20
Обвинетите во Транспортер бараат тонско и визуелно снимање на судењето

Обвинетите во „Транспортер“ бараат тонско и визуелно снимање на судењето

пред 4 месеци - Канал 5 - Македонија

Обвинетите побараа од Судот визуелно и тонско снимање на судењето и доказите да ги добијат во писмена форма, иако претходно ги добиле електронски.

Пеливанов Снимање на судењата се бара само за предмети на СЈО

Пеливанов: Снимање на судењата се бара само за предмети на СЈО

пред 4 месеци - Весник - Македонија

Обвинителот Трајче Пеливанов од СЈО рече дека истрагата за “Транспортер” е завршена во 2016 година и дека известување за завршена истрага обвинетите добиле во септември и октомври 2016 година.

Обвинетите во Транспортер бараат тонско и визуелно снимање на судењето

Обвинетите во „Транспортер“ бараат тонско и визуелно снимање на судењето

пред 4 месеци - +Инфо - Македонија

Во Кривичниот суд денеска се одржува рочиште за предметот „Транспортер“ на Специјалното јавно обвинителство, во кој првообвинет е поранешниот битолскиот градоначалник Владимир Талески и уште 20 лица.

Пеливанов Снимање на судењата се бара само за предмети на СЈО

Пеливанов: Снимање на судењата се бара само за предмети на СЈО

пред 4 месеци - Вечер - Македонија

Обвинителот Трајче Пеливанов од СЈО рече дека истрагата за “Транспортер” е завршена во 2016 година и дека известување за завршена истрага обвинетите добиле во септември и октомври 2016 година.

Пеливанов Снимање на судењата се бара само за предмети на СЈО

Пеливанов: Снимање на судењата се бара само за предмети на СЈО

пред 4 месеци - Макфакс - Македонија

Обвинителот Трајче Пеливанов од СЈО рече дека истрагата за “Транспортер” е завршена во 2016 година и дека известување за завршена истрага обвинетите добиле во септември и октомври 2016 година.

Одбраната бара одложување на судењето за Транспортер зошто нема камери во судницата

Одбраната бара одложување на судењето за „Транспортер“ зошто нема камери во судницата

пред 4 месеци - Весник - Македонија

Адвокатот на дел од обвинетите во предметот „Транспортер“, Димитар Дангов, денеска во кривичниот суд побара да се одложи главната расправа бидејќи записникот се води стенографски, а нема можност за визуелно и тонско снимање.

Одбраната бара одложување на судењето за Транспортер зошто нема камери во судницата

Одбраната бара одложување на судењето за „Транспортер“ зошто нема камери во судницата

пред 4 месеци - Вечер - Македонија

Адвокатот на дел од обвинетите во предметот „Транспортер“, Димитар Дангов, денеска во кривичниот суд побара да се одложи главната расправа бидејќи записникот се води стенографски, а нема можност за визуелно и тонско снимање.

Пеливанов Само за предмети на СЈО се бара снимање на судењата

Пеливанов: Само за предмети на СЈО се бара снимање на судењата

пред 4 месеци - A1on - Македонија

Обвинителот Трајче Пеливанов од СЈО рече дека истрагата за „Транспортер” е завршена во 2016 година и дека известување за завршена истрага обвинетите добиле во септември и октомври 2016 година.

Одбраната бара одложување на судењето за Транспортер зошто нема камери во судницата

Одбраната бара одложување на судењето за „Транспортер“зошто нема камери во судницата

пред 4 месеци - Макфакс - Македонија

Адвокатот на дел од обвинетите во предметот „Транспортер“, Димитар Дангов, денеска во кривичниот суд побара да се одложи главната расправа бидејќи записникот се води стенографски, а нема можност за визуелно и тонско снимање.

Обвинетите во Транспортер не сакаат камери но сакаат да се снимаат судењата

Обвинетите во „Транспортер“ не сакаат камери, но сакаат да се снимаат судењата

пред 4 месеци - Весник - Македонија

Обвинетите во предметот „Транспортер“ денеска не сакаа да бидат снимени во судницата во кривичниот суд. Со ова продолжува...

