20
Кучиња ги изедоа скопјани  напад во Аеродром

Кучиња ги изедоа скопјани, напад во Аеродром

пред 3 месеци - Весник - Македонија

Вечерва во 20 часот и 15 минути до 21 часот од прилика се случувала крвава драма во аеродром, каде кученод расата "ротвајлер" нападнал и касал деца, случајни минувачи, се што ќе дофател.

Кучиња ги изедоа скопјани  напад во Аеродром

Кучиња ги изедоа скопјани, напад во Аеродром

пред 3 месеци - Вечер - Скопје

Вечерва во 20 часот и 15 минути до 21 часот од прилика се случувала крвава драма во аеродром, каде кученод расата "ротвајлер" нападнал и касал деца, случајни минувачи, се што ќе дофател.

Крвав инцидент во Аеродром   Тодор Петров раскажува за случајот

Крвав инцидент во Аеродром - Тодор Петров раскажува за случајот

пред 3 месеци - Скопје Инфо - Без катеторија

Вечерва во 20 часот и 15 минути до 21 часот од прилика се случувала крвава драма во Aеродром, каде кученод расата “ротфајлер” нападнал и касал деца, случајни минувачи, се што ќе дофател.

Крвав инцидент во Аеродром вечерва   Тодор Петров раскажува за случајот

Крвав инцидент во Аеродром вечерва – Тодор Петров раскажува за случајот

пред 3 месеци - Курир - Македонија

Вечерва во 20часот и 15 минути до 21 часот од прилика се случувала крвава драма во аеродром, каде кученод расата “ротфајлер” нападнал и касал деца, случајни минувачи, се што ќе дофател.

Крвав инцидент во Аеродром вечерва   Тодор Петров раскажува за случајот

Крвав инцидент во Аеродром вечерва – Тодор Петров раскажува за случајот

пред 3 месеци - Прес 24 - Хроника

Вечерва во 20часот и 15 минути до 21 часот од прилика се случувала крвава драма во аеродром, каде кученод расата “ротфајлер” нападнал и касал деца, случајни минувачи, се што ќе дофател.

ДРАМА ВО НОВО ЛИСИЧЕ  Бесно куче гризало деца  Тодор Петров раскажува за случката

ДРАМА ВО НОВО ЛИСИЧЕ: Бесно куче гризало деца, Тодор Петров раскажува за случката!

пред 3 месеци - Infomax - Хроника

Вечерва во 20часот и 15 минути до 21 часот од прилика се случувала крвава драма во аеродром, каде кученод расата “ротфајлер” нападнал и касал деца, случајни минувачи, се што ќе дофател.

Времеплов
x