20
Голем интерес кај граѓаните на последниот повик за субвенции за печки на пелети

Голем интерес кај граѓаните на последниот повик за субвенции за печки на пелети

пред 3 месеци - Скопје Инфо - Без катеторија

До архивата на Град Скопје денеска до 13 часот се доставени 133 барања за надоместување на дел од трошоците на граѓаните за купување печки на пелети.

Досега доставени 133 барања за субвенции за купување печки на пелети

Досега доставени 133 барања за субвенции за купување печки на пелети

пред 3 месеци - Вечер - Скопје

Од Градот Скопје известуваат дека до денеска до 13 часот до архивата на Градот се доставени 133 барања за надомест на дел од трошоците на граѓаните на подрачјето на Скопје за купување печки на пелети.

Досега доставени 133 барања за субвенции за купување печки на пелети

Досега доставени 133 барања за субвенции за купување печки на пелети

пред 3 месеци - Скопје Инфо - Без катеторија

Од Градот Скопје известуваат дека до денеска до 13 часот до архивата на Градот се доставени 133 барања за надомест на дел од трошоците на граѓаните на подрачјето на Скопје за купување печки на пелети.

До Град Скопје доставени 133 барања за субвенции за печки на пелети

До Град Скопје доставени 133 барања за субвенции за печки на пелети

пред 3 месеци - Сител - Македонија

До архивата на Град Скопје денеска до 13 часот се доставени 133 барања за надоместување на дел од трошоците на граѓаните за купување печки на пелети.

Доставени 133 барања за субвенции за купување печки на пелети

Доставени 133 барања за субвенции за купување печки на пелети

пред 3 месеци - Курир - Скопје

До денеска до 13 часот до архивата на Град Скопје се доставени 133 барања за надоместување на дел од трошоците на граѓаните на подрачјето  на Скопје за купување печки на пелети.

Досега доставени 133 барања за субвенции за купување печки на пелети

Досега доставени 133 барања за субвенции за купување печки на пелети

пред 3 месеци - Макфакс - Скопје

Од Градот Скопје известуваат дека до денеска до 13 часот до архивата на Градот се доставени 133 барања за надомест на дел од трошоците на граѓаните на подрачјето на Скопје за купување печки на пелети.

Еве колку барања се поднесени за субвенции за купување печки на пелети

Еве колку барања се поднесени за субвенции за купување печки на пелети

пред 3 месеци - Бизнис вести - Економија

До денеска до 13 часот до архивата на Град Скопје се доставени 133 барања за надоместување на дел од трошоците на граѓаните на подрачјето на Скопје за купување печки на пелети.

Досега доставени 133 барања за субвенции за купување печки на пелети

Досега доставени 133 барања за субвенции за купување печки на пелети

пред 3 месеци - Весник - Македонија

Од Градот Скопје известуваат дека до денеска до 13 часот до архивата на Градот се доставени 133 барања за надомест на дел од трошоците на граѓаните на подрачјето на Скопје за купување печки на пелети.

Доставени 133 барање за субвенци за купување печки на пелети

Доставени 133 барање за субвенци за купување печки на пелети.

пред 3 месеци - +Инфо - Скопје

До денеска до 13 часот до архивата на Град Скопје се доставени 133 барања за надоместување на дел од трошоците на граѓаните на подрачјето на Скопје за купување печки на пелети.

До Град Скопје доставени 133 барања за субвенции за печки на пелети

До Град Скопје доставени 133 барања за субвенции за печки на пелети

пред 3 месеци - Канал 5 - Македонија

- Комисијата веќе почна да ги разгледува пристигнатите барања и наскоро ќе врши увид на инсталираните печки кај барателите кои ги исполниле условите наведени во објавениот Јавен повик, соопшти Град Скопје.

Досега доставени 133 барања за субвенции за купување печки на пелети

Досега доставени 133 барања за субвенции за купување печки на пелети

пред 3 месеци - Денар - Економија

Од Градот Скопје известуваат дека до денеска до 13 часот до архивата на Градот се доставени 133 барања за надомест на дел од трошоците на граѓаните на подрачјето на Скопје за купување печки на пелети.

До Град Скопје доставени 133 барања за субвенции за печки на пелети

До Град Скопје доставени 133 барања за субвенции за печки на пелети

пред 3 месеци - Прес 24 - Скопје

До архивата на Град Скопје денеска до 13 часот се доставени 133 барања за надоместување на дел од трошоците на граѓаните за купување печки на пелети.

Доставени 133 барања за субвенции за печки на пелети до град Скопје

Доставени 133 барања за субвенции за печки на пелети до град Скопје

пред 3 месеци - Прес 24 - Скопје

До архивата на Град Скопје денеска до 13 часот се доставени 133 барања за надоместување на дел од трошоците на граѓаните за купување печки на пелети.

Почна пријавувањето за субвенции за купување печки на пелети

Почна пријавувањето за субвенции за купување печки на пелети

пред 3 месеци - Популарно - Македонија

Од денеска почнува пријавувањето за надоместување на дел од трошоците на граѓаните на подрачјето на Град Скопје за купување печки на пелети за 2017 година.

Доставени 133 барања за субвенции за купување печки на пелети

Доставени 133 барања за субвенции за купување печки на пелети

пред 3 месеци - A1on - Македонија

До денеска до 13 часот до архивата на Град Скопје се доставени 133 барања за надоместување на дел од трошоците на граѓаните на подрачјето на Скопје за купување печки на пелети.

До Град Скопје доставени 133 барања за субвенции за печки на пелети

До Град Скопје доставени 133 барања за субвенции за печки на пелети

пред 3 месеци - Либертас - Македонија

До архивата на Град Скопје денеска до 13 часот се доставени 133 барања за надоместување на дел од трошоците на граѓаните за купување печки на пелети.

Времеплов
x