20
Ако не сте подготвени не тргнувајте  Зимската опрема од денеска задолжителна во возилата

Ако не сте подготвени не тргнувајте: Зимската опрема од денеска задолжителна во возилата

пред 5 месеци - еМАГАЗИН - Македонија

Од денеска стапува во сила законската обврска за задолжително поседување зимска опрема во возилата. Со непочитување на правилата...

ЗАРАДИ ЛИЧНА БЕЗБЕДНОСТ: Од денес задолжителна зимска опрема во возилата

пред 5 месеци - Високи октани - Автомобили

Денес стапува во сила законската обврска за задолжително поседување зимска опрема во возилата Според законот за безбедност...

Од утре  15 11   задолжително поседување зимска опрема во возилата

Од утре (15.11.) задолжително поседување зимска опрема во возилата

пред 5 месеци - Бриф - Македонија

Министерството за внатрешни работи ги информира граѓаните дека, согласно член 361 став (1) од Законот за безбедност на сообраќајот на патиштата („Службен весник на Република Македонија“ бр.

Од утре сообраќајната полиција ќе казнува  Еве што мора да имате во автомобилот

Од утре сообраќајната полиција ќе казнува: Еве што мора да имате во автомобилот

пред 5 месеци - Бизнис вести - Економија

Доколку не се почитуваат правилата за користење и носење зимска опрема во возилата, кои се предвидени во Законот за безбедност...

ВОЗАЧИ  Комплетен список на зимска опрема која мора да ја имате

ВОЗАЧИ: Комплетен список на зимска опрема која мора да ја имате

пред 5 месеци - Вечер - Живот

Од утре, среда, 15 ноември стапува во сила законската обврска за задолжително поседување зимска опрема во возилата. Во продолжение...

ВОЗАЧИ  Комплетен список на зимска опрема која мора да ја имате

ВОЗАЧИ: Комплетен список на зимска опрема која мора да ја имате

пред 5 месеци - Весник - Живот

Од утре, среда, 15 ноември стапува во сила законската обврска за задолжително поседување зимска опрема во возилата. Во продолжение...

Од утре задолжителна зимска опрема  Список на потребна опрема за во вашето возило

Од утре задолжителна зимска опрема: Список на потребна опрема за во вашето возило

пред 5 месеци - Прес 24 - Македонија

Обврската за носење зимска опрема за возилата почнува од утре. За возачите на автомобили, теренски возила и на лесни камиони...

Од утре задолжителна зимска опрема возилата

Од утре задолжителна зимска опрема возилата

пред 5 месеци - Алфа - Македонија

Утре стапува во сила законската обврска за задолжително поседување зимска опрема во возилата. Утре стапува во сила законската обврска за задолжително поседување зимска опрема во возилата.

Од утре во возилата морате да имате зимска опрема

Од утре во возилата морате да имате зимска опрема

пред 5 месеци - Денар - Економија

На 15 ноември 2017 година, почнува да важи обврската за задолжително поседување зимска опрема во возилата, која ќе трае сѐ до 15 март наредната година.

Зимски гуми за безбедно возење во зима

Зимски гуми за безбедно возење во зима

пред 5 месеци - +Инфо - Македонија

Зимското време се приближува, бидете сигурни дека вашето возило нема да ве остави заглавени во снегот и дека безбедно ќе можете да се движите по замрзнати, влажни и снежни коловози.

Како зимските гуми влијаат на безбедноста во сообраќајот

Како зимските гуми влијаат на безбедноста во сообраќајот?

пред 5 месеци - Скопје Инфо - Без катеторија

Зимското време се приближува, бидете сигурни дека вашето возило нема да ве остави заглавени во снегот и дека безбедно ќе можете да се движете по замрзнати, влажни и снежни коловози.

Од утре задолжителна зимска опрема во возилата

Од утре задолжителна зимска опрема во возилата

пред 5 месеци - Весник - Македонија

На 15 ноември 2017 година, почнува да важи обврската за задолжително поседување зимска опрема во возилата, која ќе трае сѐ до 15 март наредната година.

Од утре задолжителна зимска опрема во возилата

Од утре задолжителна зимска опрема во возилата

пред 5 месеци - Вечер - Македонија

На 15 ноември 2017 година, почнува да важи обврската за задолжително поседување зимска опрема во возилата, која ќе трае сѐ до 15 март наредната година.

Од утре задолжителна зимска опрема во возилата

Од утре задолжителна зимска опрема во возилата

пред 5 месеци - Макфакс - Македонија

На 15 ноември 2017 година, почнува да важи обврската за задолжително поседување зимска опрема во возилата, која ќе трае сѐ до 15 март наредната година.

