20
Хан во дводневна посета на Македонија

Хан во дводневна посета на Македонија

пред 3 месеци - Сител - Македонија

Еврокомесарот за проширување и соседска политика Јоханес Хан утре и задутре ќе престојува во посета на Македонија во рамки на која ќе има политички и средби со претставници на граѓанскиот сектор.

Хан во дводневна посета на Македонија

Хан во дводневна посета на Македонија

пред 3 месеци - +Инфо - Македонија

Еврокомесарот за проширување и соседска политика Јоханес Хан утре и задутре ќе престојува во посета на Македонија во рамки на која ќе има политички и средби со претставници на граѓанскиот сектор.

Хан од утре во посета на Македонија

Хан од утре во посета на Македонија

пред 3 месеци - Канал 5 - Македонија

Хан, како што засега официјално е потврдено, ќе има средби со премиерот и лидер на СДСМ Зоран Заев, со претседателот на Собранието...

Хан утре и задутре во посета на Македонија

Хан утре и задутре во посета на Македонија

пред 3 месеци - еМАГАЗИН - Македонија

Јоханес Хан, еврокомесарот за проширување и соседска политика утре и задутре ќе престојува во посета на Македонија. Ќе има...

Хан во дводневна посета на Македонија

Хан во дводневна посета на Македонија

пред 3 месеци - A1on - Македонија

Еврокомесарот за проширување и соседска политика Јоханес Хан утре и задутре ќе престојува во посета на Македонија во рамки на која ќе има политички и средби со претставници на граѓанскиот сектор.

Хан в понеделник доаѓа во Скопје

Хан в понеделник доаѓа во Скопје

пред 3 месеци - Весник - Македонија

Еврокомесарот за проширување и за добрососедска политика, Јоханес Хан, в понеделник доаѓа во дводневна посета на Скопје. Предвидено е да има средба со претставници на политички партии и со премиерот Зоран Заев.

Хан в понеделник доаѓа во Скопје

Хан в понеделник доаѓа во Скопје

пред 3 месеци - Вечер - Македонија

Еврокомесарот за проширување и за добрососедска политика, Јоханес Хан, в понеделник доаѓа во дводневна посета на Скопје. Предвидено е да има средба со претставници на политички партии и со премиерот Зоран Заев.

Хан в понеделник доаѓа во Скопје

Хан в понеделник доаѓа во Скопје

пред 3 месеци - Макфакс - Македонија

Еврокомесарот за проширување и за добрососедска политика, Јоханес Хан, в понеделник доаѓа во дводневна посета на Скопје. Предвидено е да има средба со претставници на политички партии и со премиерот Зоран Заев.

Хан в понеделник во дводневна посета на Скопје

Хан в понеделник во дводневна посета на Скопје

пред 3 месеци - Либертас - Македонија

Еврокомесарот за проширување и за добрососедска политика, Јоханес Хан, в понеделник доаѓа во дводневна посета на Скопје....

Времеплов
x