20
Апелација ги потврди притворите за уште двајца обвинети за упадот во Собранието

Апелација ги потврди притворите за уште двајца обвинети за упадот во Собранието

пред 4 месеци - Весник - Македонија

Апелацискиот суд ги потврди решенијата за притвори на првостепениот суд за началникот на МВР, Митко Пешев, и за секретарката во Собранието, Елена Доцевска-Божиновска, обвинети за упадот во Собранието на 27 април.

Апелација ги потврди притворите за уште двајца обвинети за упадот во Собранието

Апелација ги потврди притворите за уште двајца обвинети за упадот во Собранието

пред 4 месеци - Вечер - Македонија

Апелацискиот суд ги потврди решенијата за притвори на првостепениот суд за началникот на МВР, Митко Пешев, и за секретарката во Собранието, Елена Доцевска-Божиновска, обвинети за упадот во Собранието на 27 април.

Апелација ги потврди притворите на Доцевска и Пешев

Апелација ги потврди притворите на Доцевска и Пешев

пред 4 месеци - Прес 24 - Хроника

Апелациониот суд ги потврди притворите за вработената во собраниската служба Елена Доцевска и за поранешниот началник од МВР, Митко Пешев.

Апелација ги потврди притворите за уште двајца обвинети за упадот во Собранието

Апелација ги потврди притворите за уште двајца обвинети за упадот во Собранието

пред 4 месеци - Макфакс - Македонија

Апелацискиот суд ги потврди решенијата за притвори на првостепениот суд за началникот на МВР Митко Пешев и за секретарката во Собранието, Елена Доцевска-Божиновска, обвинети за упадот во Собранието на 27 април.

Пешев и Доцевска Божиновска остануваат во притвор

Пешев и Доцевска-Божиновска остануваат во притвор

пред 4 месеци - +Инфо - Македонија

Скопска апелацијаги потврди решенијата за притвори на првостепениот суд за началникот на МВР, Митко Пешев и за секретарката во Собранието, Елена Доцевска-Божиновска, обвинети за упадот во Собранието на 27 април.

Апелација потврди уште два притвори за упадот во Собранието

Апелација потврди уште два притвори за упадот во Собранието

пред 4 месеци - A1on - Македонија

Апелацискиот суд ги потврди решенијата за притвори на првостепениот суд за началникот на МВР Митко Пешев и за секретарката во Собранието, Елена Доцевска-Божиновска, обвинети за упадот во Собранието на 27 април.

Апелација ги потврди притворите на Доцевска и Пешев

Апелација ги потврди притворите на Доцевска и Пешев

пред 4 месеци - 24 вести - Македонија

Апелациониот суд ги потврди притворите и за вработената во собраниската служба Елена Доцевска и за поранешниот началник од МВР, Митко Пешев.

Пешев и Доцевска-Божиновска остануваат во притвор

пред 4 месеци - Либертас - Македонија

Скопска апелацијаги потврди решенијата за притвори на првостепениот суд за началникот на МВР, Митко Пешев и за секретарката во Собранието, Елена Доцевска-Божиновска, обвинети за упадот во Собранието на 27 април.

Апелација ги потврди притворите за уште двајца обвинети за упадот во Собранието

Апелација ги потврди притворите за уште двајца обвинети за упадот во Собранието

пред 4 месеци - Кајгана - Македонија

Апелациониот суд ги потврди решенијата за притвори на првостепениот суд за началникот на МВР, Митко Пешев, и за секретарката во Собранието, Елена Доцевска-Божиновска, обвинети за упадот во Собранието на 27 април.

Потврдени притворите за Василевски и Димовски ВМРО ДПМНЕ нема да учествува во работата на Собранието

Потврдени притворите за Василевски и Димовски, ВМРО-ДПМНЕ нема да учествува во работата на Собранието

пред 4 месеци - 24 вести - Македонија

Пратеникот Сашо Василевски останува во истражниот затвор Шутка, Љупчо Димовски во куќен притвор. По јавните седници одржани утрово, кривичниот совет во рамки на скопска единица, ги одби нивните жалби.

