20
Во три милионски трансакции продадени над 11 000 акции од  Европа

Во три милионски трансакции продадени над 11.000 акции од „Европа“

пред 5 месеци - еМАГАЗИН - Економија

Во три блок трансакции со вкупна вредност од 33,3 милиони денари вчера на Македонската берза беа продадени 11.945 акции од „Европа“ АД Скопје.

Во мултимилионска трансакција продадени 3 000 акции од НЛБ Банка

Во мултимилионска трансакција продадени 3.000 акции од НЛБ Банка

пред 5 месеци - еМАГАЗИН - Економија

Во блок-трансакција вредна 32,7 милиони денари вчера на Македонската берза беа продадени 3.000 акции од НЛБ Банка АД Скопје.

Во милионска трансакција продадени 2 300 акции од Комерцијална банка

Во милионска трансакција продадени 2.300 акции од Комерцијална банка

пред 5 месеци - еМАГАЗИН - Економија

Во блок-трансакција вредна 5.060.000 денари денеска на Македонската берза беа продадени 2.300 акции од Комерцијална банка.

Во мултимилионска трансакција продадени акции од  Скопски пазар

Во мултимилионска трансакција продадени акции од „Скопски пазар“

пред 5 месеци - еМАГАЗИН - Економија

Во блок-трансакција вредна 11,1 милиони денари денеска на Македонската берза беа продадени 793 акции од „Скопски пазар“. Акциите се продадоа по цена од 14.

Во милионска трансакција продадени акции од  Жито Полог

Во милионска трансакција продадени акции од „Жито Полог“

пред 5 месеци - еМАГАЗИН - Економија

Во блок-трансакција вредна 2,1 милиони денари вчера на Македонската берза беа продадени 1.050 акции од „Жито Полог“. Акциите се продадоа по цена од 2.

Времеплов
x