20
Водата во Струга сеуште не е безбедна за пиење

Водата во Струга сеуште не е безбедна за пиење

пред 3 месеци - Република - Живот

Водата за пиење од градскиот водовод во Струга не е здравствено безбедна за пиење. Матноста на водата сеуште е над дозволената...

Водата во Струга сеуште не е безбедна за пиење

Водата во Струга сеуште не е безбедна за пиење

пред 3 месеци - Весник - Живот

Водата за пиење од градскиот водовод во Струга не е здравствено безбедна за пиење. Матноста на водата сеуште е над дозволената...

Водата од струшкиот градски водовод и натаму не е безбедна за пиење

Водата од струшкиот градски водовод и натаму не е безбедна за пиење

пред 3 месеци - Сител - Македонија

Embedded video for Водата од струшкиот градски водовод и натаму не е безбедна за пиење Водата за пиење од градскиот водовод во Струга не е здравствено безбедна за пиење.

Не пијте од чешма   водата во Струга е заматена

Не пијте од чешма - водата во Струга е заматена!

пред 3 месеци - Весник - Македонија

Во текот на вчерашниот ден и од раните утрински дчасови екипи на Центарот за јавно здравје континуирано го контролираат квалитетот...

Не пијте од чешма   водата во Струга е заматена

Не пијте од чешма - водата во Струга е заматена!

пред 3 месеци - Вечер - Македонија

Во текот на вчерашниот ден и од раните утрински дчасови екипи на Центарот за јавно здравје континуирано го контролираат квалитетот...

Водата во Струга забранета за пиење   градот нема залихи од хлор

Водата во Струга забранета за пиење – градот нема залихи од хлор

пред 3 месеци - Весник - Македонија

Поради зголемена матност, зголемени вредности на боја и отсуство на резидуален хлор е забранета за пиење водата од градскиот водовод во Струга.

Водата во Струга забранета за пиење   градот нема залихи од хлор

Водата во Струга забранета за пиење – градот нема залихи од хлор

пред 3 месеци - Република - Македонија

Поради зголемена матност, зголемени вредности на боја и отсуство на резидуален хлор е забранета за пиење водата од градскиот водовод во Струга.

Забранета за пиење водата од градскиот водовод во Струга

Забранета за пиење водата од градскиот водовод во Струга

пред 3 месеци - A1on - Македонија

Поради зголемена матност, зголемени вредности на боја и отсуство на резидуален хлор е забранета за пиење водата од градскиот водовод во Струга.

Водата во Струга загадена и не е за пиење  од чешмите на стружани излегува заматена течност

Водата во Струга загадена и не е за пиење, од чешмите на стружани излегува заматена течност

пред 3 месеци - Алфа - Македонија

Водата во Струга не е безбедна за пиење,согласно правилникот за безбедност, водата која што содржи матност поголема од 1, 5 нту единици,не е безбедна за пиење-укажуваат од Центарот за јавно здравје.

Водата од струшкиот градски водовод забранета за пиење

Водата од струшкиот градски водовод забранета за пиење

пред 3 месеци - Сител - Македонија

Водата од водоводот во Струга е забранета за пиење, поради зголемена матност, зголемени вредности на боја и отсуство на резидуален хлор што представува потенцијална можност и за микробиолошка контаминација на водата.

Стружани без вода  водата од градскиот водовод забранета за пиење

Стружани без вода, водата од градскиот водовод забранета за пиење

пред 3 месеци - Курир - Македонија

Водата од водоводот во Струга е забранета за пиење, поради зголемена матност, зголемени вредности на боја и отсуство на резидуален хлор што представува потенцијална можност и за микробиолошка контаминација на водата.

Во Струга забранета водата за пиење

Во Струга забранета водата за пиење

пред 3 месеци - Прес 24 - Македонија

Водата од водоводот во Струга е забранета за пиење, поради зголемена матност, зголемени вредности на боја и отсуство на резидуален хлор што представува потенцијална можност и за микробиолошка контаминација на водата.

Водата од струшкиот градски водовод забранета за пиење

Водата од струшкиот градски водовод забранета за пиење

пред 3 месеци - +Инфо - Македонија

Водата од водоводот во Струга е забранета за пиење, поради зголемена матност, зголемени вредности на боја и отсуство на резидуален хлор што представува потенцијална можност и за микробиолошка контаминација на водата.

Забранета водата за пиење во Струга

Забранета водата за пиење во Струга

пред 3 месеци - Канал 5 - Македонија

Во водата не се присутни бактерии, но таа е небезбедна за здравјето на лугето -„Водата во градскиот водовод во овој момент...

Водата од струшкиот градски водовод забранета за пиење

Водата од струшкиот градски водовод забранета за пиење

пред 3 месеци - Нова ТВ - Македонија

Водата од водоводот во Струга е забранета за пиење, поради зголемена матност, зголемени вредности на боја и отсуство на резидуален хлор што представува потенцијална можност и за микробиолошка контаминација на водата, изјави за МИА др.

Водата од струшкиот градски водовод забранета за пиење

Водата од струшкиот градски водовод забранета за пиење

пред 3 месеци - Либертас - Македонија

Водата од водоводот во Струга е забранета за пиење, поради зголемена матност, зголемени вредности на боја и отсуство на резидуален хлор што представува потенцијална можност и за микробиолошка контаминација на водата.

Заматена водата за пиење во Кавадарци од регионалниот водовод Лукар

Заматена водата за пиење во Кавадарци од регионалниот водовод Лукар

пред 3 месеци - Весник - Живот

Поради обилните врнежи од дожд, водата за пиење во Кавадарци која доаѓа од регионалниот водовод Лукар е заматена. Од Центарот за јавно здравје Кавадарци апелираат водата задолжително да се преврива пред пиење.

Заматена водата за пиење во Кавадарци од регионалниот водовод Лукар

Заматена водата за пиење во Кавадарци од регионалниот водовод Лукар

пред 3 месеци - Република - Живот

Поради обилните врнежи од дожд, водата за пиење во Кавадарци која доаѓа од регионалниот водовод Лукар е заматена. Од Центарот за јавно здравје Кавадарци апелираат водата задолжително да се преврива пред пиење.

Времеплов
x