20
Без струја утре делови од Карпош Сарај и Студеничани

Без струја утре делови од Карпош Сарај и Студеничани

пред 3 месеци - Весник - Македонија

Без струја утре ќе бидат корисници на делови од општините Карпош, Кисела Вода, Студеничани и Сарај, соопштија Регионалниот центар за управување со кризи.

Половина Скопје утре ќе биде без струја

Половина Скопје утре ќе биде без струја

пред 3 месеци - Весник - Македонија

Корисниците од населеното место Јурумлери и село Долно Лисиче утре од 8.15 до 10.30 часот ќе останат без напојување со електрична енергија.

Без струја утре делови од Карпош Сарај и Студеничани

Без струја утре делови од Карпош Сарај и Студеничани

пред 3 месеци - Вечер - Скопје

Без струја утре ќе бидат корисници на делови од општините Карпош, Кисела Вода, Студеничани и Сарај, соопштија Регионалниот центар за управување со кризи.

Половина Скопје утре ќе биде без струја

Половина Скопје утре ќе биде без струја

пред 3 месеци - Вечер - Скопје

Корисниците од населеното место Јурумлери и село Долно Лисиче утре од 8.15 до 10.30 часот ќе останат без напојување со електрична енергија.

Утре ќе нема струја во неколку скопски општини

Утре ќе нема струја во неколку скопски општини

пред 3 месеци - 365 - Без катеторија

22 Споделувања Share Tweet Според Центарот за управување со кризи и ЕВН, најавено е дека во делови од неколку скопски општини ќе нема струја на 22 ноември и тоа: – Во периодот од 8.

Делови на Кисела Вода Сарај Карпош и Студеничани утре ќе бидат без струја

Делови на Кисела Вода, Сарај, Карпош и Студеничани утре ќе бидат без струја

пред 3 месеци - Денар - Економија

Утре без електрична енергија ќе останат неколку делови од Кисела Вода, Сарај, Карпош и Студеничани. Имено, во периодот од 08.

Без струја утре делови од Карпош Сарај и Студеничани

Без струја утре делови од Карпош Сарај и Студеничани

пред 3 месеци - Курир - Скопје

Без струја утре ќе бидат корисници на делови од општините Карпош, Кисела Вода, Студеничани и Сарај, соопштија Регионалниот центар за управување со кризи.

Без струја утре делови од Карпош Сарај и Студеничани

Без струја утре делови од Карпош Сарај и Студеничани

пред 3 месеци - Весник - Македонија

Без струја утре ќе бидат корисници на делови од општините Карпош, Кисела Вода, Студеничани и Сарај, соопштија Регионалниот центар за управување со кризи.

Без струја утре делови од Карпош Сарај и Студеничани

Без струја утре делови од Карпош Сарај и Студеничани

пред 3 месеци - Република - Скопје

Без струја утре ќе бидат корисници на делови од општините Карпош, Кисела Вода, Студеничани и Сарај, соопштија Регионалниот центар за управување со кризи.

Утре без струја делови Кисела Вода Сарај Карпош и Студеничани

Утре без струја делови Кисела Вода, Сарај, Карпош и Студеничани

пред 3 месеци - Весник - Македонија

Утре без електрична енергија ќе останат неколку делови од Кисела Вода, Сарај, Карпош и Студеничани. Имено, во периодот од 08.

Утре без струја делови Кисела Вода Сарај Карпош и Студеничани

Утре без струја делови Кисела Вода, Сарај, Карпош и Студеничани

пред 3 месеци - Вечер - Македонија

Утре без електрична енергија ќе останат неколку делови од Кисела Вода, Сарај, Карпош и Студеничани. Имено, во периодот од 08.

Утре без струја делови Кисела Вода Сарај Карпош и Студеничани

Утре без струја делови Кисела Вода, Сарај, Карпош и Студеничани

пред 3 месеци - Макфакс - Македонија

Утре без електрична енергија ќе останат неколку делови од Кисела Вода, Сарај, Карпош и Студеничани. Имено, во периодот од 08.

