20
Стојаноски СДС со ребалансот ги скрати средствата предвидени за изградба на студентски домови

Стојаноски: СДС со ребалансот ги скрати средствата предвидени за изградба на студентски домови

пред 3 месеци - Прес 24 - Македонија

Јавноста е се поуверена дека СДС бесрамно лежеше во текот на кампањата. Тие покажуваа лажно душегрижништво и ветуваа брда и долини, а сега кога се на власт прават сосема спротивно, вели Бојан Стојаноски од ВМРО-ДПМНЕ.

Данев СДСМ ги задолжи граѓаните за половина милијарда евра

Данев: СДСМ ги задолжи граѓаните за половина милијарда евра!

пред 3 месеци - Вечер - Економија

Во наредните три години расипничката власт планира брутална кражба на државата и полнење на џебовите на криминалната врхушка...

Стојаноски СДС со ребалансот скрати дополнителни 55 милиони денари од средствата предвидени за изградба на студентски домови

Стојаноски: СДС со ребалансот скрати дополнителни 55 милиони денари од средствата предвидени за изградба на студентски домови

пред 3 месеци - Курир - Македонија

Јавноста е се поуверена дека СДС бесрамно лежеше во текот на кампањата. Тие покажуваа лажно душегрижништво и ветуваа брда и долини, а сега кога се на власт прават сосема спротивно, вели Бојан Стојаноски од ВМРО-ДПМНЕ.

Данев Фискалната стратегија на Владата на Заев ќе ја погреба македонската економија

Данев: Фискалната стратегија на Владата на Заев ќе ја погреба македонската економија

пред 3 месеци - Прес 24 - Македонија

Во наредните три години расипничката власт планира брутална кражба на државата и полнење на џебовите на криминалната врхушка преку задолжувања кои ќе ги враќаме сите, истакна Драган Данев од ВМРО-ДПМНЕ на денешната прес-конференција.

Данев Јавниот долг ќе изнесува огромни 53 5 проценти од БДП поради лошата финансиската стратегија до 2020 година на СДС

Данев: Јавниот долг ќе изнесува огромни 53.5 проценти од БДП поради лошата финансиската стратегија до 2020 година на СДС

пред 3 месеци - Курир - Македонија

Во наредните три години расипничката власт планира брутална кражба на државата и полнење на џебовите на криминалната врхушка преку задолжувања кои ќе ги враќаме сите, истакна Драган Данев од ВМРО-ДПМНЕ на денешната прес-конференција.

Стојаноски СДС со ребалансот скрати дополнителни 55 милиони денари од средствата за изградба на студентски домови

Стојаноски: СДС со ребалансот скрати дополнителни 55 милиони денари од средствата за изградба на студентски домови

пред 3 месеци - A1on - Македонија

„Јавноста е се поуверена дека СДС бесрамно лежеше во текот на кампањата. Тие покажуваа лажно душегрижништво и ветуваа брда и долини, а сега кога се на власт прават сосема спротивно.

Данев Јавниот долг ќе изнесува огромни 53 5 проценти од БДП поради лошата финансиска стратегија до 2020 година на СДС

Данев: Јавниот долг ќе изнесува огромни 53.5 проценти од БДП поради лошата финансиска стратегија до 2020 година на СДС

пред 3 месеци - Пулс 24 - Македонија

Во наредните три години расипничката власт планира брутална кражба на државата и полнење на џебовите на криминалната врхушка преку задолжувања кои ќе ги враќаме сите, истакна Драган Данев од ВМРО-ДПМНЕ на денешната прес-конференција.

Данев Јавниот долг ќе изнесува огромни 53 5 од БДП поради лошата финансиската стратегија до 2020 година на СДС  економијата оди кон тотален колапс

Данев: Јавниот долг ќе изнесува огромни 53.5% од БДП поради лошата финансиската стратегија до 2020 година на СДС – економијата оди кон тотален колапс

пред 3 месеци - A1on - Економија

„Во наредните три години расипничката власт планира брутална кражба на државата и полнење на џебовите на криминалната врхушка...

ВМРО ДПМНЕ Со буџетот за 2018 има пари за патни трошоци нема за повисои плати на полицијата

ВМРО-ДПМНЕ: Со буџетот за 2018 има пари за патни трошоци, нема за повисои плати на полицијата

пред 3 месеци - Алфа - Македонија

СДС ветуваше се и сешто, но со новиот Буџет за 2018 година кој е најголемиот досега, лагите се ставени и на хартија, а пратениците на СДС ќе ги гласаат.

