20
СДСМ Времето на притисоци заврши со заминувањето на Груевски

СДСМ: Времето на притисоци заврши со заминувањето на Груевски

пред 4 месеци - Макфакс - Македонија

„Очигледно е дека ВМРО-ДПМНЕ не може да се помири со тоа што државните институции повеќе не работат за интересите на Никола...

СДСМ Прилеп ВМРО ДПМНЕ имаше 12 години да обезбеди мерни станици за квалитетот на воздухот

СДСМ Прилеп: ВМРО-ДПМНЕ имаше 12 години да обезбеди мерни станици за квалитетот на воздухот

пред 4 месеци - A1on - Македонија

„ВМРО-ДПМНЕ имаше 12 години да обезбеди мерни станици за квалитетот на амбиенталниот воздух. Но, наместо тоа, ВМРО-ДПМНЕ,...

СДСМ ВМРО ДПМНЕ не може да се помири со тоа што институциите работат во служба на законите а не во служба на Груевски

СДСМ:ВМРО-ДПМНЕ не може да се помири со тоа што институциите работат во служба на законите, а не во служба на Груевски

пред 4 месеци - Канал 5 - Македонија

Злоупотребата на институциите за партиски цели, нивната селективност во работењето и привилегираноста на одредени фирми и поединци беа одлика на 11 годинишното криминално и расипничко владеење на ВМРО-ДПМНЕ.

СДСМ ќе го зголемува буџетот до 2020 та година

СДСМ ќе го зголемува буџетот до 2020-та година

пред 4 месеци - Курир - Македонија

Зоран Заев и економскиот тим на СДСМ изминатиот период ја кртикуваа Владата на ВМРО-ДПМНЕ за нереално голем буџет и расипништво.

СДСМ ќе го зголемува буџетот до 2020 година

СДСМ ќе го зголемува буџетот до 2020 година

пред 4 месеци - Економски - Економија

Зоран Заев и економскиот тим на СДСМ изминатиот период ја кртикуваа Владата на ВМРО-ДПМНЕ за нереално голем буџет и расипништво.

СДСМ Сите категории граѓани ги чувствуваат придобивките од успешното економско работење на владата

СДСМ: Сите категории граѓани ги чувствуваат придобивките од успешното економско работење на владата

пред 4 месеци - A1on - Економија

СДСМ со писмено соопштение реагира на денешната прес-конференција на Лилјана Кузмановска од ВМРО-ДПМНЕ. „ВМРО-ДПМНЕ партијата...

СДСМ ВМРО ДПМНЕ очајно шири лажни вести економските политики на Владата финаниски ја стабилизираат државата

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ очајно шири лажни вести, економските политики на Владата финаниски ја стабилизираат државата

пред 4 месеци - Сител - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ партијата што 11 години ги задолжуваше граѓаните за да се остваруваат криминалните интереси на Никола Груевски и неговите соработници, денес очајнички се обидува да шири лажни вести за црни економски сценарија.

СДСМ Успешните економски политики на Владата финансиски ја стабилизираат државата

СДСМ: Успешните економски политики на Владата финансиски ја стабилизираат државата

пред 4 месеци - Весник - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ е партијата што 11 години ги задолжуваше граѓаните за да се остваруваат криминалните интереси на Никола Груевски...

СДСМ Успешните економски политики на Владата финансиски ја стабилизираат државата

СДСМ: Успешните економски политики на Владата финансиски ја стабилизираат државата

пред 4 месеци - Вечер - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ е партијата што 11 години ги задолжуваше граѓаните за да се остваруваат криминалните интереси на Никола Груевски...

СДСМ Успешните економски политики на Владата финансиски ја стабилизираат државата

СДСМ: Успешните економски политики на Владата финансиски ја стабилизираат државата

пред 4 месеци - Макфакс - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ е партијата што 11 години ги задолжуваше граѓаните за да се остваруваат криминалните интереси на Никола Груевски...

СДСМ ВМРО ДПМНЕ очајно шири лажни вести успешните економски политики на Владата предводена од СДСМ финаниски ја стабилизираат државата

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ очајно шири лажни вести, успешните економски политики на Владата предводена од СДСМ финаниски ја стабилизираат државата

пред 4 месеци - Либертас - Македонија

„ВМРО-ДПМНЕ партијата што 11 години ги задолжуваше граѓаните за да се остваруваат криминалните интереси на Никола Груевски...

Времеплов
x