20
Маскерано кариерата ќе ја продолжи во Кина

Маскерано кариерата ќе ја продолжи во Кина

пред 4 месеци - +Инфо - Спорт

Кинескиот Хебеј Чајна Форчн му понуди тригодишен договор на бразилскиот дефанзивец Хавиер Маскерано. Годишната плата на Аргентинецот ќе изнесува 7 милиони евра.

Маскерано кариерата ќе ја продолжи во Кина

Маскерано кариерата ќе ја продолжи во Кина

пред 4 месеци - A1on - Фудбал

Кинескиот Хебеј Чајна Форчн му понуди тригодишен договор на бразилскиот дефанзивец Хавиер Маскерано. Годишната плата на Аргентинецот ќе изнесува 7 милиони евра.

Маскерано кариерата ќе ја продолжи во Кина

Маскерано кариерата ќе ја продолжи во Кина

пред 4 месеци - Курир - Фудбал

Кинескиот Хебеј Чајна Форчн му понуди тригодишен договор на бразилскиот дефанзивец Хавиер Маскерано. Годишната плата на Аргентинецот ќе изнесува 7 милиони евра.

Кина е следната дестинација на Хавиер Маскерано

Кина е следната дестинација на Хавиер Маскерано

пред 4 месеци - Екипа - Фудбал

Хавиер Маскерано дефинитивно зимава ќе ја заврши својата авантура во Барселона, откако неговиот агент се договорил со каталонскиот...

Времеплов
x