20
Фрум поради допинг ќе ја загуби титулата на Вуелта

Фрум поради допинг ќе ја загуби титулата на Вуелта?

пред 3 месеци - Денар - Спорт

Британскиот велосипедист Крис Фрум имал позитивен допинг-тест за време на одржувањето на Трката околу Шпанија (Вуелта), на која ја освои титулата.

Четирикратниот победник на  Тур д Франс  позитивен на допинг

Четирикратниот победник на „Тур д’Франс“ позитивен на допинг

пред 3 месеци - Екипа - Спорт

Британскиот велосипедист Крис Фрум (32), член на тимот Скај,  бил позитивен на допинг тестот по настапот на „Вуелта“ во септември годинава.

Четрикратниот победник на  Тур д Франс  позитивен на допинг

Четрикратниот победник на „Тур д’Франс“ позитивен на допинг

пред 3 месеци - Екипа - Спорт

Британскиот велосипедист Крис Фрум (32), член на тимот Скај,  бил позитивен на допинг тестот по настапот на „Вуелта“ во септември годинава.

Титулата на Вуелта под лупа  Фрум бил допингуван

Титулата на Вуелта под лупа, Фрум бил допингуван

пред 3 месеци - Вечер - Спорт

Британскиот велосипедист Крис Фрум имал позитивен допинг-тест за време на одржувањето на Трката околу Шпанија (Вуелта), на која ја освои титулата.

Титулата на Вуелта под лупа  Фрум бил допингуван

Титулата на Вуелта под лупа, Фрум бил допингуван

пред 3 месеци - Макфакс - Спорт

Британскиот велосипедист Крис Фрум имал позитивен допинг-тест за време на одржувањето на Трката околу Шпанија (Вуелта), на која ја освои титулата.

Титулата на Вуелта под лупа  Фрум бил допингуван

Титулата на Вуелта под лупа, Фрум бил допингуван

пред 3 месеци - Top Sport - Спорт

Британскиот велосипедист Крис Фрум имал позитивен допинг-тест за време на одржувањето на Трката околу Шпанија (Вуелта), на која ја освои титулата.

Времеплов
x