20
 Мис Стон потона во каналот Студенчишта нафтата се разлеа по водите на езерото

„Мис Стон“ потона во каналот Студенчишта, нафтата се разлеа по водите на езерото

пред 3 месеци - Сител - Македонија

Embedded video for „Мис Стон“ потона во каналот Студенчишта, нафтата се разлеа по водите на езерото Нафта се излеа кај каналот Студенечишта кој се влева во Охридското езеро.

Се излеа нафта од потонат брод во каналот Студенчишта

Се излеа нафта од потонат брод во каналот Студенчишта

пред 3 месеци - Телма - Македонија

Во каналот Студенчишта кој се влева во Охридското Езеро потонал бродот „Мис Стон“ од којшто се излеала нафта Според сведоци, нафтената дамка се појавила утрово, а инцидентот се случил во текот на ноќта.

Се излеа нафта од потонат брод во каналот Студеничишта

Се излеа нафта од потонат брод во каналот Студеничишта

пред 3 месеци - 24 вести - Македонија

Во текот на ноќта потонал бродот „Мис Стоун“ мало пловило од кое по потонувањето се излеало нафта во каналот кај Студеничишта.

Се излеа нафта во Охридското Езеро

Се излеа нафта во Охридското Езеро

пред 3 месеци - Бриф - Македонија

Во каналот Студенчишта кој се влева во Охридското Езеро потонал бродот „Мис Стон“ од којшто се излеала нафта Според сведоци, нафтената дамка се појавила утрово, а инцидентот се случил во текот на ноќта.

ЕКОЛОШКА КАТАСТРОФА ВО ОХРИД Се излеа голема количина на нафта езерото пред еколошка катастрофа  надлежните ги боли уво

ЕКОЛОШКА КАТАСТРОФА ВО ОХРИД: Се излеа голема количина на нафта, езерото пред еколошка катастрофа – надлежните ги боли уво

пред 3 месеци - Infomax - Македонија

Огромна нафтена дамка ја прекри водата во каналот Студенчишта, пишува порталот Охрид 1. Мирис на нафта се шири од излеаната...

Бродот  Мис Стон  тоне во каналот Студеничишта

Бродот ,, Мис Стон “ тоне во каналот Студеничишта

пред 3 месеци - Канал 5 - Македонија

Од бродот  оставен на забот на времето се излеа поголема количина гориво која го загадува  каналот.  Излеаната нафта  може да предизвика еколошка какатсрофа по живиот свет во каналот познат како мрестилиште и презимувалиште  на плашицата.

Еколошка катастрофа во Охрид се излеа нафта во охридското езеро надлежните не преземаат ништо

Еколошка катастрофа во Охрид, се излеа нафта во охридското езеро, надлежните не преземаат ништо

пред 3 месеци - Курир - Македонија

Огромна нафтена дамка ја прекри водата во каналот Студенчишта, пишува порталот Охрид 1. Мирис на нафта се шири од излеаната...

Се излеа нафта од потонат брод во каналот Студеничани

Се излеа нафта од потонат брод во каналот Студеничани

пред 3 месеци - 24 вести - Македонија

Во текот на ноќта потонал бродот „Мис Стоун“ мало пловило од кое по потонувањето се излеало нафта во каналот кај Студеничани.

Еколошка катастрофа во Охрид се излеа нафта во охридското езеро надлежните не превземаат ништо

Еколошка катастрофа во Охрид, се излеа нафта во охридското езеро, надлежните не превземаат ништо

пред 3 месеци - Курир - Македонија

Огромна нафтена дамка ја прекри водата во каналот Студенчишта, пишува порталот Охрид 1. Мирис на нафта се шири од излеаната...

Еколошки инцидент Се излеа нафта од потонат брод во каналот Студнечишта

Еколошки инцидент: Се излеа нафта од потонат брод во каналот Студнечишта

пред 3 месеци - Сител - Македонија

Денеска во каналот Студенчишта, кој се влева во Охридското Езеро, потона бродот „Мис Стоун“. Како што велат очевидци од терен, од бродот е излеана нафта низ целиот канал и веќе е стигната до Охридско Езеро.

Еколошки инцидент Се излеа нафта од потонат брод во каналот Студнечишта

Еколошки инцидент: Се излеа нафта од потонат брод во каналот Студнечишта

пред 3 месеци - Весник - Живот

Денеска во каналот Студенчишта, кој се влева во Охридското Езеро, потона бродот „Мис Стоун“. Како што велат очевидци од терен, од бродот е излеана нафта низ целиот канал и веќе е стигната до Охридско Езеро.

Нафта од потонат брод се излеа во каналот Студенечишта кој се влева во Охридското езеро

Нафта од потонат брод се излеа во каналот Студенечишта кој се влева во Охридското езеро

пред 3 месеци - Прес 24 - Македонија

Бродот „Мис Стоун“ денеска потона во каналот Студенчишта кој се влева во Охридското езеро. Очевидците велат дека нафтата од бродот се излеала низ целиот канал и веќе стигнала до Охридското езеро.