ВМРО ДПМНЕ Со буџетот за 2018 има пари за патни трошоци нема за повисои плати на полицијата

ВМРО-ДПМНЕ: Со буџетот за 2018 има пари за патни трошоци, нема за повисои плати на полицијата

пред 3 месеци - Сител - Македонија

СДС ги лаже граѓаните. СДС ветуваше се и сешто, но со новиот Буџет за  2018 година кој е најголемиот досега, лагите се ставени и на хартија, а пратениците на СДС ќе ги гласаат.

ВМРО ДПМНЕ Во буџетот за 2018 има пари за расипништво

ВМРО-ДПМНЕ: Во буџетот за 2018 има пари за расипништво

пред 3 месеци - Канал 5 - Македонија

Пари за патни трошоци и расипништво на Заев и неговите функционери ќе има како никогаш досега, но ќе нема пари за повисоки плати на полицијата.

ВМРО ДПМНЕ Заев ветуваше живот за сите а граѓаните гледаат само живот за Заев Вице и Анѓушев

ВМРО-ДПМНЕ: Заев ветуваше живот за сите, а граѓаните гледаат само живот за Заев, Вице и Анѓушев

пред 3 месеци - Весник - Македонија

СДС ветуваше се и сешто, но со новиот буџет за 2018 година кој е најголемиот досега, лагите се ставени и на хартија, а пратениците на СДС ќе ги гласаат.

ВМРО ДПМНЕ Заев ветуваше живот за сите а граѓаните гледаат само живот за Заев Вице и Анѓушев

ВМРО-ДПМНЕ: Заев ветуваше живот за сите, а граѓаните гледаат само живот за Заев, Вице и Анѓушев

пред 3 месеци - Вечер - Македонија

СДС ветуваше се и сешто, но со новиот буџет за 2018 година кој е најголемиот досега, лагите се ставени и на хартија, а пратениците на СДС ќе ги гласаат.

ВМРО ДПМНЕ Заев ветуваше живот за сите а граѓаните гледаат само живот за Заев Вице и Анѓушев

ВМРО-ДПМНЕ: Заев ветуваше живот за сите, а граѓаните гледаат само живот за Заев, Вице и Анѓушев

пред 3 месеци - Макфакс - Македонија

СДС ветуваше се и сешто, но со новиот буџет за 2018 година кој е најголемиот досега, лагите се ставени и на хартија, а пратениците на СДС ќе ги гласаат.

ВМРО ДПМНЕ Зошто има пари за зголемени патни трошоци за пратениците а нема пари за капитални инвестиции

ВМРО-ДПМНЕ: Зошто има пари за зголемени патни трошоци за пратениците, а нема пари за капитални инвестиции?

пред 3 месеци - Прес 24 - Македонија

СДС ги лаже граѓаните. СДС ветуваше се и сешто, но со новиот Буџет за  2018 година кој е најголемиот досега, лагите се ставени и на хартија, а пратениците на СДС ќе ги гласаат, се наведува во соопштението на ВМРО-ДПМНЕ.

ВМРО ДПМНЕ СДС и Заев ветуваа живот за сите а граѓаните гледаат само живот за Заев Вице Анѓушев и криминалниот клан околу нив

ВМРО-ДПМНЕ: СДС и Заев ветуваа живот за сите, а граѓаните гледаат само живот за Заев, Вице, Анѓушев и криминалниот клан околу нив

пред 3 месеци - Курир - Македонија

СДС ги лаже граѓаните. СДС ветуваше се и сешто, но со новиот Буџет за  2018 година кој е најголемиот досега, лагите се ставени и на хартија, а пратениците на СДС ќе ги гласаат, се наведува во соопштението на ВМРО-ДПМНЕ.

ВМРО ДПМНЕ Со новиот Буџет за 2018 та лагите се ставени и на хартија а пратениците на СДС ќе ги гласаат

ВМРО-ДПМНЕ: Со новиот Буџет за 2018-та лагите се ставени и на хартија, а пратениците на СДС ќе ги гласаат

пред 3 месеци - A1on - Економија

„СДС ги лаже граѓаните. СДС ветуваше се и сешто, но со новиот Буџет за 2018 година кој е најголемиот досега, лагите се ставени и на хартија, а пратениците на СДС ќе ги гласаат.