Обвинетите во Транспортер не сакаат камери но сакаат да се снимаат судењата

Обвинетите во „Транспортер“ не сакаат камери, но сакаат да се снимаат судењата

пред 4 месеци - Вечер - Македонија

Обвинетите во предметот „Транспортер“ денеска не сакаа да бидат снимени во судницата во кривичниот суд. Со ова продолжува...

Обвинетите во Транспортер не сакаат камери но сакаат да се снимаат судењата

Обвинетите во „Транспортер“ не сакаат камери, но сакаат да се снимаат судењата

пред 4 месеци - Макфакс - Македонија

Обвинетите во предметот „Транспортер“ денеска не сакаа да бидат снимени во судницата во кривичниот суд. Со ова продолжува...

Одбраната бара одложување на судењето за Транспортер зошто нема камери во судницата

Одбраната бара одложување на судењето за „Транспортер“ зошто нема камери во судницата

пред 4 месеци - A1on - Македонија

Адвокатот на дел од обвинетите во предметот „Транспортер“, Димитар Дангов, денеска во кривичниот суд побара да се одложи главната расправа бидејќи записникот се води стенографски, а нема можност за визуелно и тонско снимање.

И обвинетите во Транспортер бараат снимање на рочиштата

И обвинетите во Транспортер бараат снимање на рочиштата

пред 4 месеци - Нова ТВ - Македонија

Во Кривичниот суд денеска се одржува рочиште за предметот „Транспортер“ на Специјалното јавно обвинителство, во кој првообвинет е поранешниот битолскиот градоначалник Владимир Талески и уште 20 лица.

Обвинетите во Транспортер не сакаат камери но сакаат да се снимаат судењата

Обвинетите во „Транспортер“ не сакаат камери, но сакаат да се снимаат судењата

пред 4 месеци - A1on - Македонија

Обвинетите во предметот „Транспортер“ денеска не сакаа да бидат снимени во судницата во кривичниот суд. Со ова продолжува...

СДСМ направи циркуз од судството На Заев му закажуваат рочишта во ист ден за да не губи време ниту за одложувањето

СДСМ направи циркуз од судството: На Заев му закажуваат рочишта во ист ден, за да не губи време ниту за одложувањето

пред 4 месеци - Курир - Македонија

За понеделник, 25 декември, во 11.30 часот Апелациониот суд ја закажа јавната седница на која треба да одлучува по жалбата на адвокатите на премиерот Зоран Заев.

СДСМ направи циркуз од судството: На Заев му закажуваат рочишта во ист ден, за да не губи време ниту за одложувањето

пред 4 месеци - Денешен - Македонија

За понеделник, 25 декември, во 11.30 часот Апелациониот суд ја закажа јавната седница на која треба да одлучува по жалбата на адвокатите на премиерот Зоран Заев.

И обвинетите во Транспортер бараат снимање на судењето

И обвинетите во „Транспортер“ бараат снимање на судењето

пред 4 месеци - Либертас - Македонија

Во Кривичниот суд денеска се одржува рочиште за предметот „Транспортер“ на Специјалното јавно обвинителство, во кој првообвинет е поранешниот битолскиот градоначалник Владимир Талески и уште 20 лица.

Обвинетите во Транспортер не сакаат ТВ камери но сакаат да се снимаат судењата

Обвинетите во „Транспортер“ не сакаат ТВ-камери, но сакаат да се снимаат судењата

пред 4 месеци - Либертас - Македонија

Обвинетите во предметот „Транспортер“ денеска не сакаа да бидат снимени во судницата во кривичниот суд. Со ова продолжува...

Кривичен и Апелација во ист ден му закажаа судење на Заев

Кривичен и Апелација во ист ден му закажаа судење на Заев

пред 4 месеци - Весник - Македонија

За понеделник, 25 декември, во 11.30 часот Апелациониот суд ја закажа јавната седница на која треба да одлучува по жалбата на адвокатите на премиерот Зоран Заев.