Потврдени притворите за Василевски и Димовски

Потврдени притворите за Василевски и Димовски

пред 4 месеци - 24 вести - Македонија

Пратеникот Сашо Василевски останува во истражниот затвор Шутка, Љупчо Димовски во куќен притвор. По јавните седници одржани утрово, кривичниот совет во рамки на скопска единица, ги одби нивните жалби.

Одбиени жалбите за притворот на пратениците Димовски и Василевски

Одбиени жалбите за притворот на пратениците Димовски и Василевски

пред 4 месеци - МТВ 1 - Македонија

Кривичниот совет при Основниот суд Скопје 1 донесе решение со кое ги одби жалбите за определување притвор за пратениците Љупчо Димовски и Сашо Василевски и ги потврди решенијата на судијата на претходна постапка.

Сашо Василевски останува во Шутка Димовски дома

Сашо Василевски останува во Шутка, Димовски дома

пред 4 месеци - Телма - Македонија

Пратеникот Сашо Василевски останува во Шутка а Љупчо Димовски во домашен притвор, Кривичниот совет на скопска единица ги одби жалбите на двајцата пратнеици.

Одбиени жалбите за притворот на пратениците Димовски и Василевски

Одбиени жалбите за притворот на пратениците Димовски и Василевски

пред 4 месеци - Сител - Македонија

Кривичниот совет при Основниот суд Скопје 1 донесе решение со кое ги одби жалбите  за определување притвор за пратениците Љупчо Димовски и Сашо Василевски и ги потврди решенијата  на судијата на претходна постапка.

Одбиени жалбите на пратениците Димовски и Василевски

Одбиени жалбите на пратениците Димовски и Василевски

пред 4 месеци - Курир - Македонија

Кривичниот совет при Основниот суд Скопје 1 донесе решение со кое ги одби жалбите  за определување притвор за пратениците Љупчо Димовски и Сашо Василевски и ги потврди решенијата  на судијата на претходна постапка.

Одбиени жалбите на Сашо Василевски и Љупчо Димовски  првиот останува во притвор вториот во домашен притвор

Одбиени жалбите на Сашо Василевски и Љупчо Димовски – првиот останува во притвор, вториот во домашен притвор

пред 4 месеци - Весник - Македонија

Кривичниот совет на Основниот суд Скопје 1 одлучи да ги одбие жалбите на пратениците Љупчо Димовски и Сашо Василевски за отфрлање на мерката притвор, односно домашен притвор.

Одбиени жалбите на Сашо Василевски и Љупчо Димовски  првиот останува во притвор вториот во домашен притвор

Одбиени жалбите на Сашо Василевски и Љупчо Димовски – првиот останува во притвор, вториот во домашен притвор

пред 4 месеци - Вечер - Македонија

Кривичниот совет на Основниот суд Скопје 1 одлучи да ги одбие жалбите на пратениците Љупчо Димовски и Сашо Василевски за отфрлање на мерката притвор, односно домашен притвор.

Одбиени жалбите на Сашо Василевски и Љупчо Димовски  првиот останува во притвор вториот во домашен притвор

Одбиени жалбите на Сашо Василевски и Љупчо Димовски – првиот останува во притвор, вториот во домашен притвор

пред 4 месеци - Макфакс - Македонија

Кривичниот совет на Основниот суд Скопје 1 одлучи да ги одбие жалбите на пратениците Љупчо Димовски и Сашо Василевски за отфрлање на мерката притвор, односно домашен притвор.

Кривичен совет ги потврди притворите на пратениците Василевски и Димовски

Кривичен совет ги потврди притворите на пратениците Василевски и Димовски

пред 4 месеци - 24 вести - Македонија

Кривичниот совет по   одржаната  јавна седница  по жалбите за притворите на пратениците Сашо Василевски и Љупчо Димовски донесе одлука со која ги потврди притворите на судија на претходна постапка.

Одбиени жалбите на пратениците Димовски и Василевски

пред 4 месеци - Денешен - Македонија

Кривичниот совет при Основниот суд Скопје 1 донесе решение со кое ги одби жалбите за определување притвор за пратениците Љупчо Димовски и Сашо Василевски и ги потврди решенијата на судијата на претходна постапка.

