20
Малолетници се тепале во Чаир  договориле судир по расправија на социјални мрежи

Малолетници се тепале во Чаир, договориле судир по расправија на социјални мрежи

пред 2 месеци - Весник - Македонија

Две групи малолетни лица се степале на улицата  „Коста Абрашевиќ, откако претходно се расправале на социјалните мрежи. Од...

Малолетници се тепале во Чаир  договориле судир по расправија на социјални мрежи

Малолетници се тепале во Чаир, договориле судир по расправија на социјални мрежи

пред 2 месеци - Вечер - Скопје

Две групи малолетни лица се степале на улицата  „Коста Абрашевиќ, откако претходно се расправале на социјалните мрежи. Од...

Масовна тепачка на малолетници во Чаир

Масовна тепачка на малолетници во Чаир

пред 2 месеци - Пулс 24 - Македонија

Две групи на малолетници вчера околу 10 часот го нарушиле јавниот ред и мир на ул. „Коста Абрашевиќ“ со меѓусебна тепачка.

Малолетници се тепале во Чаир  договориле судир по расправија на социјални мрежи

Малолетници се тепале во Чаир, договориле судир по расправија на социјални мрежи

пред 2 месеци - Макфакс - Без катеторија

Две групи малолетни лица се степале на улицата  „Коста Абрашевиќ, откако претходно се расправале на социјалните мрежи. Од...

Договориле средба по расправија на социјални мрежи  Масовна тепачка на малолетници во Чаир

Договориле средба по расправија на социјални мрежи: Масовна тепачка на малолетници во Чаир

пред 2 месеци - Скопје Инфо - Без катеторија

Две групи на малолетници вчера околу 10 часот го нарушиле јавниот ред и мир на ул. „Коста Абрашевиќ“ со меѓусебна тепачка.

Тепачка на малолетници во Скопје по расправија на социјалните мрежи

Тепачка на малолетници во Скопје по расправија на социјалните мрежи

пред 2 месеци - A1on - Македонија

Две групи малолетници вчера се степале во Скопје по претходна расправија на социјалните мрежи. Од полицијата информираат дека вчера околу 10 часот било пријавено дека на ул.

28 малолетници се степале откако се искарале на Фејсбук

28 малолетници се степале откако се искарале на Фејсбук

пред 2 месеци - +Инфо - Македонија

Две групи малолетници вчера се степале во Скопје по претходна расправија на социјалните мрежи. Од полицијата информираат...

Договориле се на Фејсбук  Ученици се испотепале вчера во Скопје

Договориле се на Фејсбук: Ученици се испотепале вчера во Скопје

пред 2 месеци - Прес 24 - Хроника

Во 10 часот вчера било пријавено дека на улицата „Коста Абрашевиќ“ дошло до нарушување на јавниот ред и мир со меѓусебна тепачка помеѓу две групи малолетници.

Масовна тепачка на малолетници во Чаир

Масовна тепачка на малолетници во Чаир!

пред 2 месеци - Весник - Македонија

Две групи на малолетници вчера околу 10 часот го нарушиле јавниот ред и мир на ул. „Коста Абрашевиќ" со меѓусебна тепачка.

Масовна тепачка на малолетници во Чаир

Масовна тепачка на малолетници во Чаир!

пред 2 месеци - Вечер - Скопје

Две групи на малолетници вчера околу 10 часот го нарушиле јавниот ред и мир на ул. „Коста Абрашевиќ" со меѓусебна тепачка.

Масовна тепачка на малолетници во Чаир  договориле средба по расправија на социјални мрежи

Масовна тепачка на малолетници во Чаир, договориле средба по расправија на социјални мрежи

пред 2 месеци - Курир - Хроника

Две групи на малолетници вчера околу 10 часот го нарушиле јавниот ред и мир на ул. „Коста Абрашевиќ“ со меѓусебна тепачка.

Се расправале на Фејсбук па се испотепаа на улица   Жестока тепачка на малолетници во Скопје

Се расправале на Фејсбук па се испотепаа на улица - Жестока тепачка на малолетници во Скопје

пред 2 месеци - Сител - Македонија

Вчера околу 10.00 часот било пријавено дека на ул. „Коста Абрашевиќ“ дошло до нарушување на јавниот ред и мир со меѓусебна тепачка помеѓу две групи малолетници.

Малолетници се тепале во Чаир  договориле судир по расправија на социјални мрежи

Малолетници се тепале во Чаир, договориле судир по расправија на социјални мрежи

пред 2 месеци - Канал 77 - Хроника

Две групи малолетни лица се степале на улицата  „Коста Абрашевиќ, откако претходно се расправале на социјалните мрежи. Од...

Малолетници се тепале во Чаир  договориле судир по расправија на социјални мрежи

Малолетници се тепале во Чаир, договориле судир по расправија на социјални мрежи

пред 2 месеци - Кајгана - Хроника

Две групи малолетни лица се степале на улицата „Коста Абрашевиќ, откако претходно се расправале на социјалните мрежи. Од...

Времеплов
x