститорите од Америка се добредојдени во Македонија

пред 4 месеци - Сител - Економија

Инвеститорите од Америка се добредојдени да инвестираат во Македонија, а Владата ги презема сите чекори со кои гарантира стабилна и поволна бизнис клима.

Анѓушев во Вашингтон Инвеститорите од Америка се добредојдени во Македонија

Анѓушев во Вашингтон: Инвеститорите од Америка се добредојдени во Македонија

пред 4 месеци - Сител - Економија

Инвеститорите од Америка се добредојдени да инвестираат во Македонија, а Владата ги презема сите чекори со кои гарантира стабилна и поволна бизнис клима.

Средба Анѓушев  Марфи Владеењето на правото е предуслов за привлeкување на странскиот капитал

Средба Анѓушев – Марфи: Владеењето на правото е предуслов за привлeкување на странскиот капитал

пред 4 месеци - Весник - Економија

На маргините на првиот ден од Трансатлантскиот економски форум,  насловен како „Градење на мостови на Медитеранот“, кој се...

Средба Анѓушев  Марфи Владеењето на правото е предуслов за привлeкување на странскиот капитал

Средба Анѓушев – Марфи: Владеењето на правото е предуслов за привлeкување на странскиот капитал

пред 4 месеци - Вечер - Економија

На маргините на првиот ден од Трансатлантскиот економски форум,  насловен како „Градење на мостови на Медитеранот“, кој се...

Анѓушев Марфи Владеењето на правото е предуслов за привлeкување на странскиот капитал

Анѓушев- Марфи: Владеењето на правото е предуслов за привлeкување на странскиот капитал

пред 4 месеци - МТВ 1 - Економија

На маргините на првиот ден од Трансатлантскиот економски форум, насловен како „Градење на мостови на Медитеранот“, кој се...

Средба Анѓушев  Марфи Владеењето на правото е предуслов за привлeкување на странскиот капитал

Средба Анѓушев – Марфи: Владеењето на правото е предуслов за привлeкување на странскиот капитал

пред 4 месеци - Макфакс - Економија

На маргините на првиот ден од Трансатлантскиот економски форум,  насловен како „Градење на мостови на Медитеранот“, кој се...

Анѓушев во Вашингтон Инвеститорите од Америка се добредојдени во Македонија

Анѓушев во Вашингтон: Инвеститорите од Америка се добредојдени во Македонија

пред 4 месеци - Прес 24 - Економија

Инвеститорите од Америка се добредојдени да инвестираат во Македонија, а Владата ги презема сите чекори со кои гарантира стабилна и поволна бизнис клима.

Анѓушев во Вашингтон Инвеститорите од Америка се добредојдени во Македонија

Анѓушев во Вашингтон: Инвеститорите од Америка се добредојдени во Македонија

пред 4 месеци - Канал 5 - Македонија

Ова го порача вицепремиерот за економски прашања Кочо Анѓушев на средба со средба Сенаторот Кристофер Марфи одржана во Вашингтон, каде вицепремиерот учествува на Трансатланскиот економски форум насловен како „Градење мостови на Медитеранот“.

Средба Анѓушев со сенаторот Марфи Владеењето на правото е предуслов за привлeкување на странскиот капитал

Средба Анѓушев со сенаторот Марфи: Владеењето на правото е предуслов за привлeкување на странскиот капитал

пред 4 месеци - A1on - Економија

На маргините на првиот ден од Трансатлантскиот економски форум, насловен како „Градење на мостови на Медитеранот“, кој се...

Анѓушев Инвеститорите од Америка се добредојдени во Македонија

Анѓушев: Инвеститорите од Америка се добредојдени во Македонија

пред 4 месеци - +Инфо - Економија

Инвеститорите од Америка се добредојдени да инвестираат во Македонија, а Владата ги презема сите чекори со кои гарантира стабилна и поволна бизнис клима.

Марфи до Анѓушев Интерес на САД е безбеден Балкан интегриран во НАТО и ЕУ

Марфи до Анѓушев: Интерес на САД е безбеден Балкан, интегриран во НАТО и ЕУ

пред 4 месеци - Либертас - Македонија

На маргините на првиот ден од Трансатлантскиот економски форум, насловен како „Градење на мостови на Медитеранот“, кој се...

Новиот буџет нема развојна компонента кој е круцијален за долгорочен развој на земјата

Новиот буџет нема развојна компонента кој е круцијален за долгорочен развој на земјата

пред 4 месеци - Економски - Економија

Новиот буџет за 2018 нема развојна компонента коментираат експертите. Со овој буџет е предвидено финансирање на основните функции и како што изјави актуелниот премиер Зоран Заев ќе обидат да се реализираат капиталните инвестиции.

Времеплов
x