20
Нокаут за 11 секунди

Нокаут за 11 секунди

пред 3 месеци - Top Sport - Спорт

Јужноафриканецот Золани Тете постави нов рекорд по брзината на нокаут, откако за само 11 секунди го „суреди“ Сибонисо Гоња во меч во Белфаст, Северна Ирска.

Ова е најбрз нокаут во историјата на боксот

Ова е најбрз нокаут во историјата на боксот!

пред 3 месеци - Весник - Спорт

Золани Тете ја одбрани титулата во ВБО Верзијата во категоријата бантам, откако по само 11 секунди го нокаутираше Собонисо Гонја во Белфаст.

Ова е најбрз нокаут во историјата на боксот

Ова е најбрз нокаут во историјата на боксот!

пред 3 месеци - Вечер - Спорт

Золани Тете ја одбрани титулата во ВБО Верзијата во категоријата бантам, откако по само 11 секунди го нокаутираше Собонисо Гонја во Белфаст.

Срушен рекордот за најбрз нокаут во боксот

Срушен рекордот за најбрз нокаут во боксот!

пред 3 месеци - Се за спорт - Без катеторија

Золани Тете ја одбрани титулата во ВБО Верзијата во категоријата бантам, откако по само 11 секунди го нокаутираше Собонисо Гонја во Белфаст.

Времеплов
x