Зимски гуми за безбедно возење во зима

Зимски гуми за безбедно возење во зима

пред 5 месеци - Курир - Македонија

Од 15 ноември започнува обврската за задолжително користење на зимска опрема. Под зимска опрема се подразбира зимски гуми...

Важно за возачите  од утре задолжително мора да го носите ова во возилото

Важно за возачите, од утре задолжително мора да го носите ова во возилото

пред 5 месеци - Сител - Македонија

Утре стапува во сила законската обврска за задолжително поседување зимска опрема во возилата. Со непочитување на правилата...

Од утре задолжителна зимска опрема за возилата

Од утре задолжителна зимска опрема за возилата

пред 5 месеци - Infomax - Македонија

Утре стапува во сила законската обврска за задолжително поседување зимска опрема во возилата. Со непочитување на правилата...

РСБСП  Зимски гуми за безбедно возење во зима

РСБСП: Зимски гуми за безбедно возење во зима

пред 5 месеци - A1on - Македонија

Зимското време се приближува, бидете сигурни дека вашето возило нема да ве остави заглавени во снегот и дека безбедно ќе можете да се движете по замрзнати, влажни и снежни коловози.

Од утре задолжителна зимска опрема возилата или 45 евра казна

Од утре задолжителна зимска опрема возилата или 45 евра казна

пред 5 месеци - MK News - Македонија

Утре стапува во сила законската обврска за задолжително поседување зимска опрема во возилата. Со непочитување на правилата...

Од утре задолжителна зимска опрема за возилата или 45 евра казна

Од утре задолжителна зимска опрема за возилата или 45 евра казна

пред 5 месеци - +Инфо - Македонија

Утре стапува во сила законската обврска за задолжително поседување зимска опрема во возилата. Со непочитување на правилата...

Од утре задолжителна зимска опрема за возилата

Од утре задолжителна зимска опрема за возилата

пред 5 месеци - Сител - Македонија

Утре стапува во сила законската обврска за задолжително поседување зимска опрема во возилата. Со непочитување на правилата...

Од утре задолжителна зимска опрема за возилата или 45 евра казна

Од утре задолжителна зимска опрема за возилата или 45 евра казна

пред 5 месеци - Весник - Живот

Утре стапува во сила законската обврска за задолжително поседување зимска опрема во возилата. Со непочитување на правилата...

Од утре задолжителна зимска опрема за возилата или 45 евра казна

Од утре задолжителна зимска опрема за возилата или 45 евра казна

пред 5 месеци - Република - Живот

Утре стапува во сила законската обврска за задолжително поседување зимска опрема во возилата. Со непочитување на правилата...

Од утре задолжителна зимска опрема за возилата

Од утре задолжителна зимска опрема за возилата

пред 5 месеци - Курир - Македонија

Со непочитување на правилата за користење и носење зимска опрема  возачите се изложуваат себе и другите учесници во сообраќајот...

Од утре задолжителна зимска опрема во возилата

Од утре задолжителна зимска опрема во возилата

пред 5 месеци - 24 вести - Македонија

Утре стапува во сила законската обврска за задолжително поседување зимска опрема во возилата. Според законот за безбедност...

Од утре големи казни ако немате зимска опрема во возилото

Од утре големи казни ако немате зимска опрема во возилото

пред 5 месеци - Прес 24 - Македонија

Од утре задолжителна зимска опрема, казна и можност за исклучување од сообраќај ако немате во возилото. Со непочитување на...

Од утре задолжителна зимска опрема возилата или 45 евра казна

Од утре задолжителна зимска опрема возилата или 45 евра казна

пред 5 месеци - +Инфо - Македонија

Утре стапува во сила законската обврска за задолжително поседување зимска опрема во возилата. Со непочитување на правилата...

Од следната недела  задолжително носење зимска опрема

Од следната недела, задолжително носење зимска опрема

пред 5 месеци - Нова ТВ - Македонија

Од среда следната недела (15 ноември) стапува на сила законската обврска за задолжително поседување зимска опрема во возилата.

Од утре задолжителна зимска опрема возилата

Од утре задолжителна зимска опрема возилата

пред 5 месеци - Идивиди - Македонија

Утре стапува во сила законската обврска за задолжително поседување зимска опрема во возилата. Со непочитување на правилата...

Од утре задолжителна зимска опрема за возилата

пред 5 месеци - Денешен - Македонија

Утре стапува во сила законската обврска за задолжително поседување зимска опрема во возилата. Со непочитување на правилата...

Времеплов
x