20
Сервер  Можно е решение за името и прием во НАТО следната година

Сервер: Можно е решение за името и прием во НАТО следната година

пред 5 месеци - Сител - Македонија

Даниел Сервер, експерт за Балканот и професор на американскиот универзитет Џон Хопкинс, во изјава за МИА оценува дека е можно...

Сервер  Можно е решение за името

Сервер: Можно е решение за името

пред 5 месеци - +Инфо - Македонија

Даниел Сервер, експерт за Балканот и професор на американскиот универзитет Џон Хопкинс, во изјава за МИА оценува дека е можно...

Сервер  Можно е решение за името и прием во НАТО следната година

Сервер: Можно е решение за името и прием во НАТО следната година

пред 5 месеци - Канал 5 - Македонија

Коментирајќи ги оптимистичките очекувања од Скопје, Атина, но и од Вашингтон, искажани преку заменик помошникот државен секретар на САД Хојт Ји, Сервер вели дека решение може да се најде особено во однос на приемот на Македонија во НАТО.

Сервер  Можно е решение за името и прием во НАТО следната година

Сервер: Можно е решение за името и прием во НАТО следната година

пред 5 месеци - Прес 24 - Македонија

Даниел Сервер, експерт за Балканот и професор на американскиот универзитет Џон Хопкинс, во изјава за МИА оценува дека е можно...

Сервер  Можно е решение за името и прием во НАТО следната година

Сервер: Можно е решение за името и прием во НАТО следната година

пред 5 месеци - A1on - Македонија

Даниел Сервер, експерт за Балканот и професор на американскиот универзитет Џон Хопкинс, во изјава за МИА оценува дека е можно...

Сервер  Во 2018 година можно е решавање на проблемот со името и прием на Македонија во НАТО

Сервер: Во 2018 година можно е решавање на проблемот со името и прием на Македонија во НАТО

пред 5 месеци - еМАГАЗИН - Македонија

Даниел Сервер, експерт за Балканот и професор на американскиот универзитет Џон Хопкинс, оценува дека е можно во 2018 година...

Сервер предвидува  Во 2018  решение на спорот и напредок во НАТО и ЕУ

Сервер предвидува: Во 2018, решение на спорот и напредок во НАТО и ЕУ

пред 5 месеци - Нова ТВ - Свет

Даниел Сервер, експерт за Балканот и професор на американскиот универзитет Џон Хопкинс, во изјава за МИА оценува дека е можно...

Времеплов
x