20
По 41 ви пат  Меморијал Чајка

По 41-ви пат „Меморијал-Чајка“

пред 4 месеци - Сител - Спорт

Одбојкарска Федерација и семејството Хаџи-Иљоски, со поддршка од Агенцијата за млади и спорт, 41-ви пат ќе го организираат турнирот во одбојка „Бранко Хаџи Иљоски-Чајка”, турнир со најголема одбојкарска традиција во Македонија.

Меѓународен одбојкарски турнир  Бранко Хаџи Иљоски Чајка

Меѓународен одбојкарски турнир „Бранко Хаџи Иљоски-Чајка”

пред 4 месеци - Вечер - Спорт

Одбојкарска Федерација и семејството Хаџи-Иљоски, со поддршка од Агенцијата за млади и спорт, 41-ви пат ќе го организираат турнирот во одбојка „Бранко Хаџи Иљоски-Чајка”, турнир со најголема одбојкарска традиција во Македонија.

Меѓународен одбојкарски турнир  Бранко Хаџи Иљоски Чајка

Меѓународен одбојкарски турнир „Бранко Хаџи Иљоски-Чајка”

пред 4 месеци - Макфакс - Спорт

Одбојкарска Федерација и семејството Хаџи-Иљоски, со поддршка од Агенцијата за млади и спорт, 41-ви пат ќе го организираат турнирот во одбојка „Бранко Хаџи Иљоски-Чајка”, турнир со најголема одбојкарска традиција во Македонија.

Партизан гостин на 41  Меморијален одбојкарски турнир  Чајка

Партизан гостин на 41. Меморијален одбојкарски турнир „Чајка“

пред 4 месеци - +Инфо - Спорт

Традиционално во Тетово кон крајот на годината се одржува меѓународен одбојкарски турнир во чест на македонската легенда Бранко Хаџи-Иљоски Чајка.

Партизан гостин на 41  Меморијален одбојкарски турнир  Чајка

Партизан гостин на 41. Меморијален одбојкарски турнир „Чајка“

пред 4 месеци - A1on - Спорт

Традиционално во Тетово кон крајот на годината се одржува меѓународен одбојкарски турнир во чест на македонската легенда Бранко Хаџи-Иљоски Чајка.

Меморијал  Чајка  на сцена

Меморијал „Чајка“ на сцена

пред 4 месеци - Македонски Спорт - Спорт

41-то издание на традиционалниот одбојкарски празник во Тетово е посветен на машкиот клупски ракомет Најстариот одбојкарски...

Времеплов
x