20
ВМРО ДПМНЕ  Ветувањата на СДСМ биле само предизборен трик

ВМРО-ДПМНЕ: Ветувањата на СДСМ биле само предизборен трик

пред 3 месеци - Сител - Македонија

Embedded video for ВМРО-ДПМНЕ: Ветувањата на СДСМ биле само предизборен трик Јавноста е се поуверена дека СДС бесрамно лежеше во текот на кампањата.

ВМРО  ДПМНЕ  СДС со ребалансот скрати дополнителни 55 милиони денари предвидени за изградба на студентски домови

ВМРО- ДПМНЕ: СДС со ребалансот скрати дополнителни 55 милиони денари предвидени за изградба на студентски домови

пред 3 месеци - Канал 5 - Македонија

Тој додава и дека ова значи дека наместо нов студенстки дом до крајот на 2017 година, како што ветуваа СДС, ќе се скратат парите и за реновирање и поправка на постоечките сместувачки капацитети.

Стојаноски  СДС со ребалансот ги скрати средствата предвидени за изградба на студентски домови

Стојаноски: СДС со ребалансот ги скрати средствата предвидени за изградба на студентски домови

пред 3 месеци - Прес 24 - Македонија

Јавноста е се поуверена дека СДС бесрамно лежеше во текот на кампањата. Тие покажуваа лажно душегрижништво и ветуваа брда и долини, а сега кога се на власт прават сосема спротивно, вели Бојан Стојаноски од ВМРО-ДПМНЕ.

Стојаноски  СДС со ребалансот скрати дополнителни 55 милиони денари од средствата предвидени за изградба на студентски домови

Стојаноски: СДС со ребалансот скрати дополнителни 55 милиони денари од средствата предвидени за изградба на студентски домови

пред 3 месеци - Пулс 24 - Македонија

Јавноста е се поуверена дека СДС бесрамно лежеше во текот на кампањата. Тие покажуваа лажно душегрижништво и ветуваа брда и долини, а сега кога се на власт прават сосема спротивно, вели Бојан Стојаноски од ВМРО-ДПМНЕ.

Стојаноски  СДС со ребалансот скрати дополнителни 55 милиони денари од средствата предвидени за изградба на студентски домови

Стојаноски: СДС со ребалансот скрати дополнителни 55 милиони денари од средствата предвидени за изградба на студентски домови

пред 3 месеци - Курир - Македонија

Јавноста е се поуверена дека СДС бесрамно лежеше во текот на кампањата. Тие покажуваа лажно душегрижништво и ветуваа брда и долини, а сега кога се на власт прават сосема спротивно, вели Бојан Стојаноски од ВМРО-ДПМНЕ.

Стојаноски  СДС со ребалансот скрати дополнителни 55 милиони денари од средствата за изградба на студентски домови

Стојаноски: СДС со ребалансот скрати дополнителни 55 милиони денари од средствата за изградба на студентски домови

пред 3 месеци - A1on - Македонија

„Јавноста е се поуверена дека СДС бесрамно лежеше во текот на кампањата. Тие покажуваа лажно душегрижништво и ветуваа брда и долини, а сега кога се на власт прават сосема спротивно.

Владата со таен ребаланс крати на грбот на младите  образованието и животната средина

Владата со таен ребаланс крати на грбот на младите, образованието и животната средина

пред 3 месеци - Курир - Македонија

Владата на вечерна седница вчера вечер донесе одлука со која е предложен ребаланс до Собранието во итна постака. Седницата во Собрание е закажана веднаш од претседателот на Собранието, Талат Џафери за денеска во 11 часот.

Времеплов
x