20
Во Бутел започна акцијата за чистење на улиците во Скопје

Во Бутел започна акцијата за чистење на улиците во Скопје

пред 3 месеци - Канал 5 - Македонија

Целта на оваа голема акција е чистење и миење на улиците од прашината која со години се таложи и претставува една од краткорочните мерки за намалување на загадувањето во градот.

Стотици невработени почнаа да го чистат Скопје ГАЛЕРИЈА

Стотици невработени почнаа да го чистат Скопје ГАЛЕРИЈА

пред 3 месеци - +Инфо - Скопје

Неколку стотици новоангажирани работници, покрај постоечките човечки ресурси и механизација на јавните претпријатија и скопските општини, денеска во општина Бутел ја започнаа големата генералка на Градот.

Од Бутел  започна акцијата за чистење на Скопје

Од Бутел, започна акцијата за чистење на Скопје

пред 3 месеци - Нова ТВ - Македонија

Градските власти денеска од општина Бутел ја започнаа големата акција за чистење на улиците чија цел е намалување на загаденоста, која ќе се спроведува во сите скопски општини во период од 20-тина дена.

Во Бутел започна големата акција за чистење на улиците во Скопје

Во Бутел започна големата акција за чистење на улиците во Скопје

пред 3 месеци - A1on - Македонија

Неколку стотици новоангажирани работници, покрај постоечките човечки ресурси и механизација на јавните претпријатија и скопските општини, денеска во општина Бутел ја започнаа големата генералка на Градот.

Голема акција за чистење на Скопје

Голема акција за чистење на Скопје

пред 3 месеци - Весник - Македонија

Со цел да се намали загаденоста во главниот град, градските власти од општина Бутел ја почнаа големата акција за чистење на улиците, која ќе се спроведува во сите скопски општини во период од 20-тина дена.

Голема акција за чистење на Скопје

Голема акција за чистење на Скопје

пред 3 месеци - Вечер - Скопје

Со цел да се намали загаденоста во главниот град, градските власти од општина Бутел ја почнаа големата акција за чистење на улиците, која ќе се спроведува во сите скопски општини во период од 20-тина дена.

Започна големата акција за чистење на Скопје

Започна големата акција за чистење на Скопје

пред 3 месеци - Денар - Економија

Со цел да се намали загаденоста во главниот град, градските власти од општина Бутел ја почнаа големата акција за чистење на улиците, која ќе се спроведува во сите скопски општини во период од 20-тина дена.

Почнува големата акција за чистење на Скопје

Почнува големата акција за чистење на Скопје

пред 3 месеци - Сител - Македонија

Градските власти денеска од општина Бутел ја почнуваат големата акција за чистење на улиците со цел намалување на загаденоста, која ќе се спроведува во сите скопски општини во период од 20-тина дена.

Голема акција за чистење на Скопје

Голема акција за чистење на Скопје

пред 3 месеци - Макфакс - Скопје

Со цел да се намали загаденоста во главниот град, градските власти од општина Бутел ја почнаа големата акција за чистење на улиците, која ќе се спроведува во сите скопски општини во период од 20-тина дена.

Почнува  генералката  на Скопје

Почнува „генералката“ на Скопје

пред 3 месеци - MK News - Македонија

Градските власти денеска од општина Бутел ја почнуваат големата акција за чистење на улиците со цел намалување на загаденоста, која ќе се спроведува во сите скопски општини во период од дваесетина дена.

Почнува големата акција за чистење на Скопје

Почнува големата акција за чистење на Скопје

пред 3 месеци - Канал 5 - Македонија

- Град Скопје во соработка со Агенцијата за вработување и Министерството за труд и социјална политика ангажира стотици невработени лица кои заедно со надлежните јавни претпријатија ќе ја спроведат оваа акција.

Во Скопје ќе се спроведе акција за чистење на градот

Во Скопје ќе се спроведе акција за чистење на градот

пред 3 месеци - 365 - Без катеторија

27 Споделувања Share Tweet Градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов, најави дека во следните 20-тина дена во градот ќе се спроведува акција за чистење на улиците, со цел да се намали загадувањето.

Шилегов со метла ќе го растерува скопскиот смог

Шилегов со метла ќе го растерува скопскиот смог

пред 3 месеци - Весник - Македонија

– Град Скопје во соработка со Агенцијата за вработување и Министерството за труд и социјална политика ангажира стотици невработени лица кои заедно со надлежните јавни претпријатија ќе ја спроведат оваа акција.

Шилегов со метла ќе го растерува скопскиот смог

Шилегов со метла ќе го растерува скопскиот смог

пред 3 месеци - Вечер - Скопје

– Град Скопје во соработка со Агенцијата за вработување и Министерството за труд и социјална политика ангажира стотици невработени лица кои заедно со надлежните јавни претпријатија ќе ја спроведат оваа акција.

Почна големата акција за чистење на Скопје

Почна големата акција за чистење на Скопје

пред 3 месеци - Прес 24 - Скопје

Градските власти денеска од општина Бутел ја почнуваат големата акција за чистење на улиците со цел намалување на загаденоста, која ќе се спроведува во сите скопски општини во период од 20-тина дена.

Шилегов со метла ќе го растерува скопскиот смог

Шилегов со метла ќе го растерува скопскиот смог

пред 3 месеци - Република - Скопје

Градските власти денеска од општина Бутел ја почнуваат големата акција за чистење на улиците со цел намалување на загаденоста, која ќе се спроведува во сите скопски општини во период од дваесетина дена.

Почнува  генералката  на Скопје

Почнува „генералката“ на Скопје

пред 3 месеци - +Инфо - Скопје

Градските власти денеска од општина Бутел ја почнуваат големата акција за чистење на улиците со цел намалување на загаденоста, која ќе се спроведува во сите скопски општини во период од дваесетина дена.

Почнува големата акција за чистење на Скопје

Почнува големата акција за чистење на Скопје

пред 3 месеци - Популарно - Македонија

Градските власти денеска од општина Бутел ја почнуваат големата акција за чистење на улиците со цел намалување на загаденоста, која ќе се спроведува во сите скопски општини во период од 20-тина дена.

Почнува големата акција за чистење на Скопје

Почнува големата акција за чистење на Скопје

пред 3 месеци - A1on - Македонија

Градските власти денеска од општина Бутел ја почнуваат големата акција за чистење на улиците со цел намалување на загаденоста, која ќе се спроведува во сите скопски општини во период од 20-тина дена.

Голема акција за чистење на Скопје

Голема акција за чистење на Скопје

пред 3 месеци - Канал 77 - Македонија

Со цел да се намали загаденоста во главниот град, градските власти од општина Бутел ја почнаа големата акција за чистење на улиците, која ќе се спроведува во сите скопски општини во период од 20-тина дена.

Почнува 20 дневното чистење на Скопје

Почнува 20 дневното чистење на Скопје

пред 3 месеци - Нова ТВ - Македонија

Градските власти денеска од општина Бутел ја почнуваат големата акција за чистење на улиците со цел намалување на загаденоста, која ќе се спроведува во сите скопски општини во период од дваесетина дена.

Од Бутел почнува големата акција за чистење на Скопје

Од Бутел почнува големата акција за чистење на Скопје

пред 3 месеци - Либертас - Македонија

Градските власти денеска од општина Бутел ја почнуваат големата акција за чистење на улиците со цел намалување на загаденоста, која ќе се спроведува во сите скопски општини во период од 20-тина дена.

Времеплов
x