20
Свечена академија по повод државниот празник Св Климент Охридски

Свечена академија по повод државниот празник Св.Климент Охридски

пред 3 месеци - Сител - Македонија

Свечена академија во пресрет на утрешниот државен празник Св. Климент Охридски, во Македонскиот народен театар одржа вечерва Македонската православна црква под покровителство на претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев.

Заев Носејќи ги духовноста и просветителството во себе секој може да биде своевиден Свети Климент

Заев: Носејќи ги духовноста и просветителството во себе, секој може да биде своевиден Свети Климент

пред 3 месеци - Весник - Македонија

Премиерот Зоран Заев вечерва присуствуваше на одбележувањето на празникот Св. Климент Охридски, основоположникот на Македонската духовност и црква.

Заев Носејќи ги духовноста и просветителството во себе секој може да биде своевиден Свети Климент

Заев: Носејќи ги духовноста и просветителството во себе, секој може да биде своевиден Свети Климент

пред 3 месеци - Вечер - Македонија

Премиерот Зоран Заев вечерва присуствуваше на одбележувањето на празникот Св. Климент Охридски, основоположникот на Македонската духовност и црква.

Заев Носејќи ги духовноста и просветителството во себе секој може да биде своевиден Свети Климент

Заев: Носејќи ги духовноста и просветителството во себе, секој може да биде своевиден Свети Климент

пред 3 месеци - Макфакс - Македонија

Премиерот Зоран Заев вечерва присуствуваше на одбележувањето на празникот Св. Климент Охридски, основоположникот на Македонската духовност и црква.

Свечена академија по повод утрешниот државниот празник Свети Климент Охридски

Свечена академија по повод утрешниот државниот празник Свети Климент Охридски

пред 3 месеци - Прес 24 - Македонија

Свечена академија во пресрет на утрешниот државен празник Св. Климент Охридски, во Македонскиот народен театар одржа вечерва Македонската православна црква под покровителство на претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев.

Свечена академија по повод државниот празник Св Климент Охридски

Свечена академија по повод државниот празник Св.Климент Охридски

пред 3 месеци - Канал 5 - Македонија

- Општото добро треба да биде достоинствена водилка на секој човек и колку сме се развиле како луѓе во практикувањето акции за општо добро, ете тоа е мерката колку сме израснале и сме се надраснале духовно.

Заев Со практикување на духовноста просветлението просветителството стануваме подобри луѓе

Заев: Со практикување на духовноста, просветлението, просветителството стануваме подобри луѓе

пред 3 месеци - A1on - Македонија

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев вечерва присуствуваше на одбележувањето на празникот Св. Климент Охридски, основоположникот на Македонската духовност и црква.

Свечена академија по повод државниот празник Св Климент Охридски

Свечена академија по повод државниот празник Св.Климент Охридски

пред 3 месеци - +Инфо - Култура

Свечена академија во пресрет на утрешниот државен празник Св. Климент Охридски, во Македонскиот народен театар одржа вечерва Македонската православна црква под покровителство на претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев.

Поглаварот на МПЦ ОА г г Стефан Мора да сфатиме дека работите треба да се решаваат низ дијалог

Поглаварот на МПЦ-ОА, г.г. Стефан: Мора да сфатиме дека работите треба да се решаваат низ дијалог

пред 3 месеци - Либертас - Македонија

Во обраќањето на свечена академија во пресрет на утрешниот државен празник Св. Климент Охридски, во Македонскиот народен театар, архиепископот охридски и македонски г.

Премиерот Заев и поглаварот Стефан се обратија на свечената академија за државниот празник Св Климент Охридски

Премиерот Заев и поглаварот Стефан се обратија на свечената академија за државниот празник Св.Климент Охридски

пред 3 месеци - Либертас - Македонија

Свечена академија во пресрет на утрешниот државен празник Св. Климент Охридски, во Македонскиот народен театар одржа вечерва Македонската православна црква под покровителство на претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев.

Во Прилеп чествување за Свети Климент Охридски

Во Прилеп чествување за Свети Климент Охридски

пред 3 месеци - Сител - Македонија

Со положување свежо цвеќе пред споменикот на првиот претседател на президиумот на АСНОМ Методија Андонов Ченто и на Могилата...

Жан Патрик Конрад е добитник на  Наградата за хуманизам за 2018 година

Жан Патрик-Конрад е добитник на „ Наградата за хуманизам за 2018 година“

пред 3 месеци - Сител - Македонија

Светската награда за хуманизам за 2018 година, со која Охридската академија на хуманизмот го слави името на Св. Климент на...

Жан Патрик Конрад е добитник на светската награда за хуманизам за 2018 година

Жан-Патрик Конрад е добитник на светската награда за хуманизам за 2018. година

пред 3 месеци - Весник - Македонија

Светската награда за хуманизам за 2018 година, со која Охридската академија на хуманизмот го слави името на Св. Климент,...

Жан Патрик Конрад е добитник на светската награда за хуманизам за 2018 година

Жан-Патрик Конрад е добитник на светската награда за хуманизам за 2018. година

пред 3 месеци - Вечер - Македонија

Светската награда за хуманизам за 2018 година, со која Охридската академија на хуманизмот го слави името на Св. Климент,...

Жан Патрик Конрад е добитник на светската награда за хуманизам за 2018 година

Жан-Патрик Конрад е добитник на светската награда за хуманизам за 2018. година

пред 3 месеци - Макфакс - Македонија

Светската награда за хуманизам за 2018 година, со која Охридската академија на хуманизмот го слави името на Св. Климент,...

Чествување на св Климент Охридски во Прилеп во пресрет на празникот

Чествување на св. Климент Охридски во Прилеп, во пресрет на празникот

пред 3 месеци - Весник - Македонија

Со положување на свежо цвеќе пред споменикот на „Методија Андонов Ченто“ и на Могилата на непобедените, делегација на Совет...

Чествување на св Климент Охридски во Прилеп во пресрет на празникот

Чествување на св. Климент Охридски во Прилеп, во пресрет на празникот

пред 3 месеци - Вечер - Македонија

Со положување на свежо цвеќе пред споменикот на „Методија Андонов Ченто“ и на Могилата на непобедените, делегација на Совет...

Чествување на св Климент Охридски во Прилеп во пресрет на празникот

Чествување на св. Климент Охридски во Прилеп, во пресрет на празникот

пред 3 месеци - Макфакс - Македонија

Со положување на свежо цвеќе пред споменикот на „Методија Андонов Ченто“ и на Могилата на непобедените, делегација на Совет...

Жан Патрик Конрад е добитник на  Наградата за хуманизам за 2018 година

Жан Патрик-Конрад е добитник на „ Наградата за хуманизам за 2018 година“

пред 3 месеци - +Инфо - Култура

Светската награда за хуманизам за 2018 година, со која Охридската академија на хуманизмот го слави името на Св. Климент на...

Жан Патрик Конрад е добитник на Наградата за хуманизам за 2018 година

Жан Патрик-Конрад е добитник на „Наградата за хуманизам за 2018 година“

пред 3 месеци - Радио МОФ - Без катеторија

Светската награда за хуманизам за 2018 година, со која Охридската академија на хуманизмот го слави името на Св. Климент на...

Времеплов
x