20
Германија  1 000 евра награда за тој што ќе најде работници

Германија: 1.000 евра награда за тој што ќе најде работници!

пред 5 месеци - Факултети - Економија

( Фото: Thinkstock ) Во Германија сè уште има околу милион слободни работни места. Работодавците велат дека нема доволно кандидати за вработување.

ГЕРМАНИЈА  1 000 ЕВРА НАГРАДА ЗА ТОЈ ШТО ЌЕ НАЈДЕ РАБОТНИЦИ

ГЕРМАНИЈА: 1.000 ЕВРА НАГРАДА ЗА ТОЈ ШТО ЌЕ НАЈДЕ РАБОТНИЦИ!

пред 5 месеци - Фаланга - Без катеторија

Во Германија сè уште има околу милион слободни работни места. Работодавците велат дека нема доволно кандидати за вработување.

Голем недостиг на работна сила во Германија

Голем недостиг на работна сила во Германија

пред 5 месеци - Либертас - Свет

Во Германија и натаму има околу еден милион слободни работни места. Работодавачите велат дека нема доволно кандидати за работа.

Голем недостиг на работна сила во Германија

Голем недостиг на работна сила во Германија

пред 5 месеци - DW - Економија

Во Германија и натаму има околу еден милион слободни работни места. Работодавачите велат дека нема доволно кандидати за работа.

Времеплов
x