20
Димитров учествуваше на Министерски совет на ОБСЕ во Виена

Димитров учествуваше на Министерски совет на ОБСЕ во Виена

пред 2 месеци - Сител - Македонија

Министерот за надворешни работи, Никола Димитров учествуваше на 24. Министерски совет на ОБСЕ, кој денеска и утре се одржува во Виена.

Димитров учествуваше на Министерски совет на ОБСЕ во Виена

Димитров учествуваше на Министерски совет на ОБСЕ во Виена

пред 2 месеци - Прес 24 - Македонија

Министерот за надворешни работи, Никола Димитров учествуваше на 24. Министерски совет на ОБСЕ, кој денеска и утре се одржува во Виена.

Димитров учествува на Министерскиот совет на ОБСЕ во Виена

Димитров учествува на Министерскиот совет на ОБСЕ во Виена

пред 2 месеци - Весник - Македонија

Министерот за надворешни работи, Никола Димитров, учествува на 24. Министерски совет на ОБСЕ, кој се одржува денеска и утре во Виена, Австрија.

Димитров учествува на Министерскиот совет на ОБСЕ во Виена

Димитров учествува на Министерскиот совет на ОБСЕ во Виена

пред 2 месеци - Вечер - Македонија

Министерот за надворешни работи, Никола Димитров, учествува на 24. Министерски совет на ОБСЕ, кој се одржува денеска и утре во Виена, Австрија.

Димитров учествува на Министерскиот совет на ОБСЕ во Виена

Димитров учествува на Министерскиот совет на ОБСЕ во Виена

пред 2 месеци - Макфакс - Македонија

Министерот за надворешни работи, Никола Димитров, учествува на 24. Министерски совет на ОБСЕ, кој се одржува денеска и утре во Виена, Австрија.

Димитров учествуваше 24 Министерски совет на ОБСЕ во Виена

Димитров учествуваше 24.Министерски совет на ОБСЕ во Виена

пред 2 месеци - Канал 5 - Македонија

Од МНР соопштија дека на Министерскиот совет се дискутирало за активностите на ОБСЕ, актуелните предизвици со кои се соочува ОБСЕ регионот, како и за модалитетите за поефикасно справување со овие предизвици.

Димитров на министерскиот совет на ОБСЕ  Не постои друга алтернатива освен заштитата на човековите права

Димитров на министерскиот совет на ОБСЕ: Не постои друга алтернатива освен заштитата на човековите права

пред 2 месеци - A1on - Македонија

Министерот за надворешни работи на Република Македонија, Никола Димитров учествуваше на 24-от Министерски совет на ОБСЕ, кој се одржува на 7 и 8 декември 2017 г.

Димитров учествуваше на Министерски совет на ОБСЕ во Виена

Димитров учествуваше на Министерски совет на ОБСЕ во Виена

пред 2 месеци - Либертас - Македонија

Министерот за надворешни работи, Никола Димитров учествуваше на 24. Министерски совет на ОБСЕ, кој денеска и утре се одржува во Виена.

Министерот Димитров на состанок на ОБСЕ

Министерот Димитров на состанок на ОБСЕ

пред 2 месеци - МТВ 1 - Македонија

Министерот за надворешни работи Никола Димитров ќе учествува на 24-от министерски совет на Организацијата за безбедност и соработка во Европа, што ќе се одржи денеска и утре во Виена.

Димитров на Министерски совет на ОБСЕ во Виена

Димитров на Министерски совет на ОБСЕ во Виена

пред 2 месеци - Сител - Македонија

Делегација предводена од министерот за надворешни работи на Република Македонија, Никола Димитров, ќе учествува на 24. Министерски...

Димитров на Министерски совет на ОБСЕ во Виена

Димитров на Министерски совет на ОБСЕ во Виена

пред 2 месеци - 24 вести - Македонија

Делегација предводена од министерот за надворешни работи на Република Македонија, Никола Димитров, денеска и утре ќе учествува на 24.

Димитров на Министерски совет на ОБСЕ во Виена

пред 2 месеци - Канал 5 - Македонија

Како што соопшти МНР, шефот на дипломатијата Димитров ќе има свое обраќање на Министерскиот совет на кој ќе ги претстави ставовите на Република Македонија.

Димитров на Министерски совет на ОБСЕ во Виена

Димитров на Министерски совет на ОБСЕ во Виена

пред 2 месеци - A1on - Македонија

Делегација предводена од министерот за надворешни работи на Република Македонија, Никола Димитров, ќе учествува на 24. Министерски...

Делегација на Македонија учествува на Министерски совет на ОБСЕ во Виена

Делегација на Македонија учествува на Министерски совет на ОБСЕ во Виена

пред 2 месеци - Весник - Македонија

Делегација предводена од министерот за надворешни работи на Република Македонија, Никола Димитров, ќе учествува во работата...

Делегација на Македонија учествува на Министерски совет на ОБСЕ во Виена

Делегација на Македонија учествува на Министерски совет на ОБСЕ во Виена

пред 2 месеци - Вечер - Македонија

Делегација предводена од министерот за надворешни работи на Република Македонија, Никола Димитров, ќе учествува во работата...

Делегација на Македонија учествува на Министерски совет на ОБСЕ во Виена

Делегација на Македонија учествува на Министерски совет на ОБСЕ во Виена

пред 2 месеци - Макфакс - Македонија

Делегација предводена од министерот за надворешни работи на Република Македонија, Никола Димитров, ќе учествува во работата...

Учество на делегација од Република Македонија на Министерскиот совет на ОБСЕ

Учество на делегација од Република Македонија на Министерскиот совет на ОБСЕ

пред 2 месеци - A1on - Македонија

Делегација предводена од министерот за надворешни работи на Република Македонија, Никола Димитров, ќе учествува во работата...

Времеплов
x