Данев до СДСМ Се расфрлате со непотребни функции во моменти кога викате дека ќе се залагате за штедење

Данев до СДСМ: Се расфрлате со непотребни функции во моменти кога викате дека ќе се залагате за штедење

пред 3 месеци - Курир - Македонија

Скоро поминува една четвртина од мандатот на оваа власт, а ниту докторите ниту професорите, ниту пензионерите, ниту земјоделците,...

Данев до СДСМ Се расфрлате со непотребни функции во моменти кога викате дека ќе се залагате за штедење

Данев до СДСМ: Се расфрлате со непотребни функции во моменти кога викате дека ќе се залагате за штедење

пред 3 месеци - Прес 24 - Македонија

Скоро поминува една четвртина од мандатот на оваа власт, а ниту докторите ниту професорите, ниту пензионерите, ниту земјоделците,...

СДСМ ќе го зголемува буџетот до 2020 та година

СДСМ ќе го зголемува буџетот до 2020-та година

пред 3 месеци - Курир - Македонија

Зоран Заев и економскиот тим на СДСМ изминатиот период ја кртикуваа Владата на ВМРО-ДПМНЕ за нереално голем буџет и расипништво.

СДСМ ќе го зголемува буџетот до 2020 година

СДСМ ќе го зголемува буџетот до 2020 година

пред 3 месеци - Економски - Економија

Зоран Заев и економскиот тим на СДСМ изминатиот период ја кртикуваа Владата на ВМРО-ДПМНЕ за нереално голем буџет и расипништво.

ВМРО ДПМНЕ Заев и Тевдовски ја киднапираа државата владата на СДС за 6 месеци ја задолжи Македонија за 611 милиони евра

ВМРО-ДПМНЕ: Заев и Тевдовски ја киднапираа државата,владата на СДС за 6 месеци ја задолжи Македонија за 611 милиони евра

пред 3 месеци - Пулс 24 - Македонија

Од ВМРО-ДПМНЕ денес преку соопштение велат дека е нејасно е зошто има пари за зголемени патни трошоци за пратениците, а нема пари за капитални инвестиции.

СДСМ Сите категории граѓани ги чувствуваат придобивките од успешното економско работење на владата

СДСМ: Сите категории граѓани ги чувствуваат придобивките од успешното економско работење на владата

пред 3 месеци - A1on - Економија

СДСМ со писмено соопштение реагира на денешната прес-конференција на Лилјана Кузмановска од ВМРО-ДПМНЕ. „ВМРО-ДПМНЕ партијата...

СДСМ ВМРО ДПМНЕ очајно шири лажни вести економските политики на Владата финаниски ја стабилизираат државата

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ очајно шири лажни вести, економските политики на Владата финаниски ја стабилизираат државата

пред 3 месеци - Сител - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ партијата што 11 години ги задолжуваше граѓаните за да се остваруваат криминалните интереси на Никола Груевски и неговите соработници, денес очајнички се обидува да шири лажни вести за црни економски сценарија.

СДСМ Успешните економски политики на Владата финансиски ја стабилизираат државата

СДСМ: Успешните економски политики на Владата финансиски ја стабилизираат државата

пред 3 месеци - Весник - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ е партијата што 11 години ги задолжуваше граѓаните за да се остваруваат криминалните интереси на Никола Груевски...

СДСМ Успешните економски политики на Владата финансиски ја стабилизираат државата

СДСМ: Успешните економски политики на Владата финансиски ја стабилизираат државата

пред 3 месеци - Вечер - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ е партијата што 11 години ги задолжуваше граѓаните за да се остваруваат криминалните интереси на Никола Груевски...

СДСМ Успешните економски политики на Владата финансиски ја стабилизираат државата

СДСМ: Успешните економски политики на Владата финансиски ја стабилизираат државата

пред 3 месеци - Макфакс - Македонија

ВМРО-ДПМНЕ е партијата што 11 години ги задолжуваше граѓаните за да се остваруваат криминалните интереси на Никола Груевски...

СДСМ ВМРО ДПМНЕ очајно шири лажни вести успешните економски политики на Владата предводена од СДСМ финаниски ја стабилизираат државата

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ очајно шири лажни вести, успешните економски политики на Владата предводена од СДСМ финаниски ја стабилизираат државата

пред 3 месеци - Либертас - Македонија

„ВМРО-ДПМНЕ партијата што 11 години ги задолжуваше граѓаните за да се остваруваат криминалните интереси на Никола Груевски...

Времеплов
x