20
ВМРО ДПМНЕ Законот за двојазичност го девалвира македонскиот јазик

ВМРО-ДПМНЕ: Законот за двојазичност го девалвира македонскиот јазик

пред 3 месеци - Весник - Македонија

Законот за двојазичност кој го предлага СДС, македонскиот јазик од официјален, го сведува на ниво на еден од двата службени јазици во државата.

ВМРО ДПМНЕ Законот за двојазичност го девалвира македонскиот јазик

ВМРО-ДПМНЕ: Законот за двојазичност го девалвира македонскиот јазик

пред 3 месеци - Вечер - Македонија

Законот за двојазичност кој го предлага СДС, македонскиот јазик од официјален, го сведува на ниво на еден од двата службени јазици во државата.

ВМРО ДПМНЕ Законот за двојазичност го девалвира македонскиот јазик

ВМРО-ДПМНЕ: Законот за двојазичност го девалвира македонскиот јазик

пред 3 месеци - Макфакс - Македонија

Законот за двојазичност кој го предлага СДС, македонскиот јазик од официјален, го сведува на ниво на еден од двата службени јазици во државата.

Костовски Законот за двојазичност го девалвира македонскиот јазик и ја деградира неговата употреба

Костовски: Законот за двојазичност го девалвира македонскиот јазик и ја деградира неговата употреба

пред 3 месеци - Прес 24 - Македонија

Дарко Костовски од ВМРО-ДПМНЕ на денешната прес-конференција истакна дека Законот за двојазичност кој го предлага СДС, македонскиот јазик од официјален, го сведува на ниво на еден од двата службени јазици во државата.

Костовски Македонија станува двојазична држава

Костовски: Македонија станува двојазична држава!

пред 3 месеци - Весник - Македонија

Законот за двојазичност кој го предлага СДС, македонскиот јазик од официјален, го сведува на ниво на еден од двата службени јазици во државата.

ВМРО ДПМНЕ Законот за јазиците го девалвира македонскиот јазик

ВМРО-ДПМНЕ: Законот за јазиците го девалвира македонскиот јазик

пред 3 месеци - Сител - Македонија

Законот за двојазичност кој го предлага СДС, македонскиот јазик од официјален, го сведува на ниво на еден од двата службени јазици во државата.

Костовски Македонија станува двојазична држава

Костовски: Македонија станува двојазична држава!

пред 3 месеци - Вечер - Македонија

Законот за двојазичност кој го предлага СДС, македонскиот јазик од официјален, го сведува на ниво на еден од двата службени јазици во државата.

Костовски Законот за двојазичност го девалвира македонскиот јазик и ја деградира неговата употреба

Костовски: Законот за двојазичност го девалвира македонскиот јазик и ја деградира неговата употреба

пред 3 месеци - Пулс 24 - Македонија

Дарко Костовски од ВМРО-ДПМНЕ на денешната прес-конференција истакна дека Законот за двојазичност кој го предлага СДС, македонскиот јазик од официјален, го сведува на ниво на еден од двата службени јазици во државата.

Костовски Законот за двојазичност го девалвира македонскиот јазик и ја деградира неговата употреба

Костовски: Законот за двојазичност го девалвира македонскиот јазик и ја деградира неговата употреба

пред 3 месеци - Курир - Македонија

Дарко Костовски од ВМРО-ДПМНЕ на денешната прес-конференција истакна дека Законот за двојазичност кој го предлага СДС, македонскиот јазик од официјален, го сведува на ниво на еден од двата службени јазици во државата.

Костовски Законот за двојазичност го девалвира македонскиот јазик

Костовски: Законот за двојазичност го девалвира македонскиот јазик

пред 3 месеци - A1on - Македонија

„Законот за двојазичност кој го предлага СДС, македонскиот јазик од официјален, го сведува на ниво на еден од двата службени јазици во државата.

