20
Дваесет македонски градоначалници се како англиски кралици

Дваесет македонски градоначалници се како англиски кралици

пред 4 месеци - Макфакс - Без катеторија

Дваесет од новите градоначалници, иако регуларно избрани, не можат битно да ги менуваат условите во Општините оти наследија блокирани општински сметки.

Новите градоначалници на истокот се жалат дека затекнале долгови

Новите градоначалници на истокот се жалат дека затекнале долгови

пред 4 месеци - Алфа - Македонија

Берово, Пехчево, Делчево, Карбинци и Зрновци се петте општини од истокот кои во моментот се со блокирани сметки. Ништо поразлична не е состојбата и во Кочани.

ТВ 24  Половина од општините на истокот тонат во долгови

ТВ 24: Половина од општините на истокот тонат во долгови

пред 4 месеци - Бриф - Македонија

Во милионски долгови се дават општините од Истокот. Половина се со блокирани сметки. Имаат пари само за плати и помали проекти.

Половина од општините на истокот тонат во долгови

Половина од општините на истокот тонат во долгови

пред 4 месеци - 24 вести - Македонија

Во милионски долгови се дават општините од Истокот. Половина се со блокирани сметки. Имаат пари само за плати и помали проекти.

Општините од истокот се со празни сметки

Општините од истокот се со празни сметки

пред 4 месеци - Телма - Македонија

Пет општини од истокот работат со блокирана сметки. Најкритично е во трите општини на крајниот исток Делчево, Берово и Пехчево,...

Времеплов
x