Кривичен и Апелација во ист ден му закажаа судење на Заев

Кривичен и Апелација во ист ден му закажаа судење на Заев

пред 4 месеци - Вечер - Македонија

За понеделник, 25 декември, во 11.30 часот Апелациониот суд ја закажа јавната седница на која треба да одлучува по жалбата на адвокатите на премиерот Зоран Заев.

Кривичен и Апелација во ист ден му закажаа судење на Заев

Кривичен и Апелација во ист ден му закажаа судење на Заев

пред 4 месеци - Макфакс - Македонија

За понеделник, 25 декември, во 11.30 часот Апелациониот суд ја закажа јавната седница на која треба да одлучува по жалбата на адвокатите на премиерот Зоран Заев.

Пеливанов Снимање на судењата се бара само за предмети на СЈО

Пеливанов: Снимање на судењата се бара само за предмети на СЈО

пред 4 месеци - Кајгана - Македонија

Обвинителот Трајче Пеливанов од СЈО рече дека истрагата за “Транспортер” е завршена во 2016 година и дека известување за завршена истрага обвинетите добиле во септември и октомври 2016 година.

Рочиште за случајот Транспортер во Кривичниот суд

Рочиште за случајот „Транспортер“ во Кривичниот суд

пред 4 месеци - МТВ 1 - Македонија

Во скопскиот Кривичен суд, закажано рочиште за предметот „Транспортер“, што го отвори Специјалното јавно обвинителство. Првообвинет е поранешниот градоначалник на Битола и уште 20 други лица.

Пеливанов Снимање на судењата се бара само за предмети на СЈО

Пеливанов: Снимање на судењата се бара само за предмети на СЈО

пред 4 месеци - Либертас - Македонија

Обвинителот Трајче Пеливанов од СЈО рече дека истрагата за “Транспортер” е завршена во 2016 година и дека известување за завршена истрага обвинетите добиле во септември и октомври 2016 година.

Кривичен и Апелација во ист ден му закажаа судење на Заев

Кривичен и Апелација во ист ден му закажаа судење на Заев

пред 4 месеци - A1on - Македонија

За понеделник, 25 декември, во 11.30 часот Апелациониот суд ја закажа јавната седница на која треба да одлучува по жалбата на адвокатите на премиерот Зоран Заев.

Трет обид за почеток на судењето против поранешниот градоначалник на Битола Владимир Талески

Трет обид за почеток на судењето против поранешниот градоначалник на Битола, Владимир Талески

пред 4 месеци - Канал 77 - Македонија

Во кривичниот суд за денеска во 12 часот е закажано ново рочиште за предметот „Транспортер“ на Специјалното јавно обвинителство, во кој првообвинет е поранешниот градоначалник на Битола, Владимир Талески.

Трет обид за почеток на судењето против поранешниот градоначалник на Битола Владимир Талески

Трет обид за почеток на судењето против поранешниот градоначалник на Битола, Владимир Талески

пред 4 месеци - Весник - Македонија

Во кривичниот суд за денеска во 12 часот е закажано ново рочиште за предметот „Транспортер“ на специјалното јавно обвинителство, во кој првообвинет е поранешниот градоначалник на Битола, Владимир Талески.

Трет обид за почеток на судењето против поранешниот градоначалник на Битола Владимир Талески

Трет обид за почеток на судењето против поранешниот градоначалник на Битола, Владимир Талески

пред 4 месеци - Вечер - Македонија

Во кривичниот суд за денеска во 12 часот е закажано ново рочиште за предметот „Транспортер“ на специјалното јавно обвинителство, во кој првообвинет е поранешниот градоначалник на Битола, Владимир Талески.

Трет обид за почеток на судењето против поранешниот градоначалник на Битола Владимир Талески

Трет обид за почеток на судењето против поранешниот градоначалник на Битола, Владимир Талески

пред 4 месеци - Макфакс - Македонија

Во кривичниот суд за денеска во 12 часот е закажано ново рочиште за предметот „Транспортер“ на специјалното јавно обвинителство, во кој првообвинет е поранешниот градоначалник на Битола, Владимир Талески.

Времеплов
x