20
Трет конгрес на Партијата за движење на Турците

Трет конгрес на Партијата за движење на Турците

пред 3 месеци - +Инфо - Македонија

Партијата за движење на Турците (ТХП) денеска ќе го одржи третиот редовен конгрес на партијата. На конгресот партијата ќе избира нов претседател, како и членови на централното собрание.

Трет конгрес на Партијата за движење на Турците

Трет конгрес на Партијата за движење на Турците

пред 3 месеци - Канал 5 - Македонија

На конгресот партијата ќе избира нов претседател, како и членови на централното собрание. Актуелниот претсетател на партијата Аднан Ќахил веќе најави дека нема да се кандидира за нов мандат.

Трет конгрес на Партијата за движење на Турците

Трет конгрес на Партијата за движење на Турците

пред 3 месеци - A1on - Македонија

Партијата за движење на Турците (ТХП) денеска ќе го одржи третиот редовен конгрес на партијата. На конгресот партијата ќе избира нов претседател, како и членови на централното собрание.

Ќахил се повлекува   Партијата на Турците избира нов лидер

Ќахил се повлекува - Партијата на Турците избира нов лидер

пред 3 месеци - Прес 24 - Македонија

Партијата за движење на Турците оваа недела ќе го одржи третиот редоводен конгрес на партијата. Претсетателот на партијата,...

Партијата за движење на Турците ќе бира нов лидер

Партијата за движење на Турците ќе бира нов лидер

пред 3 месеци - Макфакс - Македонија

Членството на партијата за движење на Турците во Макеоднија (ТХП) в недела на третиот редовен конгрес на конгрес ќа избира претседател и членови на централното собрание.

Аднан Ќахил се повлекува  Партијата за движење на Турците ќе бира нов лидер

Аднан Ќахил се повлекува, Партијата за движење на Турците ќе бира нов лидер

пред 3 месеци - Весник - Македонија

Партијата за движење на Турците (ТХП) во недела ќе го одржи третиот редоводен конгрес на партијата. Конгресот ќе се одржи во хотелот Александар Палас во Скопје со почеток од 13 часот.

Аднан Ќахил се повлекува  Партијата за движење на Турците ќе бира нов лидер

Аднан Ќахил се повлекува, Партијата за движење на Турците ќе бира нов лидер

пред 3 месеци - Вечер - Македонија

Партијата за движење на Турците (ТХП) во недела ќе го одржи третиот редоводен конгрес на партијата. Конгресот ќе се одржи во хотелот Александар Палас во Скопје со почеток од 13 часот.

Аднан Ќахил се повлекува  Партијата за движење на Турците ќе бира нов лидер

Аднан Ќахил се повлекува, Партијата за движење на Турците ќе бира нов лидер

пред 3 месеци - Макфакс - Македонија

Партијата за движење на Турците (ТХП) во недела ќе го одржи третиот редоводен конгрес на партијата. Конгресот ќе се одржи во хотелот Александар Палас во Скопје со почеток од 13 часот.

Аднан Ќахил се повлекува  ТХП ќе бира нов лидер

Аднан Ќахил се повлекува, ТХП ќе бира нов лидер

пред 3 месеци - A1on - Македонија

Партијата за движење на Турците (ТХП) во недела ќе го одржи третиот редоводен конгрес на партијата. Конгресот ќе се одржи во хотелот Александар Палас во Скопје со почеток од 13 часот.

Времеплов
x