20
Синдикат на ЦУК Директор на ЦУК да биде професионалец

Синдикат на ЦУК: Директор на ЦУК да биде професионалец

пред 2 месеци - Сител - Македонија

Претседателот на Синдикатот на вработените во Центарот за управување со кризи Илија Бојаровски денеска на прес-конференција...

Синдикатот на ЦУК го обвини Буџаки дека многу троши на ручеци

Синдикатот на ЦУК го обвини Буџаки дека многу троши на ручеци

пред 2 месеци - +Инфо - Економија

Претседателот на Синдикатот на вработените во Центарот за управување со кризи Илија Бојаровски денеска на прес-конференција...

Првиот синдикалец на ЦУК го обвини Буџаку за нестручност тој демантира

Првиот синдикалец на ЦУК го обвини Буџаку за нестручност-тој демантира

пред 2 месеци - Нова ТВ - Македонија

Претседателот на Синдикатот на вработените во Центарот за управување со кризи Илија Бојаровски денеска на прес-конференција...

Буџаку Бојаровски мисли дека ако ме оцрни ќе стане директор на ЦУК

Буџаку: Бојаровски мисли дека ако ме оцрни ќе стане директор на ЦУК

пред 2 месеци - Весник - Македонија

ЦУК има буџет од 220 илјади денари и ручекот со шесте членови од јапонската асоцијација е платен со тие пари. Се работи за еден, а не за шест ручеци.

Буџаку Бојаровски мисли дека ако ме оцрни ќе стане директор на ЦУК

Буџаку: Бојаровски мисли дека ако ме оцрни ќе стане директор на ЦУК

пред 2 месеци - Вечер - Македонија

ЦУК има буџет од 220 илјади денари и ручекот со шесте членови од јапонската асоцијација е платен со тие пари. Се работи за еден, а не за шест ручеци.

Бојаровски Буџаку трошел по 40 илјади денари за ручеци

Бојаровски: Буџаку трошел по 40 илјади денари за ручеци

пред 2 месеци - Весник - Македонија

В.д. директорот на Центарот на управување со кризи, Агрон Буџаку додека на синдикалците и на вработените не им исплатувал...

Бојаровски Буџаку трошел по 40 илјади денари за ручеци

Бојаровски: Буџаку трошел по 40 илјади денари за ручеци

пред 2 месеци - Вечер - Македонија

В.д. директорот на Центарот на управување со кризи, Агрон Буџаку додека на синдикалците и на вработените не им исплатувал...

Буџаку Бојаровски мисли дека ако ме оцрни ќе стане директор на ЦУК

Буџаку: Бојаровски мисли дека ако ме оцрни ќе стане директор на ЦУК

пред 2 месеци - Макфакс - Македонија

ЦУК има буџет од 220 илјади денари и ручекот со шесте членови од јапонската асоцијација е платен со тие пари. Се работи за еден, а не за шест ручеци.

Бојаровски Буџаку трошел по 40 илјади денари за ручеци

Бојаровски: Буџаку трошел по 40 илјади денари за ручеци

пред 2 месеци - Макфакс - Македонија

В.д. директорот на Центарот на управување со кризи, Агрон Буџаку додека на синдикалците и на вработените не им исплатувал...

Буџаку Бојаровски настапува сам а не во име на Синдикатот

Буџаку: Бојаровски настапува сам, а не во име на Синдикатот

пред 2 месеци - A1on - Македонија

ЦУК доби благодарница од Џајка, јапонската асоцијација за помош во кризи и тоа е одговорот на прашањето дали во ЦУК се вработени професионалци или непрофесионалци, рече В.

Синдикатот бара професионални кадри да раководат со ЦУК

Синдикатот бара професионални кадри да раководат со ЦУК

пред 2 месеци - 24 вести - Македонија

Синдикат на вработените во Центарот за управување со кризи на Владата на Македонија на денешната прес конференција побара професионален кадар за работа во ЦУК.

Бојаровски Буџаку за ручеци трошел 40 илјади денари на ден а нема за плати за вработените

Бојаровски: Буџаку за ручеци трошел 40 илјади денари на ден, а нема за плати за вработените

пред 2 месеци - A1on - Македонија

Во поглед на злоупотребите, евидентно е дека постојат од страна на в.д. директорот на Центарот на управување со кризи, Агрон Буџаку и неговиот кабинет.

Буџаку Бојаровски мисли дека со оцрнување ќе стане директор на ЦУК

Буџаку: Бојаровски мисли дека со оцрнување ќе стане директор на ЦУК

пред 2 месеци - Либертас - Македонија

ЦУК доби благодарница од Џајка, јапонската асоцијација за помош во кризи и тоа е одговорот на прашањето дали во ЦУК се вработени професионалци или непрофесионалци, рече В.

Бојаровски Буџаку за ручеци трошел по 40 илјади денари а нема за плати за вработените

Бојаровски: Буџаку за ручеци трошел по 40 илјади денари, а нема за плати за вработените

пред 2 месеци - Либертас - Македонија

Во поглед на злоупотребите, евидентно е дека постојат од страна на в.д. директорот на Центарот на управување со кризи, Агрон Буџаку и неговиот кабинет.

Бојаровски Буџаку трошел по 40 илјади денари за ручеци

Бојаровски: Буџаку трошел по 40 илјади денари за ручеци

пред 2 месеци - Кајгана - Македонија

В.д. директорот на Центарот на управување со кризи, Агрон Буџаку додека на синдикалците и на вработените не им исплатувал...

Времеплов
x