Без струја утре делови од Карпош Сарај и Студеничани

Без струја утре делови од Карпош Сарај и Студеничани

пред 3 месеци - Канал 5 - Македонија

Во периодот од 08:30 до 11:00 часот без струја ќе бидат дел од корисниците од ул. Студеничанска во општина Кисела Вода, како и дел од корисниците од село Шишево во општина Сарај.

Без струја утре делови од Карпош Сарај и Студеничани

Без струја утре делови од Карпош, Сарај и Студеничани

пред 3 месеци - +Инфо - Скопје

Без струја утре ќе бидат корисници на делови од општините Карпош, Кисела Вода, Студеничани и Сарај, соопштија Регионалниот центар за управување со кризи.

Без струја утре делови од Карпош Сарај и Студеничани

Без струја утре делови од Карпош Сарај и Студеничани

пред 3 месеци - A1on - Македонија

Без струја утре ќе бидат корисници на делови од општините Карпош, Кисела Вода, Студеничани и Сарај, соопштија Регионалниот центар за управување со кризи.

Денес без струја ќе останат Јурумлери Долно Лисиче Етно село

Денес без струја ќе останат Јурумлери, Долно Лисиче, Етно село…

пред 3 месеци - Денар - Економија

Поради закажани технички зафати во дистрибутивната електромрежа, без електрична енергија денес ќе останат: од 8.15 до 10.

Без струја утре ќе останат Јурумлери Долно Лисиче Етно село

Без струја утре ќе останат Јурумлери, Долно Лисиче, Етно село…

пред 3 месеци - Весник - Македонија

Заради закажани технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија утре ќе останат: од 8.15 до 10.

Без струја утре ќе останат Јурумлери Долно Лисиче Етно село

Без струја утре ќе останат Јурумлери, Долно Лисиче, Етно село…

пред 3 месеци - Вечер - Скопје

Заради закажани технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија утре ќе останат: од 8.15 до 10.

Без струја утре ќе останат Јурумлери Долно Лисиче Етно село

Без струја утре ќе останат Јурумлери, Долно Лисиче, Етно село…

пред 3 месеци - Макфакс - Скопје

Заради закажани технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија утре ќе останат: од 8.15 до 10.

Половина Скопје утре ќе биде без струја

Половина Скопје утре ќе биде без струја

пред 3 месеци - Весник - Македонија

Корисниците од населеното место Јурумлери и село Долно Лисиче утре од 8.15 до 10.30 часот ќе останат без напојување со електрична енергија.

Половина Скопје утре ќе биде без струја

Половина Скопје утре ќе биде без струја

пред 3 месеци - Република - Скопје

Корисниците од населеното место Јурумлери и село Долно Лисиче утре од 8.15 до 10.30 часот ќе останат без напојување со електрична енергија.

Делови од Карпош Шуто Оризари и неколку скопски села утре без струја

Делови од Карпош, Шуто Оризари и неколку скопски села утре без струја

пред 3 месеци - Курир - Македонија

Корисниците од населеното место Јурумлери и село Долно Лисиче утре од 8:15 до 10:30 часот ќе останат без напојување со електрична енергија.

Делови од Карпош Шуто Оризари и неколку скопски села утре без струја

Делови од Карпош, Шуто Оризари и неколку скопски села утре без струја

пред 3 месеци - +Инфо - Скопје

Корисниците од населеното место Јурумлери и село Долно Лисиче утре од 8.15 до 10.30 часот ќе останат без напојување со електрична енергија.

Без струја утре ќе останат неколку делови од Скопје

Без струја утре ќе останат неколку делови од Скопје

пред 3 месеци - Кајгана - Македонија

Поради закажани технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија утре ќе останат: од 8.15 до 10.

Времеплов
x