20
Грнчаров нов извршен директор на МЗТ

Грнчаров нов извршен директор на МЗТ

пред 3 месеци - Скопје Инфо - Спорт

Поранешниот капитен и кошаркарот кој прв го крена шампионскиот пехар во историјата на МЗТ Скопје Аеродром, Тони Грнчаров, ќе биде нов извршен директор на клубот.

Грнчаров на директорската функција во МЗТ

Грнчаров на директорската функција во МЗТ

пред 3 месеци - Сител - Кошарка

Поранешниот капитен и кошаркарот кој прв го крена шампионскиот пехар во историјата на МЗТ Скопје Аеродром, Тони Грнчаров, ќе биде нов извршен директор на клубот.

Нов извршен директор на МЗТ е Тони Грнчаров

Нов извршен директор на МЗТ е Тони Грнчаров

пред 3 месеци - Денар - Спорт

Поранешниот капитен и кошаркарот кој прв го крена шампионскиот пехар во историјата на МЗТ Скопје Аеродром, Тони Грнчаров, ќе биде нов извршен директор на клубот.

Грнчаров нов извршен директор на МЗТ

Грнчаров нов извршен директор на МЗТ

пред 3 месеци - Вечер - Спорт

Поранешниот капитен и кошаркарот кој прв го крена шампионскиот пехар во историјата на МЗТ Скопје Аеродром, Тони Грнчаров, ќе биде нов извршен директор на клубот.

Тони Грнчаров нов извршен директор на МЗТ Скопје

Тони Грнчаров нов извршен директор на МЗТ Скопје

пред 3 месеци - Курир - Кошарка

Поранешниот капитен и кошаркарот кој прв го крена шампионскиот пехар во историјата на МЗТ Скопје Аеродром, Тони Грнчаров, ќе биде нов извршен директор на клубот.

Тони Грнчаров нов извршен директор на МЗТ Скопје

Тони Грнчаров нов извршен директор на МЗТ Скопје

пред 3 месеци - A1on - Кошарка

Поранешниот капитен и кошаркарот кој прв го крена шампионскиот пехар во историјата на МЗТ Скопје Аеродром, Тони Грнчаров, ќе биде нов извршен директор на клубот.

Тони Грнчаров е нов извршен директор на МЗТ Скопје

Тони Грнчаров е нов извршен директор на МЗТ Скопје

пред 3 месеци - +Инфо - Спорт

Поранешниот капитен и кошаркарот кој прв го крена шампионскиот пехар во историјата на МЗТ Скопје Аеродром, Тони Грнчаров, ќе биде нов извршен директор на клубот.

Грнчаров нов извршен директор на МЗТ

Грнчаров нов извршен директор на МЗТ

пред 3 месеци - Макфакс - Спорт

Поранешниот капитен и кошаркарот кој прв го крена шампионскиот пехар во историјата на МЗТ Скопје Аеродром, Тони Грнчаров, ќе биде нов извршен директор на клубот.

Грнчаров  Мојата љубов кон МЗТ е бескрајна

Грнчаров: Мојата љубов кон МЗТ е бескрајна

пред 3 месеци - Македонски Спорт - Кошарка

Поранешниот капитен и кошаркарот кој прв го крена шампионскиот пехар во историјата на МЗТ Скопје Аеродром во 2012 година, Тони Грнчаров, е нов извршен директор на клубот.

Тони Грнчаров со нова функција се враќа во МЗТ Скопје

Тони Грнчаров со нова функција се враќа во МЗТ Скопје

пред 3 месеци - Дерби - Кошарка

Играчот кој ја крена првата шампионска титула во историјата на МЗТ Скопје, Тони Грнчаров се враќа во старата средина, но со нова функција како извршен директор на клубот.

Грнчаров нов извршен директор на МЗТ

Грнчаров нов извршен директор на МЗТ

пред 3 месеци - Top Sport - Кошарка

Поранешниот капитен и кошаркарот кој прв го крена шампионскиот пехар во историјата на МЗТ Скопје Аеродром, Тони Грнчаров, ќе биде нов извршен директор на клубот.

Тони Грнчаров е нов извршен директор на МЗТ Скопје Аеродром

Тони Грнчаров е нов извршен директор на МЗТ Скопје Аеродром!

пред 3 месеци - Sportmedia - Кошарка

Поранешниот капитен и кошаркарот кој прв го крена шампионскиот пехар во историјата на МЗТ Скопје Аеродром, Тони Грнчаров, ќе биде нов извршен директор на клубот.

Тодоров  Мора да се прегрупираме и да победиме на три од четирите средби во декември

Тодоров: Мора да се прегрупираме и да победиме на три од четирите средби во декември

пред 3 месеци - Сител - Кошарка

Со само две победи на деветте одиграни натпревари во АБА лигата, македонскиот шампион МЗТ Скопје Аеродром е на последното место на табелата во регионалното натпреварување.

Времеплов
x