Утре е крајниот рок за поднесување амандмани за законот за јазиците

Утре е крајниот рок за поднесување амандмани за законот за јазиците

пред 3 месеци - Прес 24 - Македонија

Рокот за поднесување амандмани за предлог-законот за употреба на јазиците истекува утре, понеделник. Парламентарните партии работат на подготовка на амандманите и сите освен ДУИ, велат дека законот има потреба од корекција.

СДСМ со реакција на ВМРО ДПМНЕ Еве што порача партијата на власт

СДСМ со реакција на ВМРО-ДПМНЕ: Еве што порача партијата на власт

пред 3 месеци - Бизнис вести - Економија

„Очигледно е дека ВМРО-ДПМНЕ не може да се помири со тоа што државните институции повеќе не работат за интересите на Никола...

СДСМ Времето на притисоци заврши со заминувањето на Груевски

СДСМ: Времето на притисоци заврши со заминувањето на Груевски

пред 3 месеци - Весник - Македонија

„Очигледно е дека ВМРО-ДПМНЕ не може да се помири со тоа што државните институции повеќе не работат за интересите на Никола...

СДСМ Времето на притисоци заврши со заминувањето на Груевски

СДСМ: Времето на притисоци заврши со заминувањето на Груевски

пред 3 месеци - Вечер - Македонија

„Очигледно е дека ВМРО-ДПМНЕ не може да се помири со тоа што државните институции повеќе не работат за интересите на Никола...

СДСМ Времето на притисоци заврши со заминувањето на Груевски

СДСМ: Времето на притисоци заврши со заминувањето на Груевски

пред 3 месеци - Макфакс - Македонија

„Очигледно е дека ВМРО-ДПМНЕ не може да се помири со тоа што државните институции повеќе не работат за интересите на Никола...

СДСМ ВМРО ДПМНЕ не може да се помири со тоа што институциите работат во служба на законите а не во служба на Груевски

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ не може да се помири со тоа што институциите работат во служба на законите, а не во служба на Груевски

пред 3 месеци - A1on - Македонија

„Очигледно е дека ВМРО-ДПМНЕ не може да се помири со тоа што државните институции повеќе не работат за интересите на Никола Груевски и неговите соработници, туку во служба на законите и граѓаните.

СДСМ ВМРО ДПМНЕ не може да се помири со тоа што институциите работат во служба на законите а не во служба на Груевски

СДСМ:ВМРО-ДПМНЕ не може да се помири со тоа што институциите работат во служба на законите, а не во служба на Груевски

пред 3 месеци - Канал 5 - Македонија

Злоупотребата на институциите за партиски цели, нивната селективност во работењето и привилегираноста на одредени фирми и поединци беа одлика на 11 годинишното криминално и расипничко владеење на ВМРО-ДПМНЕ.

Груевски: За спорот за името сме конструктивни но нема да прифатиме капитулација

пред 3 месеци - ТВ Нова - Македонија

Новата влада е подготвена да прифати се што бараат Грција и Македонија и ние не сакаме да бидеме дел од тоа.Мене работите...

Костовски Законот за двојазичност е целосно неуставен

Костовски: Законот за двојазичност е целосно неуставен

пред 3 месеци - Пулс 24 - Македонија

Законот за двојазичност кој го предлага СДС ја води државата кон целосно подвојување. Создава нефункционални институции, вели Дарко Костовски од ВМРО-ДПМНЕ на денешната прес-конференција.

СДСМ УЈП работи неселективно и независно

СДСМ: УЈП работи неселективно и независно

пред 3 месеци - Либертас - Македонија

Сите државни институции вклучително и Управата за јавни приходи работат професионално, неселективно и независно, во интерес...

ВМРО ДПМНЕ Законот за двојазичност ќе доведе до нови поделби во општеството

ВМРО-ДПМНЕ: Законот за двојазичност ќе доведе до нови поделби во општеството

пред 3 месеци - Весник - Македонија

Законот за двојазичност кој го предлага СДС ја води државата кон целосно подвојување. Создава нефункционални институции, рече на денешната прес-конференција Дарко Костовски од ВМРО-ДПМНЕ.

