20
Притворените патриоти само ја продолжуваат борбата на Карев Сандански и на Ќосето порача ВМРО ДПМНЕ

Притворените патриоти само ја продолжуваат борбата на Карев, Сандански и на Ќосето, порача ВМРО-ДПМНЕ

пред 3 месеци - Весник - Македонија

Сите 36 луѓе се жртва на политички реваншизам и прогон од страна на антидржавната хунта на СДСМ. Сакам од овде да им порачаме...

Притворените патриоти само ја продолжуваат борбата на Карев Сандански и на Ќосето порача ВМРО ДПМНЕ

Притворените патриоти само ја продолжуваат борбата на Карев, Сандански и на Ќосето, порача ВМРО-ДПМНЕ

пред 3 месеци - Вечер - Македонија

Сите 36 луѓе се жртва на политички реваншизам и прогон од страна на антидржавната хунта на СДСМ. Сакам од овде да им порачаме...

Притворените патриоти само ја продолжуваат борбата на Карев Сандански и на Ќосето порача ВМРО ДПМНЕ

Притворените патриоти само ја продолжуваат борбата на Карев, Сандански и на Ќосето, порача ВМРО-ДПМНЕ

пред 3 месеци - Макфакс - Македонија

Сите 36 луѓе се жртва на политички реваншизам и прогон од страна на антидржавната хунта на СДСМ. Сакам од овде да им порачаме...

Колариќ СДСМ ја замолкна правдата во Македонија а судовите и судиите под притисок на партијата на власт судат политички

Колариќ: СДСМ ја замолкна правдата во Македонија, а судовите и судиите под притисок на партијата на власт судат политички

пред 3 месеци - Курир - Македонија

СДСМ ја замолкна правдата во Македонија, судовите и судиите под притисок на партијата на власт судат политички и под партиски притисок и директива.

Колариќ СДСМ ја замолкна правдата во Македонија  судиите под притисок на партијата на власт судат политички

Колариќ:СДСМ ја замолкна правдата во Македонија - судиите под притисок на партијата на власт судат политички

пред 3 месеци - Прес 24 - Македонија

СДСМ ја замолкна правдата во Македонија, судовите и судиите под притисок на партијата на власт судат политички и под партиски притисок и директива.

Нацев Нема да дозволиме оние чии што единствен грев е што ја сакаат својата татковина да останат во затворите

Нацев: Нема да дозволиме оние чии што единствен грев е што ја сакаат својата татковина да останат во затворите

пред 3 месеци - Курир - Македонија

Вечерва и денес се собравме за да им дадеме поддршка на нашите браќа и сестри маченици кои се неправедно осудени за фингирани...

Колариќ СДСМ ја замолкна правдата во Македонија а судовите и судиите под притисок на партијата на власт судат политички

Колариќ: СДСМ ја замолкна правдата во Македонија, а судовите и судиите под притисок на партијата на власт судат политички

пред 3 месеци - Пулс 24 - Македонија

СДСМ ја замолкна правдата во Македонија, судовите и судиите под притисок на партијата на власт судат политички и под партиски притисок и директива.

Нацев Нема да дозволиме да останат во затвор само затоа што ја сакаат татковината

Нацев: Нема да дозволиме да останат во затвор само затоа што ја сакаат татковината

пред 3 месеци - Прес 24 - Македонија

Вечерва и денес се собравме за да им дадеме поддршка на нашите браќа и сестри маченици кои се неправедно осудени за фингирани...

ВМРО ДПМНЕ протестира за притворените

ВМРО ДПМНЕ протестира за притворените

пред 3 месеци - Нова ТВ - Македонија

ВМРО ДПМНЕ и денеска протестираше пред Министерството за правда, поради приведените за случувањата на 27 април во Собранието.

Времеплов
x