20
Перфектен кам бек  Пјаца со маестрален погодок се врати на терените

Перфектен кам-бек: Пјаца со маестрален погодок се врати на терените

пред 3 месеци - Курир - Фудбал

Хрватскиот интернационалец, Марко Пјаца имаше перфектен кам-бек на терените и тоа за победа на младите надежи на Јувентус во дербито против Милан.

Перфектен кам бек  Пјаца со маестрален погодок се врати на терените

Перфектен кам-бек: Пјаца со маестрален погодок се врати на терените

пред 3 месеци - Дерби - Фудбал

Хрватскиот интернационалец, Марко Пјаца имаше перфектен кам-бек на терените и тоа за победа на младите надежи на Јувентус во дербито против Милан.

Времеплов
x