Кривичен ги одби жалбите за притворите на Дамовски и Василевски

Кривичен ги одби жалбите за притворите на Дамовски и Василевски

пред 4 месеци - Прес 24 - Македонија

Кривичниот совет при Основниот суд Скопје 1 донесе решение со кое ги одби жалбите  за определување притвор за пратениците Љупчо Димовски и Сашо Василевски и ги потврди решенијата  на судијата на претходна постапка.

Одбиени жалбите за притворот на пратениците Димовски и Василевски

Одбиени жалбите за притворот на пратениците Димовски и Василевски

пред 4 месеци - A1on - Македонија

Кривичниот совет на Основниот суд Скопје 1 одлучи да ги одбие жалбите на пратениците Љупчо Димовски и Сашо Василевски за отфрлање на мерката притвор, односно домашен притвор.

Одбиени жалбите за притворот на пратениците Димовски и Василевски

Одбиени жалбите за притворот на пратениците Димовски и Василевски

пред 4 месеци - Канал 5 - Македонија

- Постапувајќи по жалби изјавени против решенија на судија на претходна постапка за определување мерка притвор против за С.

Одбиени жалбите за притворот на пратениците Димовски и Василевски

Одбиени жалбите за притворот на пратениците Димовски и Василевски

пред 4 месеци - +Инфо - Македонија

Кривичниот совет при Основниот суд Скопје 1 донесе решение со кое ги одби жалбите за определување притвор за пратениците Љупчо Димовски и Сашо Василевски и ги потврди решенијата на судијата на претходна постапка.

Одбиени жалбите за притворот на Василевски и Димовски

Одбиени жалбите за притворот на Василевски и Димовски

пред 4 месеци - Нова ТВ - Македонија

Кривичниот совет при Основниот суд Скопје 1 донесе решение со кое ги одби жалбите  за определување притвор за пратениците Љупчо Димовски и Сашо Василевски и ги потврди решенијата  на судијата на претходна постапка.

Василевски останува во Шутка  а Димовски во домашен притвор  судот им ги одби жалбите

Василевски останува во „Шутка“, а Димовски во домашен притвор – судот им ги одби жалбите

пред 4 месеци - Либертас - Македонија

Пратениците во Собранието, Сашо Василевски и Љупчо Димовски остануваат во притвор, односно во куќен притвор откако Кривичниот совет на Основниот суд Скопје 1 денеска им ги одби жалбите и ги потврди решенијата на судијата на претходна постапка.

Одбиени жалбите за притворот на пратениците Димовски и Василевски

Одбиени жалбите за притворот на пратениците Димовски и Василевски

пред 4 месеци - Либертас - Македонија

Кривичниот совет при Основниот суд Скопје 1 донесе решение со кое ги одби жалбите за определување притвор за пратениците Љупчо Димовски и Сашо Василевски и ги потврди решенијата на судијата на претходна постапка.

Одбиени жалбите на Сашо Василевски и Љупчо Димовски  првиот останува во притвор вториот во домашен притвор

Одбиени жалбите на Сашо Василевски и Љупчо Димовски – првиот останува во притвор, вториот во домашен притвор

пред 4 месеци - Кајгана - Македонија

Кривичниот совет на Основниот суд Скопје 1 одлучи да ги одбие жалбите на пратениците Љупчо Димовски и Сашо Василевски за отфрлање на мерката притвор, односно домашен притвор.

Одбиени жалбите на пратениците Димовски и Василевски

Одбиени жалбите на пратениците Димовски и Василевски

пред 4 месеци - Лидер - Без катеторија

Кривичниот совет при Основниот суд Скопје 1 донесе решение со кое ги одби жалбите за определување притвор за пратениците Љупчо Димовски и Сашо Василевски и ги потврди решенијата на судијата на претходна постапка.

Судот решава за жалбите за притворот на Димовски и Василевски

Судот решава за жалбите за притворот на Димовски и Василевски

пред 4 месеци - МТВ 1 - Македонија

Во Основниот суд Скопје 1 претпладнево се одржа седница на Кривичниот совет по жалбите за определување притвор за пратениците Љупчо Димовски и Сашо Василевски.

Времеплов
x