ВМРО ДПМНЕ Законот за двојазичност ќе доведе до нови поделби во општеството

ВМРО-ДПМНЕ: Законот за двојазичност ќе доведе до нови поделби во општеството

пред 3 месеци - Вечер - Македонија

Законот за двојазичност кој го предлага СДС ја води државата кон целосно подвојување. Создава нефункционални институции, рече на денешната прес-конференција Дарко Костовски од ВМРО-ДПМНЕ.

ВМРО ДПМНЕ Законот за двојазичност ќе доведе до нови поделби во општеството

ВМРО-ДПМНЕ: Законот за двојазичност ќе доведе до нови поделби во општеството

пред 3 месеци - Макфакс - Македонија

Законот за двојазичност кој го предлага СДС ја води државата кон целосно подвојување. Создава нефункционални институции, рече на денешната прес-конференција Дарко Костовски од ВМРО-ДПМНЕ.

ВМРО ДПМНЕ  Законот за двијазичност е неуставен и води кон поделби на државата

ВМРО-ДПМНЕ : Законот за двијазичност е неуставен и води кон поделби на државата

пред 3 месеци - Канал 5 - Македонија

Согласно овој закон, Македонија ќе добие втор службен јазик на целата територија и  истиот ќе се користи во службена употреба во сите институции на централно ниво, велат од ВМРО – ДПМНЕ .

Костовски Законот за двојазичност е целосно неуставен и во многу членови надалеку ги поминува границите на Уставот

Костовски: Законот за двојазичност е целосно неуставен и во многу членови надалеку ги поминува границите на Уставот

пред 3 месеци - Сител - Македонија

Законот за двојазичност кој го предлага СДС ја води државата кон целосно подвојување. Создава нефункционални институции, вели Дарко Костовски од ВМРО-ДПМНЕ на денешната прес-конференција.

Костовски Законот за двојазичност е целосно неуставен

Костовски: Законот за двојазичност е целосно неуставен

пред 3 месеци - Прес 24 - Македонија

Законот за двојазичност кој го предлага СДС ја води државата кон целосно подвојување. Создава нефункционални институции, вели Дарко Костовски од ВМРО-ДПМНЕ на денешната прес-конференција.

Костовски Законот за двојазичност е целосно неуставен и во многу членови надалеку ги поминува границите на Уставот

Костовски: Законот за двојазичност е целосно неуставен и во многу членови надалеку ги поминува границите на Уставот

пред 3 месеци - Курир - Македонија

Законот за двојазичност кој го предлага СДС ја води државата кон целосно подвојување. Создава нефункционални институции, вели Дарко Костовски од ВМРО-ДПМНЕ на денешната прес-конференција.

Костовски СДС со предлагање на Законот за двојазичност ја води државата кон целосно подвојување

Костовски: СДС со предлагање на Законот за двојазичност ја води државата кон целосно подвојување

пред 3 месеци - A1on - Македонија

„Законот за двојазичност кој го предлага СДС ја води државата кон целосно подвојување. Создава нефункционални институции.

Груевски двојазичноста дефинитивно ќе не подели и гетоизира

Груевски: двојазичноста дефинитивно ќе не подели и гетоизира

пред 3 месеци - Весник - Македонија

Претседателот на ВМРО ДПМНЕ во своето интервју за Република одговори, помеѓу останатото, и за двојазичноста и најавената...

Груевски двојазичноста дефинитивно ќе не подели и гетоизира

Груевски: двојазичноста дефинитивно ќе не подели и гетоизира

пред 3 месеци - Вечер - Македонија

Претседателот на ВМРО ДПМНЕ во своето интервју за Република одговори, помеѓу останатото, и за двојазичноста и најавената...

Времеплов
x