Еколошки инцидент Се излеа нафта од потонат брод во каналот Студнечишта

Еколошки инцидент: Се излеа нафта од потонат брод во каналот Студнечишта

пред 3 месеци - Република - Живот

Денеска во каналот Студенчишта, кој се влева во Охридското Езеро, потона бродот „Мис Стоун“. Како што велат очевидци од терен, од бродот е излеана нафта низ целиот канал и веќе е стигната до Охридско Езеро.

Се излеа нафта од потонат брод во каналот Студнечишта

Се излеа нафта од потонат брод во каналот Студнечишта

пред 3 месеци - +Инфо - Македонија

Денеска во каналот Студенчишта, кој се влева во Охридското Езеро, потона бродот „Мис Стоун“. Како што велат очевидци од терен, од бродот е излеана нафта низ целиот канал и веќе е стигната до Охридско Езеро.

Се излеа нафта од потонат брод во каналот Студнечишта кој се влева во Охридското езеро

Се излеа нафта од потонат брод во каналот Студнечишта кој се влева во Охридското езеро

пред 3 месеци - Прес 24 - Македонија

Бродот „Мис Стоун“ денеска потона во каналот Студенчишта кој се влева во Охридското езеро. Очевидците велат дека нафтата од бродот се излеала низ целиот канал и веќе стигнала до Охридското езеро.

Се излеа нафта од потонат брод во каналот Студнечишта

Се излеа нафта од потонат брод во каналот Студнечишта

пред 3 месеци - еМАГАЗИН - Живот

Денеска во каналот Студенчишта, кој се влева во Охридското Езеро, потона бродот „Мис Стоун“, објави Макфакс. Како што велат очевидци од терен за Макфакс, од бродот е излеана нафта низ целиот канал и веќе е стигната до Охридско Езеро.

Еколошки инцидент Се излеа нафта од потонат брод во каналот Студнечишта

Еколошки инцидент: Се излеа нафта од потонат брод во каналот Студнечишта

пред 3 месеци - Весник - Македонија

Денеска во каналот Студенчишта, кој се влева во Охридското Езеро, потона бродот „Мис Стоун“. Како што велат очевидци од терен, од бродот е излеана нафта низ целиот канал и веќе е стигната до Охридско Езеро.

Еколошки инцидент Се излеа нафта од потонат брод во каналот Студнечишта

Еколошки инцидент: Се излеа нафта од потонат брод во каналот Студнечишта

пред 3 месеци - Вечер - Македонија

Денеска во каналот Студенчишта, кој се влева во Охридското Езеро, потона бродот „Мис Стоун“. Како што велат очевидци од терен, од бродот е излеана нафта низ целиот канал и веќе е стигната до Охридско Езеро.

Еколошки инцидент Се излеа нафта од потонат брод во каналот Студнечишта

Еколошки инцидент: Се излеа нафта од потонат брод во каналот Студнечишта

пред 3 месеци - Макфакс - Македонија

Денеска во каналот Студенчишта, кој се влева во Охридското Езеро, потона бродот „Мис Стоун“. Како што велат очевидци од терен, од бродот е излеана нафта низ целиот канал и веќе е стигната до Охридско Езеро.

Се излеа нафта во канал од Охридското Езеро

Се излеа нафта во канал од Охридското Езеро

пред 3 месеци - 365 - Без катеторија

22 Споделувања Share Tweet Во каналот Студенчишта кој се влева во Охридското Езеро потонал брод од којшто се излеала нафта која веќе е стигната до езерото.

Се излеа нафта од потонат брод во каналот Студнечишта

Се излеа нафта од потонат брод во каналот Студнечишта

пред 3 месеци - A1on - Македонија

Денеска во каналот Студенчишта, кој се влева во Охридското Езеро, потона бродот „Мис Стоун“. Како што велат очевидци од терен, од бродот е излеана нафта низ целиот канал и веќе е стигната до Охридско Езеро.

Се излеа нафта од потонат брод во каналот Студнечишта

Се излеа нафта од потонат брод во каналот Студнечишта

пред 3 месеци - Нова ТВ - Македонија

Денеска во каналот Студенчишта, кој се влева во Охридското Езеро, потона бродот „Мис Стоун“. Како што велат очевидци од терен, од бродот е излеана нафта низ целиот канал и веќе е стигната до Охридско Езеро.

Се излеа нафта во Охридско Езеро од потонат брод во каналот Студнечишта

Се излеа нафта во Охридско Езеро од потонат брод во каналот Студнечишта

пред 3 месеци - Либертас - Македонија

Во каналот Студенчишта кој се влева во Охридското Езеро потонал бродот „Мис Стон“ од којшто се излеала нафта која веќе е стигната до езерото.

Еколошки инцидент Се излеа нафта од потонат брод во каналот Студенчишта

Еколошки инцидент: Се излеа нафта од потонат брод во каналот Студенчишта

пред 3 месеци - Кајгана - Македонија

Денеска во каналот Студенчишта, кој се влева во Охридското Езеро, потона бродот „Мис Стоун“. Како што велат очевидци од терен, од бродот е излеана нафта низ целиот канал и веќе е стигната до Охридско Езеро.

Охридските бродари бараат изградба на езерска марина

Охридските бродари бараат изградба на езерска марина

пред 3 месеци - Сител - Економија

Embedded video for Охридските бродари бараат изградба на езерска марина На Охрид му е потребна езерска марина. Каналот Билјанини...

Времеплов
x