20
 Очи за еднаквост  конференција за лицата со посебни потреби

„Очи за еднаквост” - конференција за лицата со посебни потреби

пред 5 месеци - Сител - Македонија

Наоди од истражувањата и анализите за потребите за промени за лицата со посебни потреби во областите на социјална заштита,...

 Очи за еднаквост  Марш на толеранцијата во Скопје за лицата со попреченост

"Очи за еднаквост" - Марш на толеранцијата во Скопје за лицата со попреченост

пред 5 месеци - Прес 24 - Македонија

Наоди од истражувањата и анализите за потребите за промени за лицата со посебни потреби во областите на социјална заштита,...

 Очи за еднаквост  конференција за лицата со посебни потреби

„Очи за еднаквост” - конференција за лицата со посебни потреби

пред 5 месеци - Канал 5 - Македонија

Воведно обраќање ќе имаат министерката за труд и социјална политика Мила Царовска, британскиот амабасадор во Македонија,...

 Очи за еднаквост  конференција за лицата со посебни потреби

„Очи за еднаквост” – конференција за лицата со посебни потреби

пред 5 месеци - A1on - Македонија

Наоди од истражувањата и анализите за потребите за промени за лицата со посебни потреби во областите на социјална заштита,...

 Марш на толеранција за лицата со попреченост

„Марш на толеранција“ за лицата со попреченост

пред 5 месеци - Весник - Македонија

На 15 Ноември (среда) со почеток во 11 часот во хотел ,,АРКА” ќе се одржи конференција ,,Очи за еднаквост” посветена на лицата...

 Марш на толеранција за лицата со попреченост

„Марш на толеранција“ за лицата со попреченост

пред 5 месеци - Вечер - Македонија

На 15 Ноември (среда) со почеток во 11 часот во хотел ,,АРКА” ќе се одржи конференција ,,Очи за еднаквост” посветена на лицата...

 Марш на толеранција за лицата со попреченост

„Марш на толеранција“ за лицата со попреченост

пред 5 месеци - Макфакс - Македонија

На 15 Ноември (среда) со почеток во 11 часот во хотел ,,АРКА” ќе се одржи конференција ,,Очи за еднаквост” посветена на лицата...

 Марш на толеранција за лицата со попреченост

„Марш на толеранција“ за лицата со попреченост

пред 5 месеци - A1on - Македонија

На 15 Ноември (среда) со почеток во 11 часот во хотел ,,АРКА” ќе се одржи конференција ,,Очи за еднаквост” посветена на лицата...

Маршот на толеранција годинава посветен на луѓето со попреченост

Маршот на толеранција годинава посветен на луѓето со попреченост

пред 5 месеци - Либертас - Македонија

Хелсиншкиот комитет за човекови права на РМ, секоја година по повод Меѓународниот ден на толеранцијата организира Марш на толеранција за одредена област или ранлива група од нашето општество.

Времеплов
x