20
Сообраќајот се одвива непречено по наместо влажни коловози

Сообраќајот се одвива непречено по наместо влажни коловози

пред 4 месеци - Весник - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено пo наместа влажни коловози. Од 15-ти Ноември на сила стапува законската обврска за задолжително поседување на зимска опрема во возилата, без оглед на моменталната временска состојба.

Сообраќајот се одвива непречено по наместо влажни коловози

Сообраќајот се одвива непречено по наместо влажни коловози

пред 4 месеци - Вечер - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено пo наместа влажни коловози. Од 15-ти Ноември на сила стапува законската обврска за задолжително поседување на зимска опрема во возилата, без оглед на моменталната временска состојба.

Сообраќајот се одвива непречено по наместо влажни коловози

Сообраќајот се одвива непречено по наместо влажни коловози

пред 4 месеци - Макфакс - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено пo наместа влажни коловози. Од 15-ти Ноември на сила стапува законската обврска за задолжително поседување на зимска опрема во возилата, без оглед на моменталната временска состојба.

Тековно одвивање на сообраќајот коловозите влажни

Тековно одвивање на сообраќајот, коловозите влажни

пред 4 месеци - Денар - Економија

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено пo наместа влажни коловози. Од 15-ти Ноември на сила стапува законската обврска за задолжително поседување на зимска опрема во возилата, без оглед на моменталната временска состојба.

Сообраќајот по наместа влажни коловози

Сообраќајот по наместа влажни коловози

пред 4 месеци - Канал 5 - Македонија

Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен, а на граничните премини нема подолги задржувања за влез и за излез од државата.

Сообраќајот по наместа влажни коловози

Сообраќајот по наместа влажни коловози

пред 4 месеци - Сител - Македонија

Сообраќајот на државните патишта вечерва се одвива непречено пo наместа влажни коловози, соопшти АМСМ. Интензитетот на сообраќај...

Сообраќајот вечерва по наместа влажни коловози

Сообраќајот вечерва по наместа влажни коловози

пред 4 месеци - Либертас - Македонија

Сообраќајот на државните патишта вечерва се одвива непречено пo наместа влажни коловози, соопшти АМСМ. Интензитетот на сообраќај...

Сообраќајот на државните патишта пo наместа влажни коловози

Сообраќајот на државните патишта пo наместа влажни коловози

пред 4 месеци - Весник - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, пo наместа влажни коловози. Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен.

Сообраќајот на државните патишта пo наместа влажни коловози

Сообраќајот на државните патишта пo наместа влажни коловози

пред 4 месеци - Вечер - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, пo наместа влажни коловози. Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен.

Сообраќајот на државните патишта пo наместа влажни коловози

Сообраќајот на државните патишта пo наместа влажни коловози

пред 4 месеци - Макфакс - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, пo наместа влажни коловози. Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен.

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено пo наместа влажни коловози

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, пo наместа влажни коловози

пред 4 месеци - Денар - Економија

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, пo наместа влажни коловози. Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен.

Сообраќајот на државните патишта пo наместа влажни коловози

Сообраќајот на државните патишта пo наместа влажни коловози

пред 4 месеци - Кајгана - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, пo наместа влажни коловози. Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен.

Сообраќајот по наместа влажни коловози

Сообраќајот по наместа влажни коловози

пред 4 месеци - Сител - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, пo наместа влажни коловози. Како што соопшти АМСМ, интензитетот на сообраќајот на патните правци надвор од градските средини е умерен.

Коловозите наместа влажни  АМСМ со важна вест вечерва

Коловозите наместа влажни - АМСМ со важна вест вечерва

пред 4 месеци - Прес 24 - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, пo наместа влажни коловози. Како што соопшти АМСМ, интензитетот на сообраќајот на патните правци надвор од градските средини е умерен.

Сообраќајот непречено по наместа влажни коловози

Сообраќајот непречено, по наместа влажни коловози

пред 4 месеци - Сител - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено пo наместа влажни коловози.Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен.

АМСМ Сообраќајот се одвива непречено наместа по влажни коловози

АМСМ: Сообраќајот се одвива непречено, наместа по влажни коловози

пред 4 месеци - Вечер - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, пo наместа влажни коловози. Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен.

Возете внимателно со прилагодена брзина Дел од коловозите се влажни а можна е појава на одрони

Возете внимателно со прилагодена брзина: Дел од коловозите се влажни, а можна е појава на одрони

пред 4 месеци - Курир - Македонија

Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. -На граничните премини нема подолги задржувања...

АМСМ Сообраќајот се одвива непречено наместа по влажни коловози

АМСМ: Сообраќајот се одвива непречено, наместа по влажни коловози

пред 4 месеци - Макфакс - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, пo наместа влажни коловози. Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен.

АМСМ Сообраќајот се одвива непречено наместа по влажни коловози

АМСМ: Сообраќајот се одвива непречено, наместа по влажни коловози

пред 4 месеци - Весник - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, пo наместа влажни коловози. Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен.

Возете внимателно: Дел од коловозите се влажни, а можна е појава на одрони

пред 4 месеци - Денешен - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено пo наместа влажни коловози. Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен.

Умерен интензитетот на сообраќај коловозите влажни

Умерен интензитетот на сообраќај, коловозите влажни

пред 4 месеци - Денар - Економија

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, пo наместа влажни коловози. Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен.

АМСМ Возете внимателно влажни коловози а можна и појава на одрони

АМСМ: Возете внимателно- влажни коловози а можна и појава на одрони

пред 4 месеци - Прес 24 - Македонија

Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен. -На граничните премини нема подолги задржувања...

Сообраќајот вечерва по наместа влажни коловози

Сообраќајот вечерва по наместа влажни коловози

пред 4 месеци - Либертас - Македонија

Сообраќајот на државните патишта се одвива непречено, пo наместа влажни коловози. Како што соопшти АМСМ, интензитетот на сообраќајот на патните правци надвор од градските средини е умерен.

Нова сообраќајка на патот Битола  Прилеп Сообраќајот во целосен прекин

Нова сообраќајка на патот Битола – Прилеп: Сообраќајот во целосен прекин

пред 4 месеци - Весник - Живот

Сообраќајот на магистралниот пат Битола-Прилеп од 17:20 часот е во целосен прекин поради сообраќајна незгода кај село Тополчани, информира Автомото сојузот на Македонија (АМСМ).

Нова сообраќајка на патот Битола  Прилеп Сообраќајот во целосен прекин

Нова сообраќајка на патот Битола – Прилеп: Сообраќајот во целосен прекин

пред 4 месеци - Република - Живот

Сообраќајот на магистралниот пат Битола-Прилеп од 17:20 часот е во целосен прекин поради сообраќајна незгода кај село Тополчани, информира Автомото сојузот на Македонија (АМСМ).

Времеплов
x