20
 Фершпед  ја зголеми добивката

„Фершпед“ ја зголеми добивката

пред 5 месеци - еМАГАЗИН - Економија

„Фершпед“ АД Скопје оствари позитивни финансиски резултати од работењето за период 01.01.-30.09.2017 година, соопшти компанијата преку Македонската берза.

За лекови секогаш има пари  Растат добивките и извозот на фармацевтите

За лекови секогаш има пари: Растат добивките и извозот на фармацевтите

пред 5 месеци - еМАГАЗИН - Економија

Растат профитите продажбите на домашен и на странски пазари на фармацевтските компании. Фармацевтската индустрија во Македонија во првите три квартали покажа позитивни финансиски резултати.

Денар Македонијатурист АД   Скопје за периодот 01 01  30 09 2017 оствари добивка од 83 37 милиони денари

Денар:Македонијатурист АД – Скопје за периодот 01.01.-30.09.2017 оствари добивка од 83,37 милиони денари

пред 5 месеци - Економски - Економија

Со работењето Друштвото деветте месеци од 2017 година од пружените хотелски и ресторански услуги како основна дејност како и од други споредни дејности оствари позитивен финансиски резултат со бруто добивка од 91,79 мил.

Македонијатурист АД   Скопје за периодот 01 01  30 09 2017 оствари добивка од 83 37 милиони денари

Македонијатурист АД – Скопје за периодот 01.01.-30.09.2017 оствари добивка од 83,37 милиони денари

пред 5 месеци - Денар - Економија

Со работењето Друштвото деветте месеци од 2017 година од пружените хотелски и ресторански услуги како основна дејност како и од други споредни дејности оствари позитивен финансиски резултат со бруто добивка од 91,79 мил.

 Макошпед  во загуба од 2 3 милиони денари

„Макошпед“ во загуба од 2,3 милиони денари

пред 5 месеци - еМАГАЗИН - Економија

„Макошпед“ АД Скопје за периодот Jануари – Септември 2017 година оствари негативен финансиски резултат од 2.351.000 денари искажан во неревидираниот Биланс на успех, сопшти компанијата преку Македонската берза.

 Македонијатурист  со намалена добивка

„Македонијатурист“ со намалена добивка

пред 5 месеци - еМАГАЗИН - Економија

„Македонијатурист“ во првите девет месеци од 2017 година од пружените хотелски и ресторански услуги како основна дејност...

Времеплов
x