20
Македонските пливачи подготвени за ЕП во Копенхаген

Македонските пливачи подготвени за ЕП во Копенхаген

пред 2 месеци - Курир - Спорт

Агенцијата за млади и спорт во соработка со Пливачката федерација на Македонија ќе го подржи учеството на пливачите Ана Јаневска,...

Македонски пливачи тргнуваат за Европското првенство во Копенхаген

Македонски пливачи тргнуваат за Европското првенство во Копенхаген

пред 2 месеци - Репортер - Без катеторија

Од 13 до 17 декември во Копенхаген ќе се одржи Европското првенство во кратко пливање, а Македонија ќе има 4 пливачи: Ана Јаневска, Љупчо Ангеловски, Миа Крстева, Давор Петровски и Методија Ангелески.

Македонија со пет пливачи на ЕП на кратки патеки

Македонија со пет пливачи на ЕП на кратки патеки

пред 2 месеци - Top Sport - Спорт

Агенцијата за млади и спорт (АМС) во соработка со Пливачката федерација на Македонија ќе го поддржи учеството на пливачите...

Македонија со четворица пливачи на ЕП во Копенхаген  Подготвени за успешен настап

Македонија со четворица пливачи на ЕП во Копенхаген: Подготвени за успешен настап!

пред 2 месеци - Екипа - Спорт

Агенцијата за млади и спорт на Република Македонија во соработка со Пливачката федерација на Македонија ќе го подржи учеството...

Македонските пливачи подготвени за ЕП во пливање во Копенхаген

Македонските пливачи подготвени за ЕП во пливање во Копенхаген

пред 2 месеци - +Инфо - Спорт

Агенцијата за млади и спорт на Република Македонија во соработка со Пливачката федерација на Македонија ќе го подржи учеството...

Македонски пливачи подготвени за Европското првенство во пливање во Копенхаген

Македонски пливачи подготвени за Европското првенство во пливање во Копенхаген

пред 2 месеци - A1on - Спорт

Агенцијата за млади и спорт на Република Македонија во соработка со Пливачката федерација на Македонија ќе го подржи учеството...